Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od liquere »

kontakt.spy píše:V menu OSD je kolonka dole-změna barvy podsvícení,ale reakce žádná !
Zdar sice som to asi rok nemal v ruke ale ta zmena farby na starsej verzii slapala, dokobca si mohol nastavit auto zmenu farby, kde to menilo po case same.......pockaj na zappu.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
jkmusic

Příspěvek od jkmusic »

reakce je, ale jen na pozadí např. u prohlížeče souborů ...... jinak ten optimismus co se týče kanal-editoru shodného s Koscom HD7400 velmi rychle opadl, nefunguje ..... soubory UDB maji zase trošku jinou strukturu ..... obrhaz se mi zdá být v HD trošku lepší , a nobo při hokeji Sla-PLZ mají nové kamery ..... dělám setting, přehazuji kanály, nastavuji prioritní CZ stopy, likviduji titulky ..... uvidíme ..... zatim dobrý , sorry tuším že to bude lepší .... :Yahoo!:
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Ten editor je fakt skoda ze nie je. Ale pokial by si si zalohoval tie subory co pisal zappa mohol si pouzit fav zoznamy. Jedine tusim nastavenie a nejake drobnosti treba znova zadat.
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

Ta barva mě až tak nedráždí,zvuk+obraz mi na aligátoru občas na 3vt.vypadnul,nejvíc na sloven.kanálech a history,markíza zatím ani jednou- u ní to bylo nejhorší,u slov.kan. se mi zdá lepší čitelnost epg a txt/rychlost ne/, odskouším ještě pvr nad 4h+hd,no a bude mi to stačit zatím ke spokojenosti,v červnu měním internet z UPC na Podu , nechám to zesíťovat a budu pokračovat v pokusech !/asi ještě jeden nový stroj,ale vyběr je krutý/ 8)
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
jkmusic

Příspěvek od jkmusic »

seting jsem si udělal sám , přejmenoval jsem si Fav_oblíbené, nedělám to poprvé , stejně hledím téměř výhradně na HD kanály SkyLink, SD se snažím vynechávat ...., díky polákům mám anglický, španělský, francouzský a italský fotbal na fajnové HD úrovni ..... , trochu němců a rakušáků v HD ...... a anglány hudební z eurobirdu........ jen to menu, snad si zvyknu, znovu opakuji že fungují CI moduly - na poláky jsem si ho dal , jsou potřeba pravidelné zápisy, kartu mám na 18 měsíců .... SkyLink je v Uni_blocker_HDplus..... Dlouho jsem se rozhodoval, jestli jít do této změny, dnes odpoledne jsem na to vlítnul, a bylo ...... Jenom technická otázka týkající se napájení karet , je k tomu nějaká teorie či praxe co a jak nastavit ?
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Na menu si za nějaký čas zvykneš. Perfektní obraz,zvuk,sdílení a záznam je předností sw Manhattan Passion 21.96 . Vše co je podstatné pro dobrý sat. box. Myslím si,že tohle sw je zatím nejlepší,které jsem na Alligatorovi testoval.Pokud někdo chce výrazně změnit barevné pozadí, může to udělat v RCC230 přes bftpd .Dokonce se mi podařilo přes bftpd,že po stisknutí zeleného tlačítka se v C.W ECM information zobrazují správné informace.(před tím i když se správné informace nezobrazovali,tak to na funkčnost nemělo žádný vliv).Napájení karet na karty Skylink ani UPC nemá žádný vliv.(možná na oscam) UserDataBase v STBLinkEditor ani na Manhattan Passion nejde uložit. Od přidání CIFS do sw to nejde.Pokud má někdo kompletní zálohu sw než byl přidán CIFS, tak se to po síti dá upravit ,že i Manhattan Passion UserDataBase půjde po úpravě v STBLinkEditor uložit.(je to však zbytečně složité,jednoduší a rychlejší je nahrát do boxu is_ch.db,is_sat.db,is_tp.db a pár drobností nastavit v boxu)
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Včera jsem na Manhattan Passion zaznamenal první výpadek, jak obrazu, tak zvuku na Filmbox HD.Na 100% to však nebylo způsobeno boxem. Jednalo se o výpadek na TP 12 109 H několika programů delší dobu a potvrzeno je to i na webu.
Podle uživatelů SAB Ultimedia 8000 HD mají lepší menu pouze Manhattan 1920LX a HD Plus SkyGate,než SAB Ultimedia 8000 HD.
fedjoz
satelitni prijimac: Optibox Alligator

Příspěvek od fedjoz »

Zapa píše:Pro kontakt.spy:Vše je na Manhattan Passion SW 21.96 OK.Na žádný problém jsem zatím Manhattan Passion SW 21.96 zhruba za dva měsíce nenarazil.Bloker je je také Ok.Všechny klíče ,které máš na Alligatorovi budeš mít i po přeflešování na Manhattan Passion.I když nepoužíváš sdílení ,které je výrazně lepší na Manhattan Passion SW 21.96,než na Alligator SW 21.66, tak se přeflešování na Manhattan Passion vyplatí i kvůli záznamu a obrazu.
Ahoj,

chcem prejst na 21.96, ale pri boote mi hlasi chybu ECODE 0018. vies poradit co s tym ? mam boot loader 4.42.

Dakujem
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

podívej se http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... start=1680
boot loader 4.42 je OK.
ECODE: 0004 - USB or Flash IO Error
ECODE: 0006 - USB Connector Error
ECODE: 0018 - S/W Image file not exist
ECODE: 0029 - Bad File system in USB
ECODE: 0041 - S/W Image invalid version(file broken or mismatch buyer code)
ECODE: 0042 - duplicate S/W Image in USB
fedjoz

Příspěvek od fedjoz »

Zapa píše:podívej se http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... start=1680
boot loader 4.42 je OK.
dakujem, daval som tam to co som stiahol z linku ktory daval ktosi na toto forum. Viete mi dat linku na korektny subor ?

dakujem
jkmusic

Příspěvek od jkmusic »

tak napájení karty skylink nemá vliv ..... , ověřeno .... , karta Cyfra+ jede pouze na 5 Volt, na 3 volty vypadne a přijímač ji nevidí ...... po přepnutí na 5 volt se po cca 5 - 10 sec rozjede ....
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

fedjoz píše:
Zapa píše:podívej se http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... start=1680
boot loader 4.42 je OK.
dakujem, daval som tam to co som stiahol z linku ktory daval ktosi na toto forum. Viete mi dat linku na korektny subor ?

dakujem
Link http://uloz.to/xRNJzzJ/alligator-to-passion-21-96-7z je ok.Možná se ti to poškodilo při stahování. Je to zapakováno v 7z,ale po rozpakování ve WINRARU je to u mě OK.Stáhni to znovu.
Na : http://serv11.boxca.com/files/6/u6irfi3 ... 021.96.zip je originál SW, kreré můžeš jednoduše upravit a udělat si i návratové sw v CloneIT v.0.1.2 .
CloneIT které tam dal ovec4 je http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 9&start=20
Je to jednoduchý program na předělání SW klonů a UserDataBase.
fedjoz

Příspěvek od fedjoz »

Zapa dakujem, pouzil som klonovaci program a uz to ide. Aj ked je to len kratko potvrdzujem Tvoje skusenosti Manhattan Passion 21.96. Obraz je uzasny a zvuk zatial nevypadol. Vrele odporucam vsetkym prechod.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Doufám,že budeš s Manhattan Passion SW 21.96 spokojený..
Další výpadek na Telka a Smíchov na TP 11876 H také nebyl problémem sw boxu Manhattan Passion.Stejný výpadek měl i kámoš na VU+duo. Výpadek obrazu a zvuku nemusí mít žádnou souvislost s sw boxu. U mě je zatím na sw Manhattan Passion vše OK.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Tak ako to sledujem, alligatoristi si pomahaju. Ale nejako nevidim nic okolo panthery.Len krik do tmy.
Skusal niekto toho starmaxa, alebo iny soft? Ak ano, preco nenapise pre ostatnych skusenosti???
:(
PC1
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Octagon SF4008 UHD 4K

Příspěvek od PC1 »

liquere píše:Tak ako to sledujem, alligatoristi si pomahaju. Ale nejako nevidim nic okolo panthery.Len krik do tmy.
Skusal niekto toho starmaxa, alebo iny soft? Ak ano, preco nenapise pre ostatnych skusenosti???
Zatím nebyl čas. Asi až o víkendu to zkusím. A co kdyby jsi jej vyzkoušel taky sám a napsal? Čekáš na ostatní s Pantherou? To je to co kdyby, tak ať se spálí druhý že? Takže se taky snaž, ať je bás víc.
28, 2°E/23, 5°E/19, 2°E/13, 0°E
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

PC1 píše:
liquere píše:Tak ako to sledujem, alligatoristi si pomahaju. Ale nejako nevidim nic okolo panthery.Len krik do tmy.
Zatím nebyl čas. Asi až o víkendu to zkusím. A co kdyby jsi jej vyzkoušel taky sám a napsal? Čekáš na ostatní s Pantherou? To je to co kdyby, tak ať se spálí druhý že? Takže se taky snaž, ať je bás víc.
To snad nemyslis vazne......ja nemam co skusat. :ROFL:
PC1
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Octagon SF4008 UHD 4K

Příspěvek od PC1 »

liquere píše:
PC1 píše:
Tak co tu otravuješ? Strašný lidi.
28, 2°E/23, 5°E/19, 2°E/13, 0°E
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

PC1 píše:
Pokud nebudeš ze Starmax spokojen a bude horší, než na Pantera,tak je tam návratový soft.Nemusíš mít z návratu obavy, kontroloval jsem OCR. Návratový soft je na 21.28 a potom ho můžeš hned povýšit,nebo si můžeš udělat z jakéhokoli sw Pantera návratový soft v hexeditroru.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

liquere píše:
PC1 píše:
Tak co tu otravuješ? Strašný lidi.
Můžeme být jedině vděční liquere, který jako jediný má přehled na tomto fóru o sw klonů Alligatora a Pantery a odkud se dá stahovat.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“