Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od kontakt.spy »

PC1 co tě žere,to bylo zbytečné !Manhattan jede v pohodě,jen mi karta vypadla z blokeru,to má na svědomí operátor,obraz je malinko lepší a výpadky jsem zatím nepozoroval,výborně ! :Yahoo!:
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
PC1
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Octagon SF4008 UHD 4K

Příspěvek od PC1 »

Zapa píše:
PC1 píše:
liquere píše:Tak ako to sledujem, alligatoristi si pomahaju. Ale nejako nevidim nic okolo panthery.Len krik do tmy.
Skusal niekto toho starmaxa, alebo iny soft? Ak ano, preco nenapise pre ostatnych skusenosti???
:(
Zatím nebyl čas. Asi až o víkendu to zkusím. A co kdyby jsi jej vyzkoušel taky sám a napsal? Čekáš na ostatní s Pantherou? To je to co kdyby, tak ať se spálí druhý že? Takže se taky snaž, ať je bás víc.
Pokud nebudeš ze Starmax spokojen a bude horší, než na Pantera,tak je tam návratový soft.Nemusíš mít z návratu obavy, kontroloval jsem OCR. Návratový soft je na 21.28 a potom ho můžeš hned povýšit,nebo si můžeš udělat z jakéhokoli sw Pantera návratový soft v hexeditroru.
Potřebuji poradit kod kterým spustím emulaci na sw Sarmax. byl bych moc vděčný. Ta z panthery samozřejmě nesedí.
28, 2°E/23, 5°E/19, 2°E/13, 0°E
PC1
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od PC1 »

Tak už to vím je to 0000..jak prosté. Uvidím jak to bud šlapat ,ale Panthera měla při ladění například indikátor sigálu a tady to není při automatickém ladění. NO Otestuji to. Čas ukáže pak napíšu. Menu je taková omalovánka.
PC1
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od PC1 »

ale zase nevím heslo do továrního nastavení. Podle mě má Panthera menu lepší po stránce zobrazování kvality signálu...dám tomu pár dní pa návrat asi. Ale uvidím. Mě ten Starmax přijde jako omalovánka. Ale přepínání programů jako by bylo rychlejší
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Tak ako bolo tu pisane davno dozadu, menu je rozdielne podla softu ci je vvgy,vvec,vvpl.Teda 3 druhy. Kody su tu uverejnene naposledy som ich sem daval zapovi. Mozno 3-4 strany dozadu. Keby si len trochu hladal, vedel by si ich.

Spy - ten manhattan ma ine menu ako starmax, podla vvec asi ako ten turecky next, take modre.Ako mal digiline alebo SAB.

PC1 - samozrejme ak nebude lepsie vratis sa, alebo skusis iny soft. Vsetko tu bolo popisane ved okolo toho tu blbneme uz 2-3 roky.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

PC1 píše:ale zase nevím heslo do továrního nastavení. Podle mě má Panthera menu lepší po stránce zobrazování kvality signálu...dám tomu pár dní pa návrat asi. Ale uvidím. Mě ten Starmax přijde jako omalovánka. Ale přepínání programů jako by bylo rychlejší
Heslo pro tovární nastavení Starmax by mělo být 1968.Bohužel to nemohu ověřit,nemám Pantheru.
Můžeš dát info,zda je to správně nebo ne.
PC1
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od PC1 »

Zapa píše:
PC1 píše:ale zase nevím heslo do továrního nastavení. Podle mě má Panthera menu lepší po stránce zobrazování kvality signálu...dám tomu pár dní pa návrat asi. Ale uvidím. Mě ten Starmax přijde jako omalovánka. Ale přepínání programů jako by bylo rychlejší
Heslo pro tovární nastavení Starmax by mělo být 1968.Bohužel to nemohu ověřit,nemám Pantheru.
Můžeš dát info,zda je to správně nebo ne.
až bude chvilka testnu to. Moc děkuji.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

Tak smůla,opět výpadky,sice krátké,ale jsou nejvíc na markíze a history,nemůže mít tyhle chyby na svědomí některý ze starých sw,jak se dá uplně vyčistit paměť před natažením nového sw,přece není možné aby u jednoho výrobku byly hw chyby,a u druhého ne,je už to celé divné,přitom tento stroj je jinak max v pohodě !!!
PC1
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od PC1 »

Dobrý den,
Na Panthere testuji nahráváni na Flash Disk značky Sandisk o kapacitě 16GB. Rychlost záznamu zvláden až 15mb/s zvládne i záznam HD vysílání. Vím, že Flash disk je formátován na Fat32. Nevím, ale jak docílit toho aby nahrával více než 3,9 GB dat. Pokud dosáhne tohoto limitu, záznam se ukončí. U HD programu je to zhruba 41 minut záznamu. Vím, že to souvisí nějak s Fat32 ,ale díá se to nějak nastavit a obejít ,aby se zaznamenalo více? Děkuji za radu. Přeji pěkný den.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

Něco zkus na Nastavení pvr,nastav víc hodin,tzn.1-24,měl jsem tam 6h,a nahrálo se 5,6G,jenže já už to nezkontroloval,po zhlednutí filmu jsem to vymazal,takže nevím co tam bylo,vyzkoušej,používám to pro vypnutí ,když jdu z domu ,2h, těch 6h tam bylo náhodou!!!
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

kontakt.spy píše:Tak smůla,opět výpadky,sice krátké,ale jsou nejvíc na markíze a history,nemůže mít tyhle chyby na svědomí některý ze starých sw,jak se dá uplně vyčistit paměť před natažením nového sw,přece není možné aby u jednoho výrobku byly hw chyby,a u druhého ne,je už to celé divné,přitom tento stroj je jinak max v pohodě !!!
Někdy se dívám na History HD,kde sebemenší výpadky zvuku nejsou.Po přečtení tvého příspěvku jsem se dnes místo History HD díval na History.(obsah je úplně stejný,pouze History HD má menší zpoždění)Za několik hodin sledování,ani History nebyl žádný výpadek zvuku.Zvukovou stopu mám nastavenou na cze.Pokud máš výpadky zvuku dej tovární nastavení, nahraj moji zálohu a po restartu boxu si uprav vše podle svého nastavení , přeskenuj DVB-T a v nastavení antény potvrď pouze družice které přijímáš.Tímto by ses měl zbavit problémů s výpadkem zvuku.Před továrním nastavením si pro jistotu udělej zálohu svého součastného nastavení po síti,(zaloha)nebo stačí i UserDataBase pro snadný návrat. Do přílohy ti dávám zálohu jak po síti,(kde to bude na 100% ok) tak i UserDataBase(kde by to možná mohlo být pro výpadky zvuku ok)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
mufak76
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda

Příspěvek od mufak76 »

Ohledne flashky, problem je, ze kdyz tam mas FAT32, tak na ni muze byt soubor velky maximalne 4GB. Naformatuj flash v pristroji na NTFS a bude nahravat vetsi soubory.
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

PC1 píše:Dobrý den,
Na Panthere testuji nahráváni na Flash Disk značky Sandisk o kapacitě 16GB. Rychlost záznamu zvláden až 15mb/s zvládne i záznam HD vysílání. Vím, že Flash disk je formátován na Fat32. Nevím, ale jak docílit toho aby nahrával více než 3,9 GB dat. Pokud dosáhne tohoto limitu, záznam se ukončí. U HD programu je to zhruba 41 minut záznamu. Vím, že to souvisí nějak s Fat32 ,ale díá se to nějak nastavit a obejít ,aby se zaznamenalo více? Děkuji za radu. Přeji pěkný den.
Musíš naformátovat disk na Linux Ext3. Potom záznam bude mít i 16GB.(dle délky a datového toku dva filmy v HD) Doporučuji nejprve naformátovat v PC na Linux Ext3 a potom v boxu přeformátovat.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

Děkuji Zapa,určitě vyzkouším ! :shock:Zajimavé je ,že to nedělá všude,u pvr-škoda,že jsem se nemrknul jestli nahrávka byla rozdělena,ale stroj se po 4G nevypnul!/fat32/ Tovar.dávám vždy před i po novém sw !
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Tovární nastavení bohužel nevyčistí celou paměť.Na Na Fat32 jde nahrát pouze 3,9 GB.V SD se nahraje bez problému vždy celý film.Dokonce i v HD pokud je nízký datový tok a film není dlouhý tak 3.9 GB stačí.( např.Filbox HD 1 hod.25 minut 3.6GB)
jkmusic

Příspěvek od jkmusic »

pro ZAPU:
v poslední době na Alligatorovi přeflešovaném na Passion 21.96 mi přijímač přestane vidět kartu SkyLink (ICE) v menu se jeví jako Cryptoworks , kartu musím vytáhnout a znovu vložit, většinou až na podruhé či po třetí se chytne ..... je za blokerem ..... chtěl jsem tedy zkusit znovu nahrát software , ale přijímač hlásí, že ověření software selhalo , a to jak v případě loaderu 4.42 , tak i v případě samotného passion 21.96 ...... vytvoření databáze proběhlo v pořádku, dal jsem tovární nastavení , ale k přehrání softu nedošlo, tak jsem znovu nahrál databázi, ta proběhla v pořádku včetně ověření software. Takto jsem se dostal zase do původního stavu . Setkal jsi se s podobným problémem ? Stala se ti někdy chyba při nahrávání softu, kdy se provádí nejprve tzv. ověření ? Dík za reakci
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

Mám podobný problém,ale jen u jedné karty,zatím to vracet nebudu !
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

pro jkmusic:
Když přijímač přestane vidět kartu a po opětovném zasunutí ji vidí, tak by to asi chtělo vyčistit kontakty ve čtečce.
Protože už máš box se softem Manhattan Passion,tak ověření selhalo, protože jsi to chtěl přehrát modifikovaným softem.Aby ověření neselhalo,musel bys to přehrát originálním sw Manhattan Passion. Modifikovaný soft bys mohl znovu použít,ale musel by ses nejprve vrátit zpět na Alligatora a potom hned by šel opět nahrát modifikovaný soft Manhattan Passion 21.96. Boot loader neměnit ani nepřehrávat!!!!
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

U mě na Manhattan Passion 21.96 je to zatím Ok.Konečně soft s kterým není problém a vše jde jak má .Dokonce i sdílení jak NEWCAMD, tak i CCCAMD u mě jde zatím perfektně.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

Sem tam to blbne,ale už to neřeším,ani vracet to nechci-není důvod,ještě mi přišla nová M7 vyměna-vyzkouším a půjde z domu,přes léto stejně pojede jen v noci,no a koncem roku zkusím nějaký 2tuner linux/s pomoci boží a sovět.union/,manhattan zůstane jako záloha,prodej si nezaslouží-naučilmně hodně !
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“