Optibox Aligator/Panthera FW
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
-
kontakt.spy
- Pokročilý

- satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c
Re: Optibox Aligator/Panthera FW
Příspěvek od kontakt.spy »
PC1 co tě žere,to bylo zbytečné !Manhattan jede v pohodě,jen mi karta vypadla z blokeru,to má na svědomí operátor,obraz je malinko lepší a výpadky jsem zatím nepozoroval,výborně ! 
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
-
PC1
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Octagon SF4008 UHD 4K
Potřebuji poradit kod kterým spustím emulaci na sw Sarmax. byl bych moc vděčný. Ta z panthery samozřejmě nesedí.Zapa píše:Pokud nebudeš ze Starmax spokojen a bude horší, než na Pantera,tak je tam návratový soft.Nemusíš mít z návratu obavy, kontroloval jsem OCR. Návratový soft je na 21.28 a potom ho můžeš hned povýšit,nebo si můžeš udělat z jakéhokoli sw Pantera návratový soft v hexeditroru.PC1 píše:Zatím nebyl čas. Asi až o víkendu to zkusím. A co kdyby jsi jej vyzkoušel taky sám a napsal? Čekáš na ostatní s Pantherou? To je to co kdyby, tak ať se spálí druhý že? Takže se taky snaž, ať je bás víc.liquere píše:Tak ako to sledujem, alligatoristi si pomahaju. Ale nejako nevidim nic okolo panthery.Len krik do tmy.
Skusal niekto toho starmaxa, alebo iny soft? Ak ano, preco nenapise pre ostatnych skusenosti???
28, 2°E/23, 5°E/19, 2°E/13, 0°E
-
PC1
- Pokročilý

Tak už to vím je to 0000..jak prosté. Uvidím jak to bud šlapat ,ale Panthera měla při ladění například indikátor sigálu a tady to není při automatickém ladění. NO Otestuji to. Čas ukáže pak napíšu. Menu je taková omalovánka.
-
PC1
- Pokročilý

ale zase nevím heslo do továrního nastavení. Podle mě má Panthera menu lepší po stránce zobrazování kvality signálu...dám tomu pár dní pa návrat asi. Ale uvidím. Mě ten Starmax přijde jako omalovánka. Ale přepínání programů jako by bylo rychlejší
Tak ako bolo tu pisane davno dozadu, menu je rozdielne podla softu ci je vvgy,vvec,vvpl.Teda 3 druhy. Kody su tu uverejnene naposledy som ich sem daval zapovi. Mozno 3-4 strany dozadu. Keby si len trochu hladal, vedel by si ich.
Spy - ten manhattan ma ine menu ako starmax, podla vvec asi ako ten turecky next, take modre.Ako mal digiline alebo SAB.
PC1 - samozrejme ak nebude lepsie vratis sa, alebo skusis iny soft. Vsetko tu bolo popisane ved okolo toho tu blbneme uz 2-3 roky.
Spy - ten manhattan ma ine menu ako starmax, podla vvec asi ako ten turecky next, take modre.Ako mal digiline alebo SAB.
PC1 - samozrejme ak nebude lepsie vratis sa, alebo skusis iny soft. Vsetko tu bolo popisane ved okolo toho tu blbneme uz 2-3 roky.
VU UNO openATV, plna skrina kramov 
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Heslo pro tovární nastavení Starmax by mělo být 1968.Bohužel to nemohu ověřit,nemám Pantheru.PC1 píše:ale zase nevím heslo do továrního nastavení. Podle mě má Panthera menu lepší po stránce zobrazování kvality signálu...dám tomu pár dní pa návrat asi. Ale uvidím. Mě ten Starmax přijde jako omalovánka. Ale přepínání programů jako by bylo rychlejší
Můžeš dát info,zda je to správně nebo ne.
-
PC1
- Pokročilý

až bude chvilka testnu to. Moc děkuji.Zapa píše:Heslo pro tovární nastavení Starmax by mělo být 1968.Bohužel to nemohu ověřit,nemám Pantheru.PC1 píše:ale zase nevím heslo do továrního nastavení. Podle mě má Panthera menu lepší po stránce zobrazování kvality signálu...dám tomu pár dní pa návrat asi. Ale uvidím. Mě ten Starmax přijde jako omalovánka. Ale přepínání programů jako by bylo rychlejší
Můžeš dát info,zda je to správně nebo ne.
-
kontakt.spy
- Pokročilý

Tak smůla,opět výpadky,sice krátké,ale jsou nejvíc na markíze a history,nemůže mít tyhle chyby na svědomí některý ze starých sw,jak se dá uplně vyčistit paměť před natažením nového sw,přece není možné aby u jednoho výrobku byly hw chyby,a u druhého ne,je už to celé divné,přitom tento stroj je jinak max v pohodě !!!
-
PC1
- Pokročilý

Dobrý den,
Na Panthere testuji nahráváni na Flash Disk značky Sandisk o kapacitě 16GB. Rychlost záznamu zvláden až 15mb/s zvládne i záznam HD vysílání. Vím, že Flash disk je formátován na Fat32. Nevím, ale jak docílit toho aby nahrával více než 3,9 GB dat. Pokud dosáhne tohoto limitu, záznam se ukončí. U HD programu je to zhruba 41 minut záznamu. Vím, že to souvisí nějak s Fat32 ,ale díá se to nějak nastavit a obejít ,aby se zaznamenalo více? Děkuji za radu. Přeji pěkný den.
Na Panthere testuji nahráváni na Flash Disk značky Sandisk o kapacitě 16GB. Rychlost záznamu zvláden až 15mb/s zvládne i záznam HD vysílání. Vím, že Flash disk je formátován na Fat32. Nevím, ale jak docílit toho aby nahrával více než 3,9 GB dat. Pokud dosáhne tohoto limitu, záznam se ukončí. U HD programu je to zhruba 41 minut záznamu. Vím, že to souvisí nějak s Fat32 ,ale díá se to nějak nastavit a obejít ,aby se zaznamenalo více? Děkuji za radu. Přeji pěkný den.
-
kontakt.spy
- Pokročilý

Něco zkus na Nastavení pvr,nastav víc hodin,tzn.1-24,měl jsem tam 6h,a nahrálo se 5,6G,jenže já už to nezkontroloval,po zhlednutí filmu jsem to vymazal,takže nevím co tam bylo,vyzkoušej,používám to pro vypnutí ,když jdu z domu ,2h, těch 6h tam bylo náhodou!!!
Někdy se dívám na History HD,kde sebemenší výpadky zvuku nejsou.Po přečtení tvého příspěvku jsem se dnes místo History HD díval na History.(obsah je úplně stejný,pouze History HD má menší zpoždění)Za několik hodin sledování,ani History nebyl žádný výpadek zvuku.Zvukovou stopu mám nastavenou na cze.Pokud máš výpadky zvuku dej tovární nastavení, nahraj moji zálohu a po restartu boxu si uprav vše podle svého nastavení , přeskenuj DVB-T a v nastavení antény potvrď pouze družice které přijímáš.Tímto by ses měl zbavit problémů s výpadkem zvuku.Před továrním nastavením si pro jistotu udělej zálohu svého součastného nastavení po síti,(zaloha)nebo stačí i UserDataBase pro snadný návrat. Do přílohy ti dávám zálohu jak po síti,(kde to bude na 100% ok) tak i UserDataBase(kde by to možná mohlo být pro výpadky zvuku ok)kontakt.spy píše:Tak smůla,opět výpadky,sice krátké,ale jsou nejvíc na markíze a history,nemůže mít tyhle chyby na svědomí některý ze starých sw,jak se dá uplně vyčistit paměť před natažením nového sw,přece není možné aby u jednoho výrobku byly hw chyby,a u druhého ne,je už to celé divné,přitom tento stroj je jinak max v pohodě !!!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- mufak76
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Optibox Anaconda
Ohledne flashky, problem je, ze kdyz tam mas FAT32, tak na ni muze byt soubor velky maximalne 4GB. Naformatuj flash v pristroji na NTFS a bude nahravat vetsi soubory.
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
Musíš naformátovat disk na Linux Ext3. Potom záznam bude mít i 16GB.(dle délky a datového toku dva filmy v HD) Doporučuji nejprve naformátovat v PC na Linux Ext3 a potom v boxu přeformátovat.PC1 píše:Dobrý den,
-
kontakt.spy
- Pokročilý

Děkuji Zapa,určitě vyzkouším ! :shock:Zajimavé je ,že to nedělá všude,u pvr-škoda,že jsem se nemrknul jestli nahrávka byla rozdělena,ale stroj se po 4G nevypnul!/fat32/ Tovar.dávám vždy před i po novém sw !
Tovární nastavení bohužel nevyčistí celou paměť.Na Na Fat32 jde nahrát pouze 3,9 GB.V SD se nahraje bez problému vždy celý film.Dokonce i v HD pokud je nízký datový tok a film není dlouhý tak 3.9 GB stačí.( např.Filbox HD 1 hod.25 minut 3.6GB)
pro ZAPU:
v poslední době na Alligatorovi přeflešovaném na Passion 21.96 mi přijímač přestane vidět kartu SkyLink (ICE) v menu se jeví jako Cryptoworks , kartu musím vytáhnout a znovu vložit, většinou až na podruhé či po třetí se chytne ..... je za blokerem ..... chtěl jsem tedy zkusit znovu nahrát software , ale přijímač hlásí, že ověření software selhalo , a to jak v případě loaderu 4.42 , tak i v případě samotného passion 21.96 ...... vytvoření databáze proběhlo v pořádku, dal jsem tovární nastavení , ale k přehrání softu nedošlo, tak jsem znovu nahrál databázi, ta proběhla v pořádku včetně ověření software. Takto jsem se dostal zase do původního stavu . Setkal jsi se s podobným problémem ? Stala se ti někdy chyba při nahrávání softu, kdy se provádí nejprve tzv. ověření ? Dík za reakci
v poslední době na Alligatorovi přeflešovaném na Passion 21.96 mi přijímač přestane vidět kartu SkyLink (ICE) v menu se jeví jako Cryptoworks , kartu musím vytáhnout a znovu vložit, většinou až na podruhé či po třetí se chytne ..... je za blokerem ..... chtěl jsem tedy zkusit znovu nahrát software , ale přijímač hlásí, že ověření software selhalo , a to jak v případě loaderu 4.42 , tak i v případě samotného passion 21.96 ...... vytvoření databáze proběhlo v pořádku, dal jsem tovární nastavení , ale k přehrání softu nedošlo, tak jsem znovu nahrál databázi, ta proběhla v pořádku včetně ověření software. Takto jsem se dostal zase do původního stavu . Setkal jsi se s podobným problémem ? Stala se ti někdy chyba při nahrávání softu, kdy se provádí nejprve tzv. ověření ? Dík za reakci
-
kontakt.spy
- Pokročilý

Mám podobný problém,ale jen u jedné karty,zatím to vracet nebudu !
pro jkmusic:
Když přijímač přestane vidět kartu a po opětovném zasunutí ji vidí, tak by to asi chtělo vyčistit kontakty ve čtečce.
Protože už máš box se softem Manhattan Passion,tak ověření selhalo, protože jsi to chtěl přehrát modifikovaným softem.Aby ověření neselhalo,musel bys to přehrát originálním sw Manhattan Passion. Modifikovaný soft bys mohl znovu použít,ale musel by ses nejprve vrátit zpět na Alligatora a potom hned by šel opět nahrát modifikovaný soft Manhattan Passion 21.96. Boot loader neměnit ani nepřehrávat!!!!
Když přijímač přestane vidět kartu a po opětovném zasunutí ji vidí, tak by to asi chtělo vyčistit kontakty ve čtečce.
Protože už máš box se softem Manhattan Passion,tak ověření selhalo, protože jsi to chtěl přehrát modifikovaným softem.Aby ověření neselhalo,musel bys to přehrát originálním sw Manhattan Passion. Modifikovaný soft bys mohl znovu použít,ale musel by ses nejprve vrátit zpět na Alligatora a potom hned by šel opět nahrát modifikovaný soft Manhattan Passion 21.96. Boot loader neměnit ani nepřehrávat!!!!
U mě na Manhattan Passion 21.96 je to zatím Ok.Konečně soft s kterým není problém a vše jde jak má .Dokonce i sdílení jak NEWCAMD, tak i CCCAMD u mě jde zatím perfektně.
-
kontakt.spy
- Pokročilý

Sem tam to blbne,ale už to neřeším,ani vracet to nechci-není důvod,ještě mi přišla nová M7 vyměna-vyzkouším a půjde z domu,přes léto stejně pojede jen v noci,no a koncem roku zkusím nějaký 2tuner linux/s pomoci boží a sovět.union/,manhattan zůstane jako záloha,prodej si nezaslouží-naučilmně hodně !
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51