pri takomto zapojeni anaconda slape bez jedineho vypnutia signalu. Akonahle pripojim viac drotikov signal zmizne... Co by to mohlo byt?
takze asi po 30min sa stratil signal aj tu...
Teplota vonku 0°C

dnes sa chystam kamosovi skusit na dvoch roznych tanieroch a LNBNoro C píše:Myslím, že je to na servis prijmača lebo druhý prijmač ti ide. Keby bol problém v kably alebo v LMB tak by ti nešiel ani druhy prijmač keď ho tam dáš. Ešte ho skús u niekoho ineho kto ma satelit či to bude robit aj u neho.
drot je cisty, skusal som 3 rozne konektory... Proste nejde ani jeden ale v starom STB idu vsetky. Mam silny pocit ze to bude vo vonkajsej teplote. Nejaka vysoka citlivost na LNB. Akonahle je vonku pod 2 stupne nemam signal.dallas píše:Mas to urcite v IN zasunute,ked to dobre vidím.....to je ok!
Na tom obrazku vidim ze na tom strednom drote mas nieco... dufam ze nie je to kus /vlakna vonkajsieho dratu/ potom to máš skrat mozes stim nieco aj pokazit/LNB.../
Normalne to daj na F konektort,aby stredny drot nestretol stym vomkajšim inac potom to budeš mať skrat....
Takze rovnaky problem ako u mna... pri zatiahnuti konektora sa strati signal. Ak je konektor len jemne prilozeny tak je signal. Skusane na dvoch roznych tanieroch a LNB...boitano píše:dnes sa chystam kamosovi skusit na dvoch roznych tanieroch a LNBNoro C píše:Myslím, že je to na servis prijmača lebo druhý prijmač ti ide. Keby bol problém v kably alebo v LMB tak by ti nešiel ani druhy prijmač keď ho tam dáš. Ešte ho skús u niekoho ineho kto ma satelit či to bude robit aj u neho.
uvidime...

Příspěvek od maximus111003 »
maximus111003 píše:Mam problem..Nemozem zadat meno a heslo v xcamconfigure..Zadam vsetko,ale ked pridem na polozku User name a Password,tak ma nepusti pisat..Konkretne nastavujem newcamd..poradte..predtym to fungovalo,ale ked som zmenil soft,tak to nejde..

Mozes pouzit:maximus111003 píše:co je to RCC ako sa tam dostanem..Dakujem.

Příspěvek od maximus111003 »

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz