cerbe píše:Vdaka skusim.Este jedna otazka.Aku hodnotu pid zvuku zadat aby sa minimalizovaly vypadky zvuku na skylink karte.
Hezky česky
ja mam 20.53 a výpadky sú už minimálne.

cerbe píše:Vdaka skusim.Este jedna otazka.Aku hodnotu pid zvuku zadat aby sa minimalizovaly vypadky zvuku na skylink karte.

Příspěvek od kontakt.spy »

Zdravim. Ja neviem ,ale stale sa tu pise,ze vypadky su iba na skylinku.Ale z vlastnych skusenosti viem,ze mam vypadky zvuku aj na inych zdielanych programoch(sharing). Mozno tie vypadky nie su tak caste,ako (u mna) na markize, ale vyskytuju sa aj na sharingu.Takze nemyslim si,ze to bude v softe.Je to moj nazor,mozno ze sa mylim.mzahalka píše:Výpadky zvuku jsou i na českých programech.

Příspěvek od kontakt.spy »

Příspěvek od armin.owen »
Ano, ja som mal niekedy Opticum 9600HD ale bol vadny tak siel na reklamaciu a vykompenzovali mi to Pantherou, a musim povedat ze mal som radsej pockat na nahradny kus 9600HD pretoze sa s nou pracovalo ovela lepsie, urcite mala lepsie rozhranie, rozumne nahravanie, skoda len ze tam bola nejaka HW chybaRadek.km píše:Máte někdo možnost srovnání Optibox Panthera versus Opticum 9600HD?
Prošli někomu rukama oba tyto přístroje?

Neviem na co konkretne myslis,mne vyhovuje uplne.Dialkove mam nastavene aj na TV a mozem ovladat dve veci,je univerzalne.Samozrejme tie zakladne funkcie na TV.Ak mas problem s grafikou mas na vyber mnozstvo klonov,kde su celkovo 3 druhy grafiky,mozes si vybrat.Ale to si dobre nastuduj pokial nie si doma v preflesovani boxov!armin.owen píše:Tak bude chyba niekde inde, ale nepripada vam graficke rozhranie tohto prijimaca trochu pomiesane? takisto aj funkcie dialkoveho ovladaca

Mam CW modul a v nom to ide este horsie (po nejakom case alebo po zapnuti alebo prepnuti kanalu napise ze nebezi alebo zakodovano a dost mu dlho trva kym sa spameta) ale bol vyskusany inde taze nieje to modulom. Ked nevyuzivam tie funkcie X-ovych softov, ofic FW nebude lepsie behat?Zapa píše:Těžko můžou reklamovat. Čtečka má být CONAX a Skylink karta CryptoWorks nebo IRDETO by neměla jít vůbec. Jedině že by měli výpadky s Conax kartou nebo výpadky s modulem.
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz