Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od dydaj1 »

cerbe píše:Vdaka skusim.Este jedna otazka.Aku hodnotu pid zvuku zadat aby sa minimalizovaly vypadky zvuku na skylink karte.

Hezky česky :lol:

ja mam 20.53 a výpadky sú už minimálne.
cerbe

Příspěvek od cerbe »

mam vyplo 19.76 orig. a vypadava zvuk na joj,joj plus a to niekedy vobec za cely den nevypadne a niekedy aj viac krat za hodinu.niekto tu pisal ze v softe vyplo 24.04 sa nastavy manualne pid a uz to neroby no neviem aku hodnotu ma mat ten pid.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Cerbe v prvom rade co sa uz pol roka vypytujes,uz by si mohol mat ten stroj v malicku.Precitaj si cele toto vlakno a bude svetlo.Preco zasieras vsetky fora dokola namiesto toho aby si sa naucil ovladat svoj vlastny stroj.A ked uz nieco mas,tak to laskavo pis do vlakna urceneho na dany stroj a nezakladaj nove.To budes na kazdy problem zakladat nove vlakno,to ta nenapadlo ze vela ludi ti neodpovie prave preto lebo im to leze na gule?
Prepac ale bez citania sa to nikdy nenaucis a lacne vedomosti ziskas len ked sa niekto odhodla ti poradit.Lenze uz vsetci asi zistili,ze sa pytas na to iste dokola s odstupom par tyzdnov,takze citaj.Inak sa urcite dockas rady pri probleme,ale ludia uz rozoznaju problem od pohodlnosti..........
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

To je len skleróza, nevie kde si to zapísal a kde to dal. Ozaj liquere bavilo by ta to iste stále čítať dokola. Nie je jednoduchšie napísať, ono sa stala nájde nejaký blbec čo sa mu ochotne ponúkne.
Je to buď fakt sklerotik alebo stupid.
korask
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: ip9900-pkt nebula SATA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korask »

ja som tiez skusal vsetko a myslim ze som precital cele vlakno o panthere napiste odkaz kde je vyriesene to sekanie zvuku skusal som vsetky soft. ,ale stal eten isty problem dik za pomoc
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

Korask-teď jsem to psal cerbovi,prosím ,najdi si to na jeho novém dotazu,úplně odstranit to stejně nejde !!!
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Výpadky sú len v skylinku na SK programov a som rad že je to tak, aspoň nemusím pozerať ako sa ten národ gumuje...
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Az som sa zkotulal pod stol. :lol: Keby chceli vypadnut uplne nie len zvukovo. :ROFL:
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Tu je Markiza a ples v opere nie v HD ale v NM kvalite :ROFL: :good:

http://www.youtube.com/watch?v=_es6S6fq ... r_embedded
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Výpadky zvuku jsou i na českých programech.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
peterv
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: dreambox 500 HD

Příspěvek od peterv »

mzahalka píše:Výpadky zvuku jsou i na českých programech.
Zdravim. Ja neviem ,ale stale sa tu pise,ze vypadky su iba na skylinku.Ale z vlastnych skusenosti viem,ze mam vypadky zvuku aj na inych zdielanych programoch(sharing). Mozno tie vypadky nie su tak caste,ako (u mna) na markize, ale vyskytuju sa aj na sharingu.Takze nemyslim si,ze to bude v softe.Je to moj nazor,mozno ze sa mylim.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

Už se mi stalo i na dvb-t ,že vypadl zvuk,ale ne v českém muxu jen na polském a to jak v mpeg2 tak i 4,byť je to krátkodobé -nic příjemného,ale potvrzení pidů to zmenšuje,aspoň mi to tak připadá,že by to vytvářely některé zvukové stopy a některé ne ? Když jsme u dvb-t,má někdo možnost vyzkoušet sw 20.53 s mpeg4/skrzyczne mux2/,něco mi tam blbne a postupuji vylučovací metodou,děkuji.
Naposledy upravil(a) kontakt.spy dne 10.leden 2011 - 23:24, celkem upraveno 1 x.
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
armin.owen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Optibox Panthera vs. Opticum 9600HD

Příspěvek od armin.owen »

Radek.km píše:Máte někdo možnost srovnání Optibox Panthera versus Opticum 9600HD?
Prošli někomu rukama oba tyto přístroje?
Ano, ja som mal niekedy Opticum 9600HD ale bol vadny tak siel na reklamaciu a vykompenzovali mi to Pantherou, a musim povedat ze mal som radsej pockat na nahradny kus 9600HD pretoze sa s nou pracovalo ovela lepsie, urcite mala lepsie rozhranie, rozumne nahravanie, skoda len ze tam bola nejaka HW chyba

Otazka vsetkym: Vam tiez skracuje nazvy nahranych programov?, nahravam na externy disk s ext3 + to rozhranie mi fakt pripada oproti 9600HD ako keby to robil maly cinan. Robim niekde chybu?

edit: este ma stve to ze skylink karta v uni citacke ma problemy s tym zvukom a ked ju do CW modulu tak niekedy po starte alebo po prepnuti programu napise tu hlasku ze nebezi alebo zakodovano.

edit2: nepouzivam zdielanie ani emu chcem len normalny HD prijimac s PVR

edit3: ako ulozim nastavenia na flashku?
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

1.Nahrané názvy pokud jsou dlouhé u mě jsou jako běžící text.Tak že je to celé.
2. Výpadek zvuku pouze při přepínání zvukové stopy,jinak ne.
3. Záloha na flešku tlačítko AV+
Naposledy upravil(a) Zapa dne 11.leden 2011 - 0:05, celkem upraveno 1 x.
armin.owen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak bude chyba niekde inde, ale nepripada vam graficke rozhranie tohto prijimaca trochu pomiesane? takisto aj funkcie dialkoveho ovladaca
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Výpadky zvuku sú chybou výrobnou, takže vrátiť dodávateľovi u tých starších je vadný zdroj a preto ne idú HDD a sú výpadky. Problém je v 5V na sekundári.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Těžko můžou reklamovat. Čtečka má být CONAX a Skylink karta CryptoWorks nebo IRDETO by neměla jít vůbec. Jedině že by měli výpadky s Conax kartou nebo výpadky s modulem.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

armin.owen píše:Tak bude chyba niekde inde, ale nepripada vam graficke rozhranie tohto prijimaca trochu pomiesane? takisto aj funkcie dialkoveho ovladaca
Neviem na co konkretne myslis,mne vyhovuje uplne.Dialkove mam nastavene aj na TV a mozem ovladat dve veci,je univerzalne.Samozrejme tie zakladne funkcie na TV.Ak mas problem s grafikou mas na vyber mnozstvo klonov,kde su celkovo 3 druhy grafiky,mozes si vybrat.Ale to si dobre nastuduj pokial nie si doma v preflesovani boxov!
armin.owen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Zapa píše:Těžko můžou reklamovat. Čtečka má být CONAX a Skylink karta CryptoWorks nebo IRDETO by neměla jít vůbec. Jedině že by měli výpadky s Conax kartou nebo výpadky s modulem.
Mam CW modul a v nom to ide este horsie (po nejakom case alebo po zapnuti alebo prepnuti kanalu napise ze nebezi alebo zakodovano a dost mu dlho trva kym sa spameta) ale bol vyskusany inde taze nieje to modulom. Ked nevyuzivam tie funkcie X-ovych softov, ofic FW nebude lepsie behat?
joe75
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od joe75 »

Prosim o radu. Potrebujem do mrtvej Panthery nahrat loader a FW. Na nic nereaguje, len svieti cervena kontrolka. Nefunguju ani USBcka. Aky soft. sa pouziva na nahravanie cez rs232? OptiboXHD_loader si pyta subor s koncovkou *.tbn a FW maju koncovku isd. Neviem ci sa to podari, ale chcem to skusit.

Viem, ze sa to tu riesilo, ale ako mozem nahrat soft z USB, ked nefunguju.
Naposledy upravil(a) joe75 dne 11.leden 2011 - 21:42, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“