1.Anodavidas píše:cus,jede v tomto prijimaci zaroven karta a share z venku?
jde zakazat pruchod emm?
2.Ano

Příspěvek od kontakt.spy »
prosím-tě když jsem tam nahrál ten plugin, tak kde se mi úkaže co tam mam na tom exteru nahrané? mě se tam právěže nic neobjevilomzahalka píše:Ano, FAT 32 dovoluje ukládat soubory pouze do velikosti 4 GB, disk musí být naformátován na ext 2/3. Potom se nahrávají soubory větší než 4 GB. A ve Windouws jdou přečíst, stačí si nahrát plugin k Total commanderu:h_stanik píše:Disk je třeba naformátovat na systém souborů ext3 nebo ext2. Bohužel již nepůjde přečíst ve windows. Pro přenášení souborů z Aligátora či Panthery do windows doporučuji použít protokol FTP či sambu (lze nastavit na příjímači).

Nemusíš, disk, na kterém máš ext2 připojíš k PC s Windows a pomocí tohoto pluginu si soubory na ext2 přečteš, popř si je zkopíruješ do windows.zami píše:ale aby mi to jelo musim mit nainstalovaný Linux?mzahalka píše:Klikneš na ikonu Místa v síti a potom zadáš cestu k disku s ext2
Tak , USB flash disk SONY 8GB jsem naformátoval pomocí programu Paragon Partition Manager v.10 na formát Ext/3 , Alligator se SW 2.04 teď nahrává soubory větší než 4GB, ale při jejich přehrávání se obraz rozpadá a vypadává zvuk ..... Nepoužitelné ..... Má někdo nějaké řešení ? díky za radu ....mzahalka píše:Ano, FAT 32 dovoluje ukládat soubory pouze do velikosti 4 GB, disk musí být naformátován na ext 2/3. Potom se nahrávají soubory větší než 4 GB. A ve Windouws jdou přečíst, stačí si nahrát plugin k Total commanderu:h_stanik píše:Disk je třeba naformátovat na systém souborů ext3 nebo ext2. Bohužel již nepůjde přečíst ve windows. Pro přenášení souborů z Aligátora či Panthery do windows doporučuji použít protokol FTP či sambu (lze nastavit na příjímači).

Zajímavé, u mně Alligator se všemi FW nahrává na USB disk Samsungjkmusic píše:Tak , USB flash disk SONY 8GB jsem naformátoval pomocí programu Paragon Partition Manager v.10 na formát Ext/3 , Alligator se SW 2.04 teď nahrává soubory větší než 4GB, ale při jejich přehrávání se obraz rozpadá a vypadává zvuk ..... Nepoužitelné ..... Má někdo nějaké řešení ? díky za radu ....mzahalka píše:Ano, FAT 32 dovoluje ukládat soubory pouze do velikosti 4 GB, disk musí být naformátován na ext 2/3. Potom se nahrávají soubory větší než 4 GB. A ve Windouws jdou přečíst, stačí si nahrát plugin k Total commanderu:h_stanik píše:Disk je třeba naformátovat na systém souborů ext3 nebo ext2. Bohužel již nepůjde přečíst ve windows. Pro přenášení souborů z Aligátora či Panthery do windows doporučuji použít protokol FTP či sambu (lze nastavit na příjímači).

Ide to aj na 20.04 aj na 20.53 nemá to s tým nič spoločne stiahni si to ešte raz.rakill píše:nejako mi nejde softcam 02.01 može byt problem v tom že mam fw20.04?ďakujem

Vrátiť a môžeš ale musíš začať od Optibox_ALLIGATOR_VVPL015.58 a potom na 20.04 aleHOFA píše:Prosím potřebuji poradit ,momentálně používám sw 20,53 a co jsem vyčetl,tak sw 20,40 je udajně zatím nejlepší,ale já nemám uložen seting k tomu 20,40,jak je možné tam dostat tento sw zpět ?
Mám dojem ,že se mě HD kanály mírně sekají obrazově.
Ne naopak na 20.04 jede i Viaccess. Od 02.01 k žádné změně nedošlo a jede na na něm mnohem víc než na zde vložený SoftCam_0401.kdb. Softcam_0201.rar musíš rozbalit a nejprve nahrát Softcam_0201.kdb a potom Softcam_Biss_Dcw0201.key.Pokud je sobor v pořádku a proběhne ověření a aktualizace nemůže být žádný problém.Nevím jesti jsi myslel, že ti nejde nahrát do boxu,nebo že ti nejde EMU.rakill píše:nejako mi nejde softcam 02.01 može byt problem v tom že mam fw20.04?ďakujem
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz