Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Zapa
Odborník
Odborník

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od Zapa »

davidas píše:cus,jede v tomto prijimaci zaroven karta a share z venku?
jde zakazat pruchod emm?
1.Ano
2.Ano
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

Zapisi v RCC-FTPcomand. po reštarte zmiznú, skúšal to už niekto napr. oscam...
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

Přeji všem Panterám a Aligátorům šťastný a veselý !!!
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Aj Panterkam a Alligatorkam,aby nam dlho sluzili k spokojnosti - stastny novy rok 2011 !
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
zami

Příspěvek od zami »

mzahalka píše:
h_stanik píše:Disk je třeba naformátovat na systém souborů ext3 nebo ext2. Bohužel již nepůjde přečíst ve windows. Pro přenášení souborů z Aligátora či Panthery do windows doporučuji použít protokol FTP či sambu (lze nastavit na příjímači).
Ano, FAT 32 dovoluje ukládat soubory pouze do velikosti 4 GB, disk musí být naformátován na ext 2/3. Potom se nahrávají soubory větší než 4 GB. A ve Windouws jdou přečíst, stačí si nahrát plugin k Total commanderu:
prosím-tě když jsem tam nahrál ten plugin, tak kde se mi úkaže co tam mam na tom exteru nahrané? mě se tam právěže nic neobjevilo
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Klikneš na ikonu Místa v síti a potom zadáš cestu k disku s ext2
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
zami

Příspěvek od zami »

mzahalka píše:Klikneš na ikonu Místa v síti a potom zadáš cestu k disku s ext2
ale aby mi to jelo musim mit nainstalovaný Linux?
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Môžeš ponechať HDD v prijímači a pripojiť sa cez RCC (DCC) a s FAT si stiahnuť ....
...mnt/USB1/sda1
kosmik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Optibox Aligator/Panthera info orf

Příspěvek od kosmik »

po doplnění keys maká jak or* tak aus*
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

zami píše:
mzahalka píše:Klikneš na ikonu Místa v síti a potom zadáš cestu k disku s ext2
ale aby mi to jelo musim mit nainstalovaný Linux?
Nemusíš, disk, na kterém máš ext2 připojíš k PC s Windows a pomocí tohoto pluginu si soubory na ext2 přečteš, popř si je zkopíruješ do windows.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
jkmusic

Příspěvek od jkmusic »

mzahalka píše:
h_stanik píše:Disk je třeba naformátovat na systém souborů ext3 nebo ext2. Bohužel již nepůjde přečíst ve windows. Pro přenášení souborů z Aligátora či Panthery do windows doporučuji použít protokol FTP či sambu (lze nastavit na příjímači).
Ano, FAT 32 dovoluje ukládat soubory pouze do velikosti 4 GB, disk musí být naformátován na ext 2/3. Potom se nahrávají soubory větší než 4 GB. A ve Windouws jdou přečíst, stačí si nahrát plugin k Total commanderu:
Tak , USB flash disk SONY 8GB jsem naformátoval pomocí programu Paragon Partition Manager v.10 na formát Ext/3 , Alligator se SW 2.04 teď nahrává soubory větší než 4GB, ale při jejich přehrávání se obraz rozpadá a vypadává zvuk ..... Nepoužitelné ..... Má někdo nějaké řešení ? díky za radu ....
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Netrap sa s fleskami a kup si disk.Chodi spolahlivo.Ak ti to robi pri HD jednoducho nestiha rychlostou.Ak aj pri SD je to este väcsi crep.Usetris si nervy kup disk.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

jkmusic píše:
mzahalka píše:
Tak , USB flash disk SONY 8GB jsem naformátoval pomocí programu Paragon Partition Manager v.10 na formát Ext/3 , Alligator se SW 2.04 teď nahrává soubory větší než 4GB, ale při jejich přehrávání se obraz rozpadá a vypadává zvuk ..... Nepoužitelné ..... Má někdo nějaké řešení ? díky za radu ....
Zajímavé, u mně Alligator se všemi FW nahrává na USB disk Samsung
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=60598
bez výpadků
jkmusic

Příspěvek od jkmusic »

Jo, jo ... myslel jsem na tzv. rychlost zápisu a rychlost čtení flash disku, bylo to při záznamu HD kanálu ... HD disky mám .... nedalo mi to , chtěl jsem tomu formátování přijít na kloub ....
rakill

Příspěvek od rakill »

nejako mi nejde softcam 02.01 može byt problem v tom že mam fw20.04?ďakujem
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

rakill píše:nejako mi nejde softcam 02.01 može byt problem v tom že mam fw20.04?ďakujem
Ide to aj na 20.04 aj na 20.53 nemá to s tým nič spoločne stiahni si to ešte raz.
Bulsat...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
HOFA

Příspěvek od HOFA »

Prosím potřebuji poradit ,momentálně používám sw 20,53 a co jsem vyčetl,tak sw 20,40 je udajně zatím nejlepší,ale já nemám uložen seting k tomu 20,40,jak je možné tam dostat tento sw zpět ?
Mám dojem ,že se mě HD kanály mírně sekají obrazově.
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

HOFA píše:Prosím potřebuji poradit ,momentálně používám sw 20,53 a co jsem vyčetl,tak sw 20,40 je udajně zatím nejlepší,ale já nemám uložen seting k tomu 20,40,jak je možné tam dostat tento sw zpět ?
Mám dojem ,že se mě HD kanály mírně sekají obrazově.
Vrátiť a môžeš ale musíš začať od Optibox_ALLIGATOR_VVPL015.58 a potom na 20.04 ale :!: programy, transporderi a celkove nastavenie sa ti vymaže!!!
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Může to jít vrátit se v přímo na 20.04, v závislosti na tom kdy máš zálohovaný systém.Podívej se do memu,nastavení paměti na datum zálohy systému.Po naistalování sw 20.04 dát tovární nastavení a zkusit z menu,nastavení paměti obnovu systému ze zálohy.Je dobré si před každou aktualizací udělat zálohu UserDataBase.udb a vrácení na jakýkoli soft je bezproblémové a hlavně se nemusí dělat nový sken a nastavení.(záloha UserDataBase.udb udělaná na 20.53 se na 20.04 použít nedá)
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

rakill píše:nejako mi nejde softcam 02.01 može byt problem v tom že mam fw20.04?ďakujem
Ne naopak na 20.04 jede i Viaccess. Od 02.01 k žádné změně nedošlo a jede na na něm mnohem víc než na zde vložený SoftCam_0401.kdb. Softcam_0201.rar musíš rozbalit a nejprve nahrát Softcam_0201.kdb a potom Softcam_Biss_Dcw0201.key.Pokud je sobor v pořádku a proběhne ověření a aktualizace nemůže být žádný problém.Nevím jesti jsi myslel, že ti nejde nahrát do boxu,nebo že ti nejde EMU.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“