Neviem čo na to odpovedať a čo si mám o týchto príspevkoch myslieť.Niečo je medzi ovládačom a daným STB,alebo TV,niečo, nejaké médium, čo robí kúzla, s týmito STB a tie potom stvárajú psie kúsky.Nemôžem sa pochváliť tým, že som STB nemal nikdy žiadne problémy.Ale tie boli zapríčinené na 99% mnou a nie chybou STB,alebo TV.Neznalosť a nesprávne postupy pri danom STB je vecou mnohých chýb a potom nevyspytateľného sa správania daných zariadení.Viem že mnohí nickova, čo sem chodia po rady a spásu, si nedajú ani len námahu preštudovať manuál,nie to ešte, aby čítali príspevky na danú tému ,ktorá sa tu pravidelne opakuje.Postupy ako naflashovať STB,ako ho nastaviť,čo treba po naflashovaní robiť,je tu popísané na niekoľkých stránkach,pre všetky typy, sú viac menej zhodné,ale Bohužial ich málokto dodržuje a potom plakanie a sťažnosti na to, aký je daný výrobok kazový,nevydarený a pod.JozoM píše:dnes som opäť aktivoval novo zaregistrovanú kartu v openboxe môjmu šéfovi. ten ju mal v bigsate odvčera do 15:00 tohoto dňa a nič. pichol som ju do openboxa a do pol hodiny všetko bežalo. zlaté stroje. škoda, že im končí podpora. tie 403-ky čo mám doma ma len rozčuľujú. inak by to bol fajn prijímač za tie peniaze. závidím vladovi.uchovi, že mu sľapú bez problémov. ja už som vyskúšal všetky jeho rady a obidve mrznú a mrznú a mrznú...či ráno, či večer, niekedy pol dňa nič a potom celý večer....
Opticum HD X403p
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
- vlado.ucho
- Znalec fóra

- satelitni prijimac: rôzne šunty
Re: Opticum HD X403p
Příspěvek od vlado.ucho »
Naposledy upravil(a) vlado.ucho dne 13.listopad 2010 - 21:54, celkem upraveno 1 x.
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.
-
kenny69
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: Vu+ ...
slapu nielen jemu 403pJozoM píše:dnes som opäť aktivoval novo zaregistrovanú kartu v openboxe môjmu šéfovi. ten ju mal v bigsate odvčera do 15:00 tohoto dňa a nič. pichol som ju do openboxa a do pol hodiny všetko bežalo. zlaté stroje. škoda, že im končí podpora. tie 403-ky čo mám doma ma len rozčuľujú. inak by to bol fajn prijímač za tie peniaze. závidím vladovi.uchovi, že mu sľapú bez problémov. ja už som vyskúšal všetky jeho rady a obidve mrznú a mrznú a mrznú...či ráno, či večer, niekedy pol dňa nič a potom celý večer....
VU+ duo - CCcam 2.3.0
Opticum 9500HD
AMIKO MINI HD
1W, 13E, 19.2E, 23.5E, 28E
VU+ duo - CCcam 2.3.0
Opticum 9500HD
AMIKO MINI HD
-
mat
Příspěvek od mat »
ver tomu,čo píše vlado",v stb nie je chyba //jedine vadný kus//, to už som sa poučil aj ja, ked som spravil nejakú hlúposť....treba len
a potom použiť vedomosti
,je tu toho dosť popísaneho... 
Ja som tento rok nainstalovak okolo stovky x402 alebo x 403 a ni jeden nemrzne - okrem par kusov co sli na reklamaciu.JozoM píše:dnes som opäť aktivoval novo zaregistrovanú kartu v openboxe môjmu šéfovi. ten ju mal v bigsate odvčera do 15:00 tohoto dňa a nič. pichol som ju do openboxa a do pol hodiny všetko bežalo. zlaté stroje. škoda, že im končí podpora. tie 403-ky čo mám doma ma len rozčuľujú. inak by to bol fajn prijímač za tie peniaze. závidím vladovi.uchovi, že mu sľapú bez problémov. ja už som vyskúšal všetky jeho rady a obidve mrznú a mrznú a mrznú...či ráno, či večer, niekedy pol dňa nič a potom celý večer....
Zrejme nemas skusenosti so stelitnymi prijimacmi a vytvaras si nazor podla zrejme chybnych co mas doma. Reklamuj ich u doavatela!
Ahojte! Potrebujem poradit! Karta Skylink, UPC, CS link este neviem 3 krat 402dvojka, ktory soft doporucujete na zdielacku?
Popripade inu kombinaciu. 4060ky som v poho rozchodil ale s vyssou radou nemam skusenost.
Jaaaj a este akym loaderom tlacite softy do tychto masiniek 
Chcel by som sa spytat skusenych ludi.
Doteraz pouzivam X403p prijimace aj ako server a aj ako klientov na homecamd2 protokole. (fw 39). Nasledne teraz som zakupil TV samsung so vstavanym DVB-S2 prijimacom. Riesim situaciu ako zdielat kody aj do televizora. Napadla ma verzia Diablo Wifi CAM ako klient v tv. Problem nastava v tom, ze x403p nevie robit server pre nic ine ako homecamd1 a homecamd2. Ani jeden z tychto protokol podla mojich zisteni zas nevie Diablo.
Viete mi poradit nejaky fw na x403p, ktory vie serverovat aj ine protokoly ako homecamd1,2 ? Najlepsie tie co zerie Diablo
alebo resp nejaky opticum prijimac, ktory ma LAN port, bezi na linuxe, ktory by vedel robit server pre diablo v rezime klient a tak isto pre x403p ktore budu v rezime klient ?
Dakujem velmi peknucko za vzacne rady....
Doteraz pouzivam X403p prijimace aj ako server a aj ako klientov na homecamd2 protokole. (fw 39). Nasledne teraz som zakupil TV samsung so vstavanym DVB-S2 prijimacom. Riesim situaciu ako zdielat kody aj do televizora. Napadla ma verzia Diablo Wifi CAM ako klient v tv. Problem nastava v tom, ze x403p nevie robit server pre nic ine ako homecamd1 a homecamd2. Ani jeden z tychto protokol podla mojich zisteni zas nevie Diablo.
Viete mi poradit nejaky fw na x403p, ktory vie serverovat aj ine protokoly ako homecamd1,2 ? Najlepsie tie co zerie Diablo
Dakujem velmi peknucko za vzacne rady....
Tak dodnes se neaktivovaly vsechny programy. Provedl jsem teda reset do tovarniho nastaveni, nechal jsem provest autoinstalaci a vysledek porad stejny. Vypada to, ze budu teda muset nekoho prudit, kdo ma satelit a doufat, ze se u nej karta aktivuje full.Petr-II píše:Petr-II píše:Tak nakonec zabrala rada od "vlado.ucho". Dal jsem tam FW.1.2.87. a ihned se rozbehly vsechny programy CT, STV, Markyza, JOJ a par jinych. Jeste cekam na Nova, Prima Cool, HBO, tak doufam ze i ty se rozbehnou.
Tak jsem trochu rozcarovan. Doted se dalsi programy neaktivovaly. Divnej pristroj.
Kdo mi vie poradit prosim - skusam preinstalovat soft na 403 ke a neustale mi zamrzne komunikacia - proste zastavi to raz na 6%..skusim znova, zastavi na 40% - neviem to dotiahnut a pristroj mi nejde. Mate nejaku radu ako si s tym poradit. Dakujem
-
kenny69
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: Vu+ ...
riso1122 píše:Kdo mi vie poradit prosim - skusam preinstalovat soft na 403 ke a neustale mi zamrzne komunikacia - proste zastavi to raz na 6%..skusim znova, zastavi na 40% - neviem to dotiahnut a pristroj mi nejde. Mate nejaku radu ako si s tym poradit. Dakujem
nieje zname ci to robis cez USB aleko RS kabel .... ak to robis cez USB
jednoznacne to skus cez RS kabel .. a ak to robis cez RS kabel
skus iny soft na nahravanie ... a skus aj iny soft popripade origo
VU+ duo - CCcam 2.3.0
Opticum 9500HD
AMIKO MINI HD
VU+ duo - CCcam 2.3.0
Opticum 9500HD
AMIKO MINI HD
Robim to cez RS232 a vyskusal som uz niekolko verzii ale stale zamrzne na roznych percentach.. update cez usb nejde, lebo nemam obraz vobec, na stroji blika ON a nic s tym neviem urobit..co s tym? dakujem za radu
- vlado.ucho
- Znalec fóra

- satelitni prijimac: rôzne šunty
Příspěvek od vlado.ucho »
Čo si s ním stváral,keď ti takto hapruje?nenahral si náhodou nesprávny FW.cez USB a teraz stvára psie kúsky.Vy ste jednoducho nepoučiteľný,môžeme niektorý radiť a vypisovať,ale nikto nepočúva a ani nečíta.Napíš mi na SZ,skúsime to nejako poriešiť.riso1122 píše:Robim to cez RS232 a vyskusal som uz niekolko verzii ale stale zamrzne na roznych percentach.. update cez usb nejde, lebo nemam obraz vobec, na stroji blika ON a nic s tym neviem urobit..co s tym? dakujem za radu
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.
Tak, co poradite ted? Protoze se karta ani po x-dnech cela neaktivovala vcetne nekolika telefonatu na Skylink a reaktivaci karty, tak jsem ji dal do pristroje Topfield co ma kamos, jak jste radili. Po chvilce se vse rozbehlo vcetne balicku na 2 mesice zdarma. Vitezne jsem kartu odnesl domu, vlozil do pristroje a ... Opet jsem tam kde jsem byl, tzn. ze vsechny programy nejedou. V pristroji je FW 1.2.87. a provedl jsem reset do tovarniho nastaveni. Co poradite ted? Dekuji.
skús CW modul a kartu tam alebo jednoducho ak si nevieš už rady a si si istý že je to na reklamáciu - reklamuj u svojho dodávateľa...
Ja do 403 dávam aj 1.2.87 a idú .
Ja do 403 dávam aj 1.2.87 a idú .
VU+ SOLO2 /Openpli 8.3-release/
1x 90 + monoblok Quad
1x M85 + 0,8W-5E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E
1x 90 + monoblok Quad
1x M85 + 0,8W-5E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E
CW modul nemam a kupovat ...? To se radeji tohoto krapu zbavim. Pochopil bych, kdyby nejel zadny z placenych programu. Proc ale nektery jde a nektery ne od stejneho providera? To je dost divne.
-
ivankicin
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: DM800SE,DM800SE V2....
Neda mi aby som neprispel. Mam 403p a spokojnosť 100%, vratane kariet, share, ovladania nahravania SW.
Takisto mi nešla karta Skylink /nechcela sa aktivovat/ sprevadzkoval som ju v original Criptoworks STB. Všetko šlape ako ma . Vysledok kvality obrazu /HDMI- porovnateľné alebo aj lepšie ako napr DM 800HD PVR. SW 1.2.87 lemontre-HDMI.
K tomu Skylink - sú tam naladené všetky transpondéry? /frekvencie/ Je správne pootočený konvertor?/ nešla mi frekv. kde je CT 1 a ostatné prog. na tejto frekv./
Fakt 403p - 100% spokojnosť.
Takisto mi nešla karta Skylink /nechcela sa aktivovat/ sprevadzkoval som ju v original Criptoworks STB. Všetko šlape ako ma . Vysledok kvality obrazu /HDMI- porovnateľné alebo aj lepšie ako napr DM 800HD PVR. SW 1.2.87 lemontre-HDMI.
K tomu Skylink - sú tam naladené všetky transpondéry? /frekvencie/ Je správne pootočený konvertor?/ nešla mi frekv. kde je CT 1 a ostatné prog. na tejto frekv./
- pepe-flash
- satelitni prijimac: DM500, IP9900,PRISMCUBE
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od pepe-flash »
Ja mám tiež dobré skúsenosti s Opticum X403 a vlastne zo všetkými druhmi Opticumov. Zatial som Skylink a UPC karty rozbehal vo všetkých optiicumoch, čo sa mi dostali do ruky.
Treba nájsť iba vhodný a bezproblémový software. Moja skúsenosť je taká,že rovnaký soft nie vždy funguje rovnako na rovnakých prijímačoch. Na jednej X403 funguje napr. FW.1.2.87 a na druhej X403 napr. FW.1.2.39.
Treba nájsť iba vhodný a bezproblémový software. Moja skúsenosť je taká,že rovnaký soft nie vždy funguje rovnako na rovnakých prijímačoch. Na jednej X403 funguje napr. FW.1.2.87 a na druhej X403 napr. FW.1.2.39.
toroid T90 (4,8W-1W-4E-9E-13E-19,2E-23,5E-28,2E)
Ja Vam to verim panove ale me se chova pristroj proste takhle. Naladene - nastavene to snad je dobre. Vidim vsechny programy v menu. Kvalita signalu kolem 80%. Je velmi divne, ze se aktivuji jen nektere programy. Pokud by ctecka nekomunikovala korektne s kartou, tak se snad neaktivuje nic? Proc se aktivuji jen nektere programy a nektere ne? Navic jsem si myslel, ze po aktivaci programu se tato info ulozi na kartu a zustane tam. Proto jsem nechal kartu aktivovat v tom Topfieldu jak jste radili. Tam se vse rozbehlo ihned. Ale v mem pristroji to uz nebezi. Zkusim to jeste s tim FW.1.2.39.. Jsou v sekci Download overene FW? Ten FW.1.2.87 jsem stahnul odsud s fora. Muzete dat link na Vami overene FW? Omlouvam se ale tohle je muj prvni satelit. Dik.
Jeste se zeptam, je mozne prehravat FW z vyssiho na nizsi?
Jeste se zeptam, je mozne prehravat FW z vyssiho na nizsi?
-
Pajan
- satelitni prijimac: E2
Taky mi nejde naladit čt 1 a ostatním na tom TP ve vertikálu. Jak si to vyřešil? Parabula je na motoru. Chytá celý orbit ale ty čt prostě nejdou. Pootočit LNB údajně zkoušel, nebyl jsem u toho. U mě na mé parabole na které jedou 9500hd, GI 8700, DM 500s bez problémů. Na 403p ty čt-čka taky nejely. LNB zkoušel 2ks, jedno GI ,druhé inverto black ultra.ivankicin píše:Neda mi aby som neprispel. Mam 403p a spokojnosť 100%, vratane kariet, share, ovladania nahravania SW.
Dreambox 920 UHD s - dreamElite -,Dreambox 820HD-OponATV- 115cm Mascom, Motor BigSat, Inverto Black Ultra atd.
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51