sg 2100 motor
sg 2100 motor
samozrejme je tu jar a zas my zacal blbnut motor,prestal tocit s nicoho nic.Doteraz tocil spolahlivo.Ako ces stb ked mu zadam prikaz otocit na nulu tak ide,pak sa uz nepohne,pouzival usal a reset na motore nepomohol,mam xtrend a enigma 2.Chcem sa opitat,da sa usals vypnut,co asi ano ale ako ak sa da si nastavit v prijmaci jednotlive druzice a ulozit ich bez suradnic a usals.Lebo neviem teraz ci mam daco zle ja nastavene ale asi nie ked my doteraz fungoval ci kupit novy motor,tento ma ces cca 10r.
Re: sg 2100 motor
Pokud jsi nic neměnil v nastavení tunerů (motor-usals-tvoje souřadnice) a můžeš k motoru, použij pro kontrolu funkce tlačítka přímo na motoru.Je dobré taky sledovat led zda svítí zeleně nebo červeně bliká.U staršího motoru a za předpokladu že relé spínají-motorek vrčí ale netočí, stačí „opatrně doladit“ přítlak motorku k tomu určeným šroubkem - viz foto. Pokud netočí usals nemá asi cenu ladit přes diseqc ? Můj motor je taky letitý po promazání a doladění točí dál bez problémů.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+UNO 4K SE, VU+UNO 4K - ATV7.5.1, FHDG 17, SF8008 - ATV 7.5.1 P1- 95cm: 13-16-19,2-23,5 P2- 95cm: 13-19,2-23,5-28,2
hrotik,chlape kde si bol 3roky
Na forach mal odpovede na vsetko mozne ale ze to vyriesi jedna srobka to nenapisal nik
Dakujem,pre istotu pisem len teraz ale motor uz cca 5dni toci bez problemov.Nikdy ho vo vnutri nepremazal ale pokial ide ani nic snim robit nejdem.Este raz dik,usetril si my kupu noveho motora ci rozoberanie toho mojho 
- havana
- Znalec fóra

- satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Díky...
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA
Fotky nejsou moje. Kdesi jsem je našel. Taktéž by mě zajímalo čím mazat. Nedavno jsem motor sundal. Moc toho nenatočil. Při testování přejel jeden mikrospínač koncovou polohu. Po prostříknutí Kontoxem se vzpamatoval. Ještě jsem zjistil, že je uvolněnej ťišťák s mikrospínačema. Musel jsem vyměnit vruty držící dps za jiné, s trochu větším průměrem. Nejspíš sračkovej materiál ozubenýho kola.

Naposledy upravil(a) Milan_F dne 08.září 2018 - 23:00, celkem upraveno 1 x.
Coolstream LINK, HD-BOX FS-9105HD+, Optibox Zebra, Dreambox DM500S,Amiko Micro HD SE, Maximum E85 (5°W, 0,8°W, 4,8°E, 13,0°E, 19,2°E, 28,2°E), Fuba DAA 850R (23,5°E), Fuba DAA 850A (19,2°E, 23,5°E), Panasonic P42XT50E, P42X60E, 32CS510E. GM Spark Reloaded, VU+ Duo, Xtrend ET 7000, Opticum 7000cx
- havana
- Znalec fóra

Co s takovou vůlí?
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 14.květen 2022 - 12:54, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix YOUTUBE
Důvod: fix YOUTUBE
-
vlastvs499
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Zero/ET7000/DM7080HD/DM900 4K
Příspěvek od vlastvs499 »
Na obrázku 8 od Milana je vidět dva otvory pod plombou na záruku (warranty...). Těmi se vůle vymezuje.
Pokud má motor vůli, otáčením šroubů v těchto otvorech se natlačí šnek na kolo (obr.9) tím, že se levé ložisko zdvihne.
Šnek totiž není přesně v úrovni zubů, ale mírně pod nimi. Zdvižením se vůle dá úplně zrušit.
Chce to dělat jemně, oba šrouby potočit jen o kousek a zkusit vůli, jestli ještě je. Jestli ano, zase potočit. A opakovat, dokud vůle nezmizí úplně. Nesmí se to přehnat, buď by se motor vůbec neroztočil, anebo by ten šnek deformoval plast. zuby. Chce to s citem. A seřizovat při smontovaném motoru.
Pokud by se stalo, že to tímto postupem nepůjde, zkusit šroub blíž k plast. kolu točit doprava a vzdálenější doleva, čímž dojde k vyklonění levého domku ložiska a tím celého šneku směrem ke kolu a vůle už nebude.
Obvykle ale pomůže šnek jen zdvihnout a vůle je pryč.
Ta vazelína je běžná vodní vazelína. Její výhoda je v tom, že drží svou konzistenci i v horku.
http://shop.autodilykrc.cz/cz-detail-55 ... -250g.html
Pokud má motor vůli, otáčením šroubů v těchto otvorech se natlačí šnek na kolo (obr.9) tím, že se levé ložisko zdvihne.
Šnek totiž není přesně v úrovni zubů, ale mírně pod nimi. Zdvižením se vůle dá úplně zrušit.
Chce to dělat jemně, oba šrouby potočit jen o kousek a zkusit vůli, jestli ještě je. Jestli ano, zase potočit. A opakovat, dokud vůle nezmizí úplně. Nesmí se to přehnat, buď by se motor vůbec neroztočil, anebo by ten šnek deformoval plast. zuby. Chce to s citem. A seřizovat při smontovaném motoru.
Pokud by se stalo, že to tímto postupem nepůjde, zkusit šroub blíž k plast. kolu točit doprava a vzdálenější doleva, čímž dojde k vyklonění levého domku ložiska a tím celého šneku směrem ke kolu a vůle už nebude.
Obvykle ale pomůže šnek jen zdvihnout a vůle je pryč.
Ta vazelína je běžná vodní vazelína. Její výhoda je v tom, že drží svou konzistenci i v horku.
http://shop.autodilykrc.cz/cz-detail-55 ... -250g.html
Zero, DM7080HD, DM920
Naposledy upravil(a) Milan_F dne 08.září 2018 - 23:02, celkem upraveno 1 x.
Coolstream LINK, HD-BOX FS-9105HD+, Optibox Zebra, Dreambox DM500S,Amiko Micro HD SE, Maximum E85 (5°W, 0,8°W, 4,8°E, 13,0°E, 19,2°E, 28,2°E), Fuba DAA 850R (23,5°E), Fuba DAA 850A (19,2°E, 23,5°E), Panasonic P42XT50E, P42X60E, 32CS510E. GM Spark Reloaded, VU+ Duo, Xtrend ET 7000, Opticum 7000cx
-
vlastvs499
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Zero/ET7000/DM7080HD/DM900 4K
Příspěvek od vlastvs499 »
Toto je jiná verze motoru, než o kterém píšu já. Mám jen 2 šrouby. U tohoto je to daleko jednodušší.
Super.
edit: tak po kontrole ještě upravím - jeden mám se dvěma, jeden se třema šrouby.
Super.
edit: tak po kontrole ještě upravím - jeden mám se dvěma, jeden se třema šrouby.
Zero, DM7080HD, DM920
- havana
- Znalec fóra

Sundani ze strechy je snadne, nejlepe je vytocit ctyri srouby primo na motoru, tedy cely vyklapeci mechanismus te plechove svorky zustane primontovany na stozaru a dolu se snese parabola s pripevnenym motorem (nema cenu odmontovat parabolu z motoru, ledaze mas nejakou velkou, jako 100cm a vetsi a nechce se te s ni manevrovat. Pokud totiz mas otevrit kryt motoru, musi byt ty ctyri srouby stejne pryc, a jak asi vis, motor nema smysl otevirat na strese.
Ja se s tim uz popral, ale zatim bez vysledku. http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 7&start=20
Uvnitr motoru asi ma vyznam resit jen dve veci - relatka a mikro spinace (to uvolneni sneku je ciste mechanicka vec a da se resit bez otevreni motoru, ale kdyz ho otevres, budes lepe videt, co delas.
Mikrospinace jsou pod tim malym plosnym spojem ktery je prichyceny dvema sroubky k tomu velkemu bilemu plastovemu ozubenemu kolu. Ty asi staci jen procvicit, popripade merakem zkontrolovat odpor, jestli pri stlaceni prstem radne spinaji (zkratuji) a take rozpojuji.
Relatka jsou ty dve cerne krabicky tesne vedle sebe na hlavnim plosnem spoji a ty se teprve chystam testovat. Pokud ta relatka maji byt vymenena, je treba vyndat cely plosny spoj z motoru, a ten drzi jen na konektorech. Jejich maticky je nejlepe vysroubovat nejakou plochou pinzetou (tak tenky nastrckovy klic asi malokdo ma), takou jakou si treba taham zarazene trisky z dlani... ta tam pekne pasuje a ty matky nebyvaji moc utazene, takze to jde. Nebo jde pouzit dlouhonose, ale hlavne hodne stihle klesticky. Nechapu proc ten odlitek nemohl mit vic mista okolo tech konektoru.
Motor jsem mel na strese asi pet az osm let a vubec nevypada ze by potreboval vazelinu. Spise kazdy bude mit problem s jednou z tech trech veci - 'backlash', tedy ta vule, pak mikrospinace a relatka.
Prakticky stejna relatka jsou k mani na eBay, ale staly by bratru celkem asi 300 Kc (obe dve vcetne postovneho), motor me pred lety stal 1500 Kc. Zvazuji jestli se na to nevykaslat, motor po tech letech nijak v lasce nemam, radsi bych mel toroidni parabolu s nekolika LNB na nekolik oblibenych satelitu, protoze za ta leta jsem ten motor stejne moc nevyuzil, takze to spis ted vidim jako prilezitost ten motor nespravovat s vydajem tech 300kc a radsi je dat proti nakupu te toroidky (dnes to vidim jako jednoznacne lepsi reseni (instantni prepnuti, lze mit kanaly i smisene v jednom bouquetu a prepinat je dle libosti bez cekani), ledaze je nekdo blazen do satelitu).
http://www.ebay.ca/itm/121912911734?_tr ... EBIDX%3AIT
Ja se s tim uz popral, ale zatim bez vysledku. http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 7&start=20
Uvnitr motoru asi ma vyznam resit jen dve veci - relatka a mikro spinace (to uvolneni sneku je ciste mechanicka vec a da se resit bez otevreni motoru, ale kdyz ho otevres, budes lepe videt, co delas.
Mikrospinace jsou pod tim malym plosnym spojem ktery je prichyceny dvema sroubky k tomu velkemu bilemu plastovemu ozubenemu kolu. Ty asi staci jen procvicit, popripade merakem zkontrolovat odpor, jestli pri stlaceni prstem radne spinaji (zkratuji) a take rozpojuji.
Relatka jsou ty dve cerne krabicky tesne vedle sebe na hlavnim plosnem spoji a ty se teprve chystam testovat. Pokud ta relatka maji byt vymenena, je treba vyndat cely plosny spoj z motoru, a ten drzi jen na konektorech. Jejich maticky je nejlepe vysroubovat nejakou plochou pinzetou (tak tenky nastrckovy klic asi malokdo ma), takou jakou si treba taham zarazene trisky z dlani... ta tam pekne pasuje a ty matky nebyvaji moc utazene, takze to jde. Nebo jde pouzit dlouhonose, ale hlavne hodne stihle klesticky. Nechapu proc ten odlitek nemohl mit vic mista okolo tech konektoru.
Motor jsem mel na strese asi pet az osm let a vubec nevypada ze by potreboval vazelinu. Spise kazdy bude mit problem s jednou z tech trech veci - 'backlash', tedy ta vule, pak mikrospinace a relatka.
Prakticky stejna relatka jsou k mani na eBay, ale staly by bratru celkem asi 300 Kc (obe dve vcetne postovneho), motor me pred lety stal 1500 Kc. Zvazuji jestli se na to nevykaslat, motor po tech letech nijak v lasce nemam, radsi bych mel toroidni parabolu s nekolika LNB na nekolik oblibenych satelitu, protoze za ta leta jsem ten motor stejne moc nevyuzil, takze to spis ted vidim jako prilezitost ten motor nespravovat s vydajem tech 300kc a radsi je dat proti nakupu te toroidky (dnes to vidim jako jednoznacne lepsi reseni (instantni prepnuti, lze mit kanaly i smisene v jednom bouquetu a prepinat je dle libosti bez cekani), ledaze je nekdo blazen do satelitu).
http://www.ebay.ca/itm/121912911734?_tr ... EBIDX%3AIT
Neblbni, vždyť třeba u Chobota mají podobná relé za 29,-Kč/ks. Stačí vybrat podle rozměrů a napětí cívky...
Dik za tip Milane_F, to hned vypada lepe. Cetl jsem na webu radu americkeho manika, ktery taktez pouzil z domaciho zdroje relatka, ktera byla ponekud vetsi a tak diry v plosnem spoji nelicovaly a pripojil je kousky dratu.
Mozna dnes se nakopu do toho ty relatka otestovat. Priletoval jsem si kousky draty k vyvodum rele, na ktere pripojim dva meraky nastavene na kontrolu spojeni obvodu.
Pripojim samotnou desku takhle k prijimaci (nemelo by vadit, ze neni pripojeni k moturku) a budu v nastaveni motoru 'tocit motorem' a mezi cervenym dratem a tim vzdalenejsim bilym by melo dojit ke spojeni, nejspis u jednoho rele kdyz se motor pohybuje jednim smerem a u druheho druhym. Hlavne jde o to, proverit jestli se kontakt prepina, jestli civka rele neni prerusena. Merenim odporu na civce primo na spoji tam spojeni je, jenze to muze jit mimo civku rele, pres nejaky odpor. Zatim jsem ty rele nevyletoval abych je testoval primo.
Mozna dnes se nakopu do toho ty relatka otestovat. Priletoval jsem si kousky draty k vyvodum rele, na ktere pripojim dva meraky nastavene na kontrolu spojeni obvodu.
Pripojim samotnou desku takhle k prijimaci (nemelo by vadit, ze neni pripojeni k moturku) a budu v nastaveni motoru 'tocit motorem' a mezi cervenym dratem a tim vzdalenejsim bilym by melo dojit ke spojeni, nejspis u jednoho rele kdyz se motor pohybuje jednim smerem a u druheho druhym. Hlavne jde o to, proverit jestli se kontakt prepina, jestli civka rele neni prerusena. Merenim odporu na civce primo na spoji tam spojeni je, jenze to muze jit mimo civku rele, pres nejaky odpor. Zatim jsem ty rele nevyletoval abych je testoval primo.
Takove mereni jsem se nikdy poradne nenaucil, tranzistorovy amater jsem nikdy moc nebyl (i kdyz kolektor emitor baze atd a princip fungovani tranzistoru me neni cizi, ale nikdy jsem v praxi nevykoumal, co presne ma clovek kde namerit, mezi jakymi vyvody a jake namerene hodnoty znamenaji spravne fungovani...). Ale vypada to, ze se rele za 'provozu' neprepinaji. Pripojil jsem maly analogovy meter nastaveny na mereni odporu mezi dva nesepnute rele kontakty a vysledek byl, ze kdyz je deska v 'provozu', tak se rucicka meraku zurive vykyvla mimo rozsah, nebo za nulu... (ani nemusim v prijimaci zadat nejaky pokyn aby se motor tocil, ono je to porad v 'neklidu', presne jako kdyz deska byla v motoru, porad po startu enigmy kazdou chvilku se motor chce nejak tocit, vetsinou osciluje pet stupnu sem tam, jen nekdy se uklidni, ale to trva jen do pristiho pokynu k otoceni)
Pritom pokud by se rele kontakty sepnuly, melo by dojit k namereni 'nuloveho' odporu, tedy zkratu mezi temi kontakty a plnemu vychyleni rucicky meraku (nulovy odpor). Ale ani to myslim neni nic naprosto jisteho, ale myslim, ze se nemylim. Jedina jista vec by byla ty relatka z desky vypajet. Ale jako nemozny radioamater ani nemam tu vysavku pajky a bez ni se soucastky odstranuji pomerne nesnadno...
Jedina moznost je, kdyby sla koupit cela spojova deska na vymenu. Sam na ni merit moc neumim, leda podle konkretnich instrukci (tedy asi jako v linuxu s cimkoli jen trochu mimo bezne veci).
Pritom pokud by se rele kontakty sepnuly, melo by dojit k namereni 'nuloveho' odporu, tedy zkratu mezi temi kontakty a plnemu vychyleni rucicky meraku (nulovy odpor). Ale ani to myslim neni nic naprosto jisteho, ale myslim, ze se nemylim. Jedina jista vec by byla ty relatka z desky vypajet. Ale jako nemozny radioamater ani nemam tu vysavku pajky a bez ni se soucastky odstranuji pomerne nesnadno...
Jedina moznost je, kdyby sla koupit cela spojova deska na vymenu. Sam na ni merit moc neumim, leda podle konkretnich instrukci (tedy asi jako v linuxu s cimkoli jen trochu mimo bezne veci).
Motor + Parabola
Ahoj ludkovia uz je to nejaky piatok co som montoval motor kedze pred rokom skonal som ho vyhodil a dnes som sa pokusal nastavit motor ktory som dostal a je plne funkcny no zial bez navodu SG-2100 a mam GIBERTINI 100 . Vsetko mam nastavene ako si pametam zrovnane do linie aj vsetko. Ale kedze po zmontovany motora sa hybalo rozne s parabolou si absolutne nepametam aky uhol ma by nastaveny na parabole a uz vobec si nepametam aky uhol ma byt nastaveny na motore. vie mi prosim niekto trosku pomoct? dakujem velmi pekne. (Trnava)
- EnoSat
- Legenda Fóra

- satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motor + Parabola
navod mas tu na fore , ale to by bolo treba stlacit Hladat a to je nadludsky vykontomidomi píše:je plne funkcny no zial bez navodu SG-2100
ROVER TAB900+ , Televes H30 FLEX
Gibertini OP100LN /85E-53W/
WaveFrontier T90 /51E-39E-36E-33E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W/
Edision MIO+ 4K, Octagon SF8008, Mutant HD51, QVIART Lunix, Ustym 4K S2 OTT, VU Solo4K, Dreambox 900UHD/7020HD/500HD, TBS-5925/5530/5220
Gibertini OP100LN /85E-53W/
WaveFrontier T90 /51E-39E-36E-33E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W/
Edision MIO+ 4K, Octagon SF8008, Mutant HD51, QVIART Lunix, Ustym 4K S2 OTT, VU Solo4K, Dreambox 900UHD/7020HD/500HD, TBS-5925/5530/5220
Problem s motorem
Vcera vecer se mi rozsteloval motor SG21000 tak, ze jsem musel zmenit zemepisny udaj o poloze z !7.5 na 14.0, abych mel obraz.
Dnes jsem chtel motor vyresetovat v poloze 0 stupnu, ale LEDka oranzove nezablika, prestoze slysim jak se mikrospinac resetu zmackne a porad sviti zelene.
Jde motor resetovat i z prijimace ?
Jak zabranit pripadnemu dalsimu posunu polohy ?
Dnes jsem chtel motor vyresetovat v poloze 0 stupnu, ale LEDka oranzove nezablika, prestoze slysim jak se mikrospinac resetu zmackne a porad sviti zelene.
Jde motor resetovat i z prijimace ?
Jak zabranit pripadnemu dalsimu posunu polohy ?
Naposledy upravil(a) mackh dne 07.březen 2021 - 18:19, celkem upraveno 1 x.
GigaBlue UHD Quad 4K, openATV 6.4
E-85 a 4x QUAD LNB (1W, 16E, 19E, 23,5E) + SG2100 s OP 100 cm 53E az 34,5W
E-85 a 4x QUAD LNB (1W, 16E, 19E, 23,5E) + SG2100 s OP 100 cm 53E az 34,5W
- BextrH
- Znalec fóra

- satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem s motorem
Už si to přesně nepamatuju, ale nemá se ten spínač podržet dokud to nějak nezabliká?
Ale řekl bych že mě to tenkrát taky nějak ujelo, tak jsem musel hodnotu čísla změnit a pak zkoušel hodnotu před a za, dokud nebyl signál nejlepší. Asi to pak nemá vliv na funkci, jen tam máš jiný číslo. Jedině kdybys hnul talířem, nebo motorem, pak by se ti to rozhodilo a elipsa by byla posunutá a měl by jsi signál jen na středu kde by se protínali elipsy.
Takhle si to jen myslí, že jsi na jiné rovnoběžce, nic víc.
ps:
Jinak pro jistotu doplním. Jedno tlačítko je na ruční otočení motoru. Jedno stisknutí je na jednu stranu, dvojité stisknutí a podržení je na druhou stranu. Reset se provádí skrz otvor například tenkým hřebíkem. A nejspíš se musí podržet déle, pak by nejspíš měl motor zajet na nulu. Ale jak už jsem psal. Nepamatuji se. Je to spousta let.
Před rokem jsem ho musel dokonce rozdělat, vyčistit a promazat. Už neutáhl talíř do kopce a jen cvakal.
Po složení, opět v pořádku.
Ale řekl bych že mě to tenkrát taky nějak ujelo, tak jsem musel hodnotu čísla změnit a pak zkoušel hodnotu před a za, dokud nebyl signál nejlepší. Asi to pak nemá vliv na funkci, jen tam máš jiný číslo. Jedině kdybys hnul talířem, nebo motorem, pak by se ti to rozhodilo a elipsa by byla posunutá a měl by jsi signál jen na středu kde by se protínali elipsy.
Takhle si to jen myslí, že jsi na jiné rovnoběžce, nic víc.
ps:
Jinak pro jistotu doplním. Jedno tlačítko je na ruční otočení motoru. Jedno stisknutí je na jednu stranu, dvojité stisknutí a podržení je na druhou stranu. Reset se provádí skrz otvor například tenkým hřebíkem. A nejspíš se musí podržet déle, pak by nejspíš měl motor zajet na nulu. Ale jak už jsem psal. Nepamatuji se. Je to spousta let.
Před rokem jsem ho musel dokonce rozdělat, vyčistit a promazat. Už neutáhl talíř do kopce a jen cvakal.
Po složení, opět v pořádku.
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 15.březen 2022 - 16:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix QUOTE
Důvod: fix QUOTE
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51