Dálkový ovladač BT100 RCU nefunkční v YoutubeTV

Všetko o prijímači VU+ Ultimo 4K - diskusia
Odpovědět
seaman
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Ultimo 4K - OpenATV 7.2

Dálkový ovladač BT100 RCU nefunkční v YoutubeTV

Příspěvek od seaman »

Chtěl bych požádat o radu ohledně dálkového ovladače.
Vlastním VU+ Ultimo 4k a protože často sleduji Youtube přes plugin YoutubeTV tak při reklamách hojně využívám MUTE tlačítko.
To už je méně citlivé a i okolní tlačítka a trochu se s ním peru.
Rozhodl jsem se koupit nový ovladač a místo toho původního jsem vzal ten VU+ s IR/Bluetooth (BT100 RCU).
Jako IR začal fungovat hned a v OpenATV 7.5.1 jsem se musel trochu potýkat s připojením přes BT, ale klaplo to a jede přes BT

Můj problém ale je, že mi tento ovladač nefunguje právě v tom pluginu YoutubeTV. Nejdřív jsem si říkal, že je to tím BT připojením, protože ten původní fungoval a tak jsem ten BT vypnul, jenže ani v režimu IR mi v tom Youtube nejede.
Hledal jsem všechny možné nastavení ovladače a zjistil, že tam jsou asi tři možnosti. Ta defaultní, jak je ovladač rozpoznám a pak dvě další.
Zkusil jsem to na jednu z nich změnit a jeden večer to jelo. Myslel jsem, že je po problému, ale druhý den byl ovladač rozpoznán znovu a ani po přehození mi to nejelo. Ještě jde měnit ten výchozí kanál 2 nebo jak se to jmenuje, ale tím to nebude. V systému jede jako z praku.

Nevíte odkud vítr vane, já už nevím na co se koukat.
Odpovědět

Zpět na „Diskusia VU+ Ultimo 4K“