viem, že ide o historické zariadenie, ale možno nakopnutie...
Ako sekundárny prijímač mi slúžil Dreambox 7020HD. Bežné programy, nahávanie, prípadne prehrávanie filmov nahratých z hlavného satelitu, či NASka. Vypadlo možnosť sledovania TV kanálov (kódovaných), a nebola možnosť nanovo nainštalovať oscam (cez webové rozhranie oscam nebežal, aj keď sa tvárilo v boxe, že je funkčný).
Preinštaloval som nanovo systém - Newnigma2-daily 2021-11-07, ale neodfotil som si nastavenie tunera. Používam Unicable GT-SAT GT-dLNB1T. Vo VU+ UNO 4K SE mam nastavene prvé tri SatCR frekvencie, Drembox mal asi ďalšiu a ešte AB-Cryptobox používal ďalšiu. Ale keď nastavím akúkoľvek inú nepoužitú SatCR frekvenciu, aj tak mi stanice nenabehnú (ladenie zlyhalo) a keď kontrolujem signál, tak nie je v poriadku. Ak by nefungovali predtým voľné kanály, tak by som to pripisoval odpálenému tuneru, ale voľné išli ok. Teraz nefunguje vôbec nič.
V rozšírenom nastavení mám povolené užívateľské nastavenie Unicable.
Satelit: 23.5E Astra 3B
LNB: LNB1
Priorita: Auto
LOF: Unicable
Unicable Možnosti nastavenia: Unicable user defined
Stanica: SatCR1
Kmitočet: 0975 (už som posunul všetky ostatné na vyššie a toto je prvý kmitočet tohto Unicable, skúšal som aj posledný, niekde zo stredu, keďže je ich 24 kmitočtov)
LOF/L: 0975
LOF/H: 10600
Prah: 11700
Zvýšené napätie: Nie
Režim DiSEqC: žiaden
Nerozumiem kritériám LOF/L a LOF/H. Samotné LNB má v špecifikácii uvedené aj toto:
Technické specifikace:
Input Frequency 10.7 ~ 12.75 GHz
Output Frequency 950 ~ 2150 MHz
LO Frequency 10.4 GHz
tak som skúsil do LOF/H zadať aj 12750 a Prah zmeniť na 10400. Ale nič nepomáha...
Nejaké nakopnutie?
Vďaka, Ľubo