SatFinder

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu HD-BOX FS-9105+ , FS-7119HD , Dreamsky HD6
Odpovědět
satsatik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

SatFinder

Příspěvek od satsatik »

Ahoj uvažuji o koupi SatFinder, ale samo přemýšlím o koupi z Číny a tak mám dotázek, máte někdo zkušenost s tímto produktem z Číny, pokud ano jaký z e-bay koupit? Díky za názory a případnou pomoc.
Naposledy upravil(a) satsatik dne 01.listopad 2013 - 7:31, celkem upraveno 1 x.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Re: SatFinder

Příspěvek od efendy55 »

nič v zlom , ale ja čo som mal doma všetko ,,MADE IN CHNA a POLAND " tak sa to za krátko poje....... :cry: [-X stačí ti zájsť do tesca alebo buamaxu kúp si niečo a daj vedieť ako dlho ti to fungovalo . ](*,)
Všetko 4K
satsatik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od satsatik »

Jasně chápu, ale myslel jsem, že vše není na prd, je Čína a Čína, taková je moje zkušenost ohledně mobilních telefonů, ale u SatFinderu nemám zkušenost, tak proto se ptám.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

enosat by ti vedel poradiť . :good:
Všetko 4K
satsatik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od satsatik »

Ok třeba to tu čte a ozve se :thankyou:

Nebo mu zkusím písnout.
w.o.l.f.
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od w.o.l.f. »

...napsal jsi to do špatné sekce, (dej to do volné diskuse), satfinder je jen blikátko-pípátko. Kolikrát linux s nějakým pluginem ukazujícím SNR a dB je přesnější a užitečnější. Samozřejmě, že spousta komponentů je z Číny a ne "s" Číny. Číňani umí kvalitu i shit záleží co si objedná zadavatel...
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E
w.o.l.f.
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od w.o.l.f. »

efendy55 píše:nič v zlom , ale ja čo som mal doma všetko ,,MADE IN CHNA a POLAND " tak sa to za krátko poje....... :cry: [-X stačí ti zájsť do tesca alebo buamaxu kúp si niečo a daj vedieť ako dlho ti to fungovalo . ](*,)
..opravdu? Kamaráde já montuju pro mobilní operátory mikrovlnné spoje a vše je dnes Čína, už 3 roky válcujou (Huawei) kdysi neotřesitelné pozice Alcatelu a Ericssonu. Taková je realita. Kvalita je vždy závilsá od toho co si objedná zákazník, tak asi tak...nikdy bych si nedovolil bez znalosti věci nějak paušalizovat.
satsatik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od satsatik »

w.o.l.f. píše:...napsal jsi to do špatné sekce, (dej to do volné diskuse), satfinder je jen blikátko-pípátko. Kolikrát linux s nějakým pluginem ukazujícím SNR a dB je přesnější a užitečnější. Samozřejmě, že spousta komponentů je z Číny a ne "s" Číny. Číňani umí kvalitu i shit záleží co si objedná zadavatel...
A co by jsi mi tedy doporučil na ladění paraboly bez TV, díky.
satsatik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od satsatik »

davidas
Odborník
Odborník

Příspěvek od davidas »

ani nahodou......to je tak pro kolotocare co kocuji s maringotkama.....

nejspis jsem ti ted slap na kuri oko, ale poradil jsi mu zrovna obyc. teplomer......
mmiriboy píše:Pre menej náročných ja by som určite nedoporučoval žiadne jednoduché satfindery alias Lidl, či Tesco!
Aspoň tento:
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 00#p512501
Aj keď samozrejme nieje to nič moc, ale parabola sa dá s tým naladiť, len potrebuješ k tomu aj určitý cvik, a skúsenosť! :)
discord = davidas_cz
Zgemma H7s, Octagon SF8008, Extrend ET8000
local - 0624 full cz-sk, 0B01 (NC+), 0650 (Orf), 1830 (HD+)
hop - 0653
satsatik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od satsatik »

Omlouvám se, myslel jsem něco jako je viz v odkazu, s lcd displejem, moje finanční možnosti, ale nejsou takové abych si koupil přístroj za sedm tisíc a proto jsem myslel na Čínu, pokud to tedy má smysl.
w.o.l.f.
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od w.o.l.f. »

satsatik píše:Omlouvám se, myslel jsem něco jako je viz v odkazu, s lcd displejem, moje finanční možnosti, ale nejsou takové abych si koupil přístroj za sedm tisíc a proto jsem myslel na Čínu, pokud to tedy má smysl.
smysl pak má si koupit "ojetý" Horizon, Satlook micro atd od nějakého montéra co si pořídil lepší přijímač...
Odpovědět

Zpět na „F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6“