Neviem mám tam originál firmware najnovší nahratý a kartu mám M7 STANDART HD a v CI slote modul neotion z najnovším firmwerom čo som ugradoval. Teraz neviem či je jedno či kartu budem používať cez ten cam modul neotion alebo kašlať na modul a kartu používať v tej čitačke čo je celkom hore. Napríklad keď je karta v Cam module nepustí nahrávať na tom istom transportéry 2 SD programy ale keď je karta v čítačke tak v pohode. No to nieje možné medzi tým ako píšem som mal pustenú markízu HD nič som nerobil a odrazu začalo kockovať. Teraz neviem či to mám ísť reklamovať alebo vymeniť. Piatok som kúpil. Aký je limit na vrátenie????
Skúsim nejaké obrázky dať ešte. Možno som ho vytrápil pri presúvaní programov. Alebo niečo mám špatne nastavené ešte možno.

Nuž nebudem špekulovať radšej ešte a uvidí sa ako sa bude chovať stroj. Aký je lepší firmware originál alebo ani neviem tie enigma či ako sa volajú? Myslím stability čo sa týka. Nepotrebujem nič iné aby to išlo, nahrávalo a nepadalo to je vše.
No už som to zbalil do krabice a hneď pondelok to pôjdem reklamovať. Keď som to kúpil piatok tak mi to vymenia, neviete? Je to zlé, nefunguje to normálne ako by malo. . . Mám nárok na vrátenie peňazí respektívne výmenu kus za kus?