Chlapci ,mal by som otázočku ,konečne kamoš vymenil tu skylink kartu za tu Ročnu CSlink IRDT z Totalom ,a zhodou okolností mi ju doniesol ,tak som ju strčil do mojej 9500HD z Verziou FW ps 1.2.53. ,kartu prijalo ,žiadne blbosti nepíše ,v Card Info o nej prečítam všetko možné ,pribudli tam aj nejaké zaujímavé položky ,ale mám TMU
Ja som chcel ,aby kartu vložil doma do 7001CX STB ,ale kedže mal cestu ,tak mi ju doniesol sem.
PS: Kartu zaregistroval Ráno Predajca ,všetko je OK ,kontroloval som to ,dorazia na ňu ešte tie aktivačné zápisi lebo je 24.00 ,či sa to prešvihlo ,nemám ani šajnu ,ako to u Ročnej karty a ešte tejto CSlink IRDT vôbec Chodí ,niekto píše že čakal aj 2 Hodiny ,alebo až do rána.
FW nemienim preinštalovávať koli tomu z iných dôvodov ,karta není moja ,a keďže som slubil tu na Fore že to otestujem v iných STB ,tak sa mi do toho bars nechce.
Nechce sa mi krmiť Server STB Vyšším FW ,práve koli tomuto ,aby som si to nejak Overil ,a ani momentálne nemôžem ,Je Polnoc.
a potom sa zase vracať na nižší FW koli Spoľahlivosti z určitou Pokročilou Funkciou.
Jediné čo potrebujem vedieť ,ako je to stým aktivačným zápisom.
Dakujem.