Novy skylink prijimac

Priestor na dotazy a diskusiu, prosby o rady a skúsenosti pri kúpe novej satelitnej a podobnej techniky
Odpovědět
Lyall

Novy skylink prijimac

Příspěvek od Lyall »

Ahojte,

chcel by som Vas poprosit o radu pri vybere noveho prijimaca pre skylink s podporou protokolu CCCam. Aktualne fungujem 8 rokov na Amiko Mira Wifi, ktory uz asi pomaly odchadza. Idealne by bolo, keby to je nieco fakt user friendly nakolko nie som zbehly v TV technike a myslim, ze nastavit nieco ako AB Pulse 4K mini SE by som nezvladol. Videl som tu aj odporucania na Zgemma H9 twin se, ten vsak nie je asi dostupny a prijimac za 200€ asi uplne nepotrebujem. Dalej som videl odporucat Qviart OG2s 4k napriklad, nakolko sa nevyznam je to dost spanielska dedina pre mna. Dakujem vsetkym
jopo33
Znalec fóra
Znalec fóra

Re: Novy skylink prijimac

Příspěvek od jopo33 »

AMIKO MINI HD265
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to .
skateraining
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od skateraining »

Golden interstar alpha X 4K, ak len trošku vieš čo máš robit tak nebudeš potrebovat pomoc, ak nie tak ta krok po kroku cez videohovor prevediem komplet nastavením. má svoj firmware, to menu ktoré budeš hladat sa zapína skratkou "6363"
Lyall

Příspěvek od Lyall »

Ahojte,

dakujem za rady obom pani, prechadzal som potom forum a tak maturoval nad tym a nakoniec som bol odvazny a kupil AB Pulse 4k mini. Pomohla mi AI, ale nakoniec sa mi to po hodine podarilo spustit a vsetko fachci ako ma (zatial :D ), jedine co sa mi zatial nepodarilo tak vytvorit univerzalny ovladac na Samsung ovladaci - ten taky co ma malo tlacitiek, neriesili ste to niekto, prosim?
amper

Příspěvek od amper »

Lyall píše: 15.duben 2026 - 8:21 Ahojte,

dakujem za rady obom pani, prechadzal som potom forum a tak maturoval nad tym a nakoniec som bol odvazny a kupil AB Pulse 4k mini. Pomohla mi AI, ale nakoniec sa mi to po hodine podarilo spustit a vsetko fachci ako ma (zatial :D ), jedine co sa mi zatial nepodarilo tak vytvorit univerzalny ovladac na Samsung ovladaci - ten taky co ma malo tlacitiek, neriesili ste to niekto, prosim?
Samsung to nemá v seznamu :),to Ti AI neřekl?
Lyall

Příspěvek od Lyall »

A sarkasticky si z dovodu…? :)
Odpovědět

Zpět na „Poradna pri nákupe“