AB Cryptobox 650HD neodkoduje některé programy

Diskusia a download pre ABCryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC ,652 HD Combo
Odpovědět
rakato11
satelitni prijimac: AB Cryptobox 650HD
Kontaktovat uživatele:

AB Cryptobox 650HD neodkoduje některé programy

Příspěvek od rakato11 »

Zdravím všechny. Měl bych dotaz, volala mi známá že jim nejdou některé programy i když má zaplacený balíček Kombi+. Je u nich syn a ten sleduje sportovní programy a zrovna některé na které se chce dívat nejdou, například Nova Sport 1,2 jdou ale Nova Sport 3,4,5 už nejdou.
Jako první jsem vyzkoušel přeladění pomocí FastScan, nepomohlo. Poslal jsem na kartu autorizační zápis, taktéž nepomohlo. Její syn volal na podporu kde mu operátorka řekla to samé co jsem učinil já tak že máme znovu zaslat autorizační zápis a počkat hodinu zda to pomůže. No hodinu jsem nečekal a šel domů s tím že ten syn to bude řešit sám a pak mi dá vědět jak to dopadlo.
Na tom AB Cryptobox jsem kdysi nahrál software 1.09.15588_patch a nasdílel další přijímač.
Za pár hodin mi přišla zpráva od syna známé že už všechno jede jako má a že musel do města nechat přehrát software.
Tak to mě trochu zaskočilo, toto by mě nenapadlo. Už jsem u nich nebyl se podívat jaký software tam mají nyní nahraný snad někdy bude příležitost.
Můj dotaz teda zní, může toto způsobovat software?
Na Aliexpressu ale i v jiných obchodech (které jsou zaregistrovány) objednávám výhradně přes tento"Systém vratných peněz" kde mi vrátí Cashback(vrácení části peněz z nákupu). Nezapomenout nakupovat přes tuto aplikaci aby byla připsána odměna.
Warder
Administrátor
Administrátor

Re: AB Cryptobox 650HD neodkoduje některé programy

Příspěvek od Warder »

Podla toho co pises sa jednalo o stary firmware ktory uz nevie pracovat s programami s vyssim zabezpecenim. Novsi firmware najdes napriklad aj tu na fore viewtopic.php?t=57499 alebo sa mozes pozriet na stranke podpory pre prijmace Cryptobox https://cryptobox.sk/podpora/
------------------
Pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, nech z toho majú prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
rakato11
satelitni prijimac: AB Cryptobox 650HD
Kontaktovat uživatele:

Re: AB Cryptobox 650HD neodkoduje některé programy

Příspěvek od rakato11 »

Děkuji Ti za odpověď s vysvětlením problému.
Na Aliexpressu ale i v jiných obchodech (které jsou zaregistrovány) objednávám výhradně přes tento"Systém vratných peněz" kde mi vrátí Cashback(vrácení části peněz z nákupu). Nezapomenout nakupovat přes tuto aplikaci aby byla připsána odměna.
Odpovědět

Zpět na „AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo“