Aplikace Anroid Tuya/Smert life

Instalace, základní nastavení, zprovoznění
Odpovědět
testovnik
Pokročilý
Pokročilý

Aplikace Anroid Tuya/Smert life

Příspěvek od testovnik »

Mám dotaz, protože jsem zatím nenašel, možná jen nedokázal najít - co umí obsluhovat tato zařízení (jako zmíněné) ale bez "debilní vyskakovací kočičky" !
matov
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+UNO4K

Re: Aplikace Anroid Tuya/Smert life

Příspěvek od matov »

Nejako si špatne hladal. Mam v lokalnej sieti 23 zariadení od teplomerov, zásuviek, svetiel, meteo stanica, váha...
Pomocou ďalších nadstavieb vieš dané zariadenia krasne automatizovať a urobiť si tak svoju domácnosť trochu viac konfortnejšiu.
VU+UNO 4K
testovnik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od testovnik »

Možná jsem blbě popsal, aplikaci mám (Tuya Smart - takové červené T) ale nedokážu se zbavit zmíněné featury (cpe se asi tam ohledně objednávky placené služby na mobil/SMS) !
petersk
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od petersk »

matov píše: 17.červen 2025 - 19:31 Nejako si špatne hladal. Mam v lokalnej sieti 23 zariadení od teplomerov, zásuviek, svetiel, meteo stanica, váha...
Pomocou ďalších nadstavieb vieš dané zariadenia krasne automatizovať a urobiť si tak svoju domácnosť trochu viac konfortnejšiu.
Keď sme už pritom. V aplikácii sa dá nastaviť automatické smart scény len 12, ako sa to dá rozšíriť. Nikde som to nenašiel.Lebo čo tu testovnik spomína, to je na cloud.
VU+ DUO 4K SE, Qiart Lunix 4K, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV
mfpman
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Dreamplex 8000

Příspěvek od mfpman »

Ak vies kusok programovat tak sa to da ovladat aj cez python po lokalnej sieti len to treba mat pripojene.
Dreamplex 8000
petersk
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od petersk »

Ja to viem, len ma zaujíma aplikácia Tuya smart. Lebo v Google home scény sa dajú nastavovať len keď je jazyk prepnutý na anglištinu. Potom keď prepneš naspäť tak to funguje všelijako. IFTTT pro verzia je 3.50 mesačne alebo 25 eur ročne.
VU+ DUO 4K SE, Qiart Lunix 4K, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV
Odpovědět

Zpět na „Tuya Smart - Smart Life“