XDREAMY

Odpovědět
Warder
Administrátor
Administrátor

XDREAMY

Příspěvek od Warder »

XDREAMY

xdreamy.png
1.jpg
2.jpg

Egami, OpenATV, Pure2, OpenSPA, OpenDroid, OBH, OE images, OpenViX, OpenPLi, Open HDF، NonSoloSat & Satlodge

Instalovat mozete bud cez Telnet zadanim

Kód: Vybrat vše

wget -q "--no-check-certificate" https://raw.githubusercontent.com/Insprion80/Skins/main/xDreamy/installer.sh -O - | /bin/sh
alebo manualne z prilozeneho instalacneho suboru
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
------------------
Pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, nech z toho majú prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
lib01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: XDREAMY

Příspěvek od lib01 »

mne táto verzia 5.9.2 narobila neplechu, nedoporučujem aktualizáciu na túto verziu.
Napríklad v OATV 7.5.1 po update a reštarte boxu nabehol skin Matrix so základným nastavením, a skin xDreamy zmizol aj z menu pluginov.
Keď som to chcel ručne preinštalovať s tu priloženého ipk, tak to bolo odignorované a nenainštalovalo sa to, a okrem toho to narobilo paseku
v jazyku, to znamená, že bola zmiešaná angličtina a slovenčina v jednotlivých položkách menu, a to dokonca keď som si potom prehodil na hd glass.
Pritom verzie 5.9.0 aj 5.9.1 boli o.k. Takže som bol nútený prehodiť zálohu systému, ktorú som mal na šťastie čerstvú.
Warder
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Warder »

Autor pridal podporu inych jazykov a zjavne to este nie je poriadne vsade odladene.

Ked ti v buducnosti zblbne nejaky skin tak ako prve skus jednoducho vymazat jeho adresar z /usr/share/enigma2/, restartnut system/box a system ti nabehne do defaultneho skinu. :wink:

Ja osobne na nom aktualne bezim na OpenATV 7.6 a zatial v pohode
0.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
------------------
Pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, nech z toho majú prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
lib01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od lib01 »

Vďaka za radu.
Warder
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Warder »

XDREAMY SKIN V6.5.0

by Mahmoud Hussein

️Supported Images
OpenATV, OpenSPA, OpenBH, OpenDroid, Pure2, Egami, OpenPLi, OpenViX, TNAP, NonSoloSAT, SatLodge, TeamBlue, Hyperion, ... and other OpenSource-based images.

What’s New / Changed
Continue to enhance the rendering of posters and address any existing code bottlenecks.

General
Numerous corrections and refinements across internal files.

Please Note:
The system may experience a slowdown during the initial scan process for service bouquets, but it will return to normal within one hour at most. This causes the skin to download all posters for the events in the bouquet except sports events.
------------------

------------------
Nosce te ipsum.
Odpovědět

Zpět na „Skins“