ci+ a cccam

Odpovědět
vlkanboy

ci+ a cccam

Příspěvek od vlkanboy »

Dobry den,
mam Skylink kartu v ci+ modulu a to mi dekoduje prvnich 52 programu .... nastavil jsem si cccam aby mi to dekodovalo i zbytek programu jako cardsharing. Prestala mi fungovat asi polovina programu. Da se nastavit aby ty free programy sli pres kartu v ci+ slotu a zbytek pres cccam oscam wicard a by to fungovalo? Jinak pouzivam OpenATV 6.2
Diky za radu
Stosun
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Vu+Uno 4k
Kontaktovat uživatele:

Re: ci+ a cccam

Příspěvek od Stosun »

Jo v oscamu pres services
vlkanboy

Příspěvek od vlkanboy »

muzes mi poradit co tam nastavit?
Stosun
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Vu+Uno 4k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stosun »

Poslal jsem ti sz
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

vlkanboy píše:Dobry den,
mam Skylink kartu v ci+ modulu a to mi dekoduje prvnich 52 programu .... nastavil jsem si cccam aby mi to dekodovalo i zbytek programu jako cardsharing. Prestala mi fungovat asi polovina programu. Da se nastavit aby ty free programy sli pres kartu v ci+ slotu a zbytek pres cccam oscam wicard a by to fungovalo? Jinak pouzivam OpenATV 6.2
Diky za radu
no nazdar ......hm... další zúfalec čo si to zbytočne komplikuje .... [-o< ](*,)
a čo máš strčené v internej čítačke ??? máš kartu M7 ??? #-o aké máš tie prvé 52-programov ??? :D tebe idú free programy s karty ??? :o zaujímavé ..... #-o nám ostatným to ide aj bez karty .... :Yahoo!: tiež používam Openatv 6.2 :smoke: nemáš zač .... :poklona:
Všetko 4K
vlkanboy

Příspěvek od vlkanboy »

efendy55 píše:
vlkanboy píše:Dobry den,
Diky za radu
no nazdar ......hm... další zúfalec čo si to zbytočne komplikuje .... [-o< ](*,)
a čo máš strčené v internej čítačke ??? máš kartu M7 ??? #-o aké máš tie prvé 52-programov ??? :D tebe idú free programy s karty ??? :o zaujímavé ..... #-o nám ostatným to ide aj bez karty .... :Yahoo!: tiež používam Openatv 6.2 :smoke: nemáš zač .... :poklona:
Kolego nic nekomplikuji ale se mi do ruky dostal ci+ modul tak jsem to chtel vyzkouset. Kdyz nejsi schopny poradit tak se si nech blbe komentare od cesty.
hardhousetrip

Příspěvek od hardhousetrip »

Zdravím...

oživím toto téma po letech...

Našel jsem aplikaci OSCAM.apk, ale jak jsem zjistil, je to jen server a nefunguje jako klient pro CS.

Když by se mi nějakým zázrakem podařilo sehnat Diablo Cam 2 Wi-Fi, tak tam je prý úspěšnost zprovoznění tak 20%.

Není nějaký nový (nebo novější) nějaký modul CI(+), kde bych využil CCCam a NewCam jako klienta pro CS?
EnoSat
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EnoSat »

Trend smeruje k bezkartovym zariadeniam, takze sanca mensia ako 20%
ROVER TAB900+ , Televes H30 FLEX
Gibertini OP100LN /85E-53W/
WaveFrontier T90 /51E-39E-36E-33E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W/
Edision MIO+ 4K, Octagon SF8008, Mutant HD51, QVIART Lunix, Ustym 4K S2 OTT, VU Solo4K, Dreambox 900UHD/7020HD/500HD, TBS-5925/5530/5220
trosinka12

Příspěvek od trosinka12 »

hardhousetrip píše: 07.únor 2025 - 19:03 Zdravím...

oživím toto téma po letech...

Našel jsem aplikaci OSCAM.apk, ale jak jsem zjistil, je to jen server a nefunguje jako klient pro CS.

Když by se mi nějakým zázrakem podařilo sehnat Diablo Cam 2 Wi-Fi, tak tam je prý úspěšnost zprovoznění tak 20%.

Není nějaký nový (nebo novější) nějaký modul CI(+), kde bych využil CCCam a NewCam jako klienta pro CS?
Diablo Cam bol shit, ktorý nevedel poriadne žiadny krypto systém. A pritom emulovať kartu, bez toho, aby musela odpovedať na ecm(na ktoré odpovedá originál karta cez share) je triviálna záležitosť.
Odpovědět

Zpět na „Octagon SF4008 4K UHD Triple“