CCcam free server downloader (ZOOM) by BextrH
-
mfpman
- Odborník

- satelitni prijimac: Dreamplex 8000
Re: by BextrH
Trosku nechapem ze chces vymyslat to co je vymyslene, ved predsa nfs sietovu jednotku si vies namapovat cez E2 menu a potom vylistovat obsah ako z klasickeho disku. A za mna mapovat disk z PC na to aby som si z neho pustil film je trosku "overhead" . Cize ked si pustim film tak na to aby som ho pozeral bude bezat TV, box a k tomu aj pocitac hmmm.
Ked uz nemozem mat disk v boxe tak si kupim nejaky WDCloud a vsetko riesim na nom.
Ps: neviem ako u teba ale doba ked som stahoval filmy cez PC a potom ich kopiroval niekde na prehratie v boxe bola tak snad aj 15r dozadu, v dnesnej dobe online sveta a pluginov je to nezmysel.
Ked uz nemozem mat disk v boxe tak si kupim nejaky WDCloud a vsetko riesim na nom.
Ps: neviem ako u teba ale doba ked som stahoval filmy cez PC a potom ich kopiroval niekde na prehratie v boxe bola tak snad aj 15r dozadu, v dnesnej dobe online sveta a pluginov je to nezmysel.
Dreamplex 8000
- BextrH
- Znalec fóra

- satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě vše chápu a ostatně by se to samé dalo říct o celé mé práci. Proč vymýšlet plugin na stahování serverů, když se dá server zaplatit a pak jen koukat. Nebo proč instalovat Stream Hunter na přehrávání filmů z internetu, když dnes má kde kdo přístroje s KODI a televizory s Youtube a HBO GO a další přístroje s androidem, síťové disky a podobné kokotiny.
No protože se snažím, aby nás všechny ta enigma2 ještě chvilku bavila a neskončil přístroj někde ve skříni na prach.
Byl to jen nápad, kdyby si někdo chtěl pustit něco z PC na enigmě, například rodinné video dětí atd.
Samozřejmě že mě doma stačí v PC zmáčknout na filmu nápis, přehrát v tv Samsung a za vteřinu to hraje, ale proč to nezkusit rozchodit v enigmě a mít další hračku. Občas někdo něco vylepšuje i když to vlastně nemá smysl. Například třeba já.
Ale děkuji za reakci.
No protože se snažím, aby nás všechny ta enigma2 ještě chvilku bavila a neskončil přístroj někde ve skříni na prach.
Byl to jen nápad, kdyby si někdo chtěl pustit něco z PC na enigmě, například rodinné video dětí atd.
Samozřejmě že mě doma stačí v PC zmáčknout na filmu nápis, přehrát v tv Samsung a za vteřinu to hraje, ale proč to nezkusit rozchodit v enigmě a mít další hračku. Občas někdo něco vylepšuje i když to vlastně nemá smysl. Například třeba já.
Ale děkuji za reakci.
Ale presne toto sa snazil mfpman povedat. Na tuto funkcionalitu nie je potrebny ziaden plugin. V enigma2 si vies "namountovat" zdielany adresar z PC ci uz pomocou NFS, alebo SMB. Potom si uz to "rodinne video" pozries rovnako ako keby si ho mal nahrate priamo v STB.BextrH píše: Byl to jen nápad, kdyby si někdo chtěl pustit něco z PC na enigmě, například rodinné video dětí atd.
Optimalnejsie je to samozrejme urobit tak, ze tie videa budes mat ulozene na NAS, alebo inom sietovom disku aby si nemusel vzdy zapinat PC, ked si chces pozriet nejake video, ktore tam mas ulozene.
S.
3x DM525 HD Combo, 1x DM900, 1x DM920, openATV 6.4
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
OK. A nevěděl by jsi nějaký návod, pro někoho kdo to nezná, dejme tomu třeba i pro mě. Ač to vypadá, že toho dokážu hodně udělat nebo vymyslet, stále je spousta věcí které jsou pro mě neznámé. Například nemám zkušenost s mountováním.
Takže bych měl pár možná hloupých otázek. ..... Na které straně pustím nějaký (určitý) server který nemám. Dále jakým příkazem připojím disk, který předpokládám připojím k nějaké jakékoliv složce v enigmě z které to pak pomocí například Mediaplayeru přehraju?
Mám v AZBOXu Open PLI 7.0 a ten nemá moc vestavěných věcí navíc, které bych k tomu mohl potřebovat.
Předem děkuji za alespoň strohý popis funkce a zprovoznění toho co jsi navrhnul za možnost. Děkuji
Takže bych měl pár možná hloupých otázek. ..... Na které straně pustím nějaký (určitý) server který nemám. Dále jakým příkazem připojím disk, který předpokládám připojím k nějaké jakékoliv složce v enigmě z které to pak pomocí například Mediaplayeru přehraju?
Mám v AZBOXu Open PLI 7.0 a ten nemá moc vestavěných věcí navíc, které bych k tomu mohl potřebovat.
Předem děkuji za alespoň strohý popis funkce a zprovoznění toho co jsi navrhnul za možnost. Děkuji
Popis ako namountovat zdielany adresar z windows na OpenPLI, mas napr na ich wiki:
https://wiki.openpli.org/Data_sharing#O ... ws_machine
Je to v podstate rovnake na vsetkych enigma2 STB, su tam len mierne zmeny v menu, nazvoch poloziek atd.
https://wiki.openpli.org/Data_sharing#O ... ws_machine
Je to v podstate rovnake na vsetkych enigma2 STB, su tam len mierne zmeny v menu, nazvoch poloziek atd.
3x DM525 HD Combo, 1x DM900, 1x DM920, openATV 6.4
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Děkuji. Ale obávám se že tohle bude na delší čtení. Za chvilku frčím na noční 12. Dnes jsem zkoušel nainstalovat postupně několik HTTP serverů a dal v nich sdílet hardisk. Připojení se zdařilo, ale asi mě tam něco blokuje stream. Zkoušel jsem povolit všechny brány atd. a stejně mě to při testu na VLC jen dokola načítá a nerozjede se. Ale v prohlížeči stream stáhnout jde, ale pustit ne.
I když to sem nepatří, zeptám se .... nemáte někdo náhodou zkušenost s tímto problémem?
Nedávno začal klukoj na NTB blbnout seznam a pak i ženě. Oboje win7 psalo to že není nějakej certifikát, tak jsem jí tam dal win10 a z rakety udělal trabanta, ale seznam už jede. Pak jsem klukoj přeinstaloval win7 znovu na win7 a to samé. Seznam nechce načíst, nedůveryhodný server, ale ostatní ..google, youtube atd. vše v pohodě.
Připadá mě že to je nějaký krok jak vyřadit staré dobré win7. Kdybych neměl v PC SSD tak zůstanu taky na win7.
Ty desítky, jak se něco podělá, stačí špatnej restart a zůstane to mrtvé bez možnosti zotavení. Které tam je, ale nefunguje. Ale to už jsem odbočil jinam.
Díky
I když to sem nepatří, zeptám se .... nemáte někdo náhodou zkušenost s tímto problémem?
Nedávno začal klukoj na NTB blbnout seznam a pak i ženě. Oboje win7 psalo to že není nějakej certifikát, tak jsem jí tam dal win10 a z rakety udělal trabanta, ale seznam už jede. Pak jsem klukoj přeinstaloval win7 znovu na win7 a to samé. Seznam nechce načíst, nedůveryhodný server, ale ostatní ..google, youtube atd. vše v pohodě.
Připadá mě že to je nějaký krok jak vyřadit staré dobré win7. Kdybych neměl v PC SSD tak zůstanu taky na win7.
Ty desítky, jak se něco podělá, stačí špatnej restart a zůstane to mrtvé bez možnosti zotavení. Které tam je, ale nefunguje. Ale to už jsem odbočil jinam.
Díky
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
takže jsem v háji, nebo jde ten certifikát nějak nahradit jiným?
Protože když na ten starší noťas dám win10 tak seznam půjde, ale bude to jako bych ho pak zapnul se zataženou ruční brzdou.
Já to říkám furt, veškeré aktualizace a každé nové windows jen víc a víc zatěžují procesor a nutí tak lidi nenápadně a zbytečně kupovat novější mašiny.
Protože když na ten starší noťas dám win10 tak seznam půjde, ale bude to jako bych ho pak zapnul se zataženou ruční brzdou.
Já to říkám furt, veškeré aktualizace a každé nové windows jen víc a víc zatěžují procesor a nutí tak lidi nenápadně a zbytečně kupovat novější mašiny.
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 03.listopad 2021 - 16:56, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix QUOTE
Důvod: fix QUOTE
Pre nápravu vo Windows 7 je možné si stiahnuť certifikát z URL adresy https://wexbo.com/buffer/le_win7_fix.cer a následne kliknutím pravého tlačítka myši na súbor/certifikát vybrať možnosť "Inštalovať certifikát" (pri inštalácií je nutné certifikát umiestniť do "Dôveryhodné koreňové certifikačné autority"). Reštart prehliadača alebo OS a hotovo.
filmy z pc na enigmě používám u tchýně. V pc jede dlna serviio , na satelitu bud plugin na dlna nebo namapovat sítovou jednotku to dlna serviio , jede pak v pohodě přes mediaplayer v satelitu, jen nevím jak se v tom satelitu dá změnit napevno ten základní adresář pro filmy v mediaplayeru(modré tlačíko) , když ho dám skočí vždy na interní pamět v satelitu což je blbost
jinak provozovat dnes mrtvé win7 nevidím jako dobrý nápad, zlaté win 10 , nikdy ani na starých pc jsem u nich neměl pocit zatažené brzdy, a když už by přišel není nic jednoduššího než zvednout ramku na 16 gb případně tomu pomoci ssd diskem
jinak provozovat dnes mrtvé win7 nevidím jako dobrý nápad, zlaté win 10 , nikdy ani na starých pc jsem u nich neměl pocit zatažené brzdy, a když už by přišel není nic jednoduššího než zvednout ramku na 16 gb případně tomu pomoci ssd diskem
Tak mozno aj ja sa na nieco opytam - ked mam filmy na HDD v domacej sieti, je moznost urobit np userbouquet pre enigmu ktory bude obsahovat tie fimy a bude viditelny medzi kanalami?
Prepacte za moju slovencinu.
Prepacte za moju slovencinu.
-
mfpman
- Odborník

@BextrH: ono v podstate si to svojou reakciou docela vystihol, ako nemam nic proti tomu co robis je to tvoja vec len som ti to chcel ulahcit aby si sa netrapil s tym co nema asi ani vyznam.
Kazdopadne ked som videl ze tento tvoj vytvor nahrava do boxu milion SH skriptov pricom asi o 80% nemas ani ty sajn co robia tak ja osobne by som si to neinstaloval kedze tie skripty ti kludne mozu cokolvek posielam kamkolvek z tvojho boxu kedze asi vsetko bezi pod root uctom. Ja osobne z toho nic nepotrebujem ber to len ako info resp. nieco na co si davat pozor.
Kazdopadne ked som videl ze tento tvoj vytvor nahrava do boxu milion SH skriptov pricom asi o 80% nemas ani ty sajn co robia tak ja osobne by som si to neinstaloval kedze tie skripty ti kludne mozu cokolvek posielam kamkolvek z tvojho boxu kedze asi vsetko bezi pod root uctom. Ja osobne z toho nic nepotrebujem ber to len ako info resp. nieco na co si davat pozor.
Dreamplex 8000
mfpman píše:Jasne ze ide
#DESCRIPTION blabla
#SERVICE 4097:0:0:0:0:0:0:0:0:0:cesta:blabla
Aj ked nevidim ziadny dovod na taketo nieco
Dovod? nechce sa mi preskakovat z pozerania tv na mediaplayera - radsej aby som to mal spolu
Tvoj sposob je mi znamy, ide mi o plugin ktory dovoli automaticky vytvorit userbouquet z filmami
cca 150 adresov vpisovat... hmm
-
mfpman
- Odborník

Tak by si sa mal naucit poriadne polozit otazku aby si sa necudoval aku dostavas odpoved.
Plugin? No to asi nenajdes ale spravit si SH script na toto co potrebujes aby ti to vygenerovalo je zalezitost par minut ovsem pre niekoho kto vie co ma robit. U teba hadam ze moc nemas sajn ako zacat, takze google a mozes si postudovat, nie je to nic zlozite alebo cakaj mozno sa tu niekto najde co ti naserviruje "peceneho holuba" ale ja to nebudem
Plugin? No to asi nenajdes ale spravit si SH script na toto co potrebujes aby ti to vygenerovalo je zalezitost par minut ovsem pre niekoho kto vie co ma robit. U teba hadam ze moc nemas sajn ako zacat, takze google a mozes si postudovat, nie je to nic zlozite alebo cakaj mozno sa tu niekto najde co ti naserviruje "peceneho holuba" ale ja to nebudem
Dreamplex 8000
Tak ze
- prepac ze neviem presne postavit otazku, som tak blby, ale dakujem za ukazanie mi toho
- urcite je to pre mna radost ze taky script mozno urobit v nekolko minut, potesil si ma
- ano radsej budem cakat ci nahodou niekto ma takovu potrebu ako ja - nie som ziaden odbornik na scripty a studovat teraz sposob ich vytvorenia je priliz tazke pre mna - uz som to skusal
- po celej Tvojej odpovedi v skutocnosti som rad ze to nie Ty mi v tym pomozes - niekolko Tvoich poslednych odpovedi bolo dost agresivnych a to nie len voci mne alke aj BextrH, vdaka ktoremu mam ten plugin a som s neho velmi rad a strasne potesila ma jeho praca
- prepac ze neviem presne postavit otazku, som tak blby, ale dakujem za ukazanie mi toho
- urcite je to pre mna radost ze taky script mozno urobit v nekolko minut, potesil si ma
- ano radsej budem cakat ci nahodou niekto ma takovu potrebu ako ja - nie som ziaden odbornik na scripty a studovat teraz sposob ich vytvorenia je priliz tazke pre mna - uz som to skusal
- po celej Tvojej odpovedi v skutocnosti som rad ze to nie Ty mi v tym pomozes - niekolko Tvoich poslednych odpovedi bolo dost agresivnych a to nie len voci mne alke aj BextrH, vdaka ktoremu mam ten plugin a som s neho velmi rad a strasne potesila ma jeho praca
-
mfpman
- Odborník

Nuz ako myslis ty agresor, boze to dnesni ludia sa tu idu hned pokakat ked clovek vyjadri svoj nazor. A pokial si myslis ze som bol agresivny voci betrixovi tak asi by si si to mal precitat znova. Boh s tebou.
Dreamplex 8000
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Tak ahoj kluci. Jsem opět na chvilku tu. Vy jste se mě tady ale rozpovídali. Ale to je dobře. Někdy stačí napsat nějakou blbost, aby to lidi trochu aktivovalo. I když zde mám u přezdívky slovo odborník, neberte to slovo vůbec vážně. Ve spoustě věcech mám skoro nulové zkušenosti. Něco se časem naučím, něco jiného třeba nikdy. Co se týká Windows7. Opravdu mám zkušenost, že to je jeden z nejlepších win. Ta desítka už potřebuje pořádný moderní procesor a je zasekaná blbostma a zkrášdlovadlama. Různé antiviry a defendry a podobné kokotiny, které vás nenechají nic nainstalovat, vše považují za vir a stále zatěžují procesor a disk.
V sedmičkách jsem používal i program kill to all přesně nevím teď název. Po jeho zapnutí se ukončí všechny zbytečné procesy a počítač extrémně ožije. Stačilo ho nastavit po startu win aby naběhl. V desítkách použít nejde. Po jeho zapnutí už desítka nejde znovu zapnout. A když se něco podělá v win10 není moc možnost to opravit, jedině přeinstal. V sedmičkách ten stav nouze plní svůj účel dobře. Ale nebudeme se zde hádat který win je lepší. Škoda že jsem to nahrazení certifikátu nevěděl dřív. Žena už si zvykla že jí na tu desítku nabíhá počítač dýl a že když si zapne prohlížeč, tak má chvilku na to jít dát malému mlíko. Tomu většímu klukoj jsem dal do PC včera win10. Už mu jdou teda stránky i když se to teď hrabe pomalu a reakce na myš je taky mizerná a pár dětských her je nyní už ukousaně nepoužitelných. Tím bych ukončil téma nefunkčních stránek ve win7.
Co se týká všech těch mraky skript v mém pluginu, teda nyní už jich mám víc těch (pluginů). Nesouhlasím s názorem že nevím co ta skripta dělají. Když jsem je sám napsal, musím vědět co dělají. Navíc v nich hrajou roli mé nápady. Jsou to vše nevinné nápady které se mě podařilo díky skriptům realizovat. Bohužel to jinak než příkazy ve skriptech nedokážu. Musím být rád alespoň za to.
Člověk by neřekl že díky skriptům ve kterých se zpracovává pouze text se dokážou udělat takové zázraky. Pokud by někdy někdo chtěl vysvětlit nějaký skript nebo s ním nějak poradit, není problém. Případně můžu napsat i jiný. Ne každý skript je napsán profesionálně aby byl správně uspořádán atd. Já je píšu sám podle toho jak potřebuji aby pracoval. Nikdo mě to nikdy neučil, nemám na to žádnou školu, takže to uspořádání a vše je podáno amatérsky. Ale zase na druhou stranu, má možnost se v něm vyznat i jiný amatér. Protože jsou napsány jako když je psal prvňáček
Občas jsem si teď říkal, jestli bych neměl do /tmp/ dávat jako pracovní adresář jiný název než (test) protože je použit u většiny skript a může se stát, pokud by někdo použil po sobě několik funkcí najednou a nebyla by nějaká ukončená, může se to pak pohádat, když všechny funkce používají stejný pracovní adresář. Ale i kdyby došlo ke kolizi, nikdy to nic nepoškodí!!!
Posunu se dál. Je vás tu spousta kteří máte zkušenosti se sítí na počítačích i Linux přístrojích a různých serverech.
Bohužel v tomto jsem zatím méně než amatér. Když už mám ten nápis odborník, asi bych to měl znát, ale bohužel neznám a určitě jste si už zvykli že vám vše píšu na rovinu a nemám potřebu v čemkoli lhát a na cokoli si hrát.
Napadla mě myšlenka mít v PC puštěný nějaký jednoduchý HTTP server, který vám z obsahu hardisku udělá seznam filmů a v www prohlížeči je pak vidět. A to už pak pro mě není problém v stream hunteru použít stejně jako seznam filmů z nějaké stránky. A poté z toho seznamu přehrávat filmy. Jednoduchá myšlenka, která by měla chodit všem i těm co neumějí nastavit nějaké mountování atd. Dejme tomu třeba jako já.
Ale jak už jsem si zvyknul hned od začátku, že to co mě napadne musím hold vždy realizovat sám a sem dát už hotovou funkční věc. Protože jinak se rozjedou debaty o tom jak je to k ničemu atd. stejně jako tomu bylo u tohoto pluginu ZOOM.
A asi nebude tak špatný, když už má při součtu obou hlavních českých fór přes 120 tisíc zobrazení.
Ale na nikoho se nezlobím. Jsem rád za ty nadšence kteří si pak ten můj výtvor užívají. Musel jsem se vše pomalu potichu naučit a sám zkoušet a sestavovat, abych se zbytečně na foru neztrapňoval dokud nemám úplně hotovo. A jak se říká, když člověk udělá něco dobrého, pochval se moc nedočká, ale když udělá jednu chybu, šíří se to bleskově jako lavina a dostane to hned mnohokrát na talíři, že to nefunguje. Takže já se tím nějak prokoušu a až budu mít hotovo, tak to zas vystavím. Ale zatím to půjde pomalu.
Pokud by někdo chtěl cokoli dávat do setingu, musí ve vytvořeném buketu dodržet pár pravidel. První řádek název buketu, druhý řádek číslo použitého dekodéru obrazu a pak adresa streamu ve které musí být dvojtečka nahrazena těmito znaky (%3a) A na třetím řádku název streamu. Tento buket se pak musí ještě zapsat do seznamu v souboru /etc/enigma2/....bouquets.tv A aby se vám to zobrazilo v enigmě, tak musíte použít buď příkaz na znovu načtení buketu a nebo restartovat enigmu.
Hezký den.
V sedmičkách jsem používal i program kill to all přesně nevím teď název. Po jeho zapnutí se ukončí všechny zbytečné procesy a počítač extrémně ožije. Stačilo ho nastavit po startu win aby naběhl. V desítkách použít nejde. Po jeho zapnutí už desítka nejde znovu zapnout. A když se něco podělá v win10 není moc možnost to opravit, jedině přeinstal. V sedmičkách ten stav nouze plní svůj účel dobře. Ale nebudeme se zde hádat který win je lepší. Škoda že jsem to nahrazení certifikátu nevěděl dřív. Žena už si zvykla že jí na tu desítku nabíhá počítač dýl a že když si zapne prohlížeč, tak má chvilku na to jít dát malému mlíko. Tomu většímu klukoj jsem dal do PC včera win10. Už mu jdou teda stránky i když se to teď hrabe pomalu a reakce na myš je taky mizerná a pár dětských her je nyní už ukousaně nepoužitelných. Tím bych ukončil téma nefunkčních stránek ve win7.
Co se týká všech těch mraky skript v mém pluginu, teda nyní už jich mám víc těch (pluginů). Nesouhlasím s názorem že nevím co ta skripta dělají. Když jsem je sám napsal, musím vědět co dělají. Navíc v nich hrajou roli mé nápady. Jsou to vše nevinné nápady které se mě podařilo díky skriptům realizovat. Bohužel to jinak než příkazy ve skriptech nedokážu. Musím být rád alespoň za to.
Člověk by neřekl že díky skriptům ve kterých se zpracovává pouze text se dokážou udělat takové zázraky. Pokud by někdy někdo chtěl vysvětlit nějaký skript nebo s ním nějak poradit, není problém. Případně můžu napsat i jiný. Ne každý skript je napsán profesionálně aby byl správně uspořádán atd. Já je píšu sám podle toho jak potřebuji aby pracoval. Nikdo mě to nikdy neučil, nemám na to žádnou školu, takže to uspořádání a vše je podáno amatérsky. Ale zase na druhou stranu, má možnost se v něm vyznat i jiný amatér. Protože jsou napsány jako když je psal prvňáček
Posunu se dál. Je vás tu spousta kteří máte zkušenosti se sítí na počítačích i Linux přístrojích a různých serverech.
Bohužel v tomto jsem zatím méně než amatér. Když už mám ten nápis odborník, asi bych to měl znát, ale bohužel neznám a určitě jste si už zvykli že vám vše píšu na rovinu a nemám potřebu v čemkoli lhát a na cokoli si hrát.
Napadla mě myšlenka mít v PC puštěný nějaký jednoduchý HTTP server, který vám z obsahu hardisku udělá seznam filmů a v www prohlížeči je pak vidět. A to už pak pro mě není problém v stream hunteru použít stejně jako seznam filmů z nějaké stránky. A poté z toho seznamu přehrávat filmy. Jednoduchá myšlenka, která by měla chodit všem i těm co neumějí nastavit nějaké mountování atd. Dejme tomu třeba jako já.
Ale jak už jsem si zvyknul hned od začátku, že to co mě napadne musím hold vždy realizovat sám a sem dát už hotovou funkční věc. Protože jinak se rozjedou debaty o tom jak je to k ničemu atd. stejně jako tomu bylo u tohoto pluginu ZOOM.
A asi nebude tak špatný, když už má při součtu obou hlavních českých fór přes 120 tisíc zobrazení.
Ale na nikoho se nezlobím. Jsem rád za ty nadšence kteří si pak ten můj výtvor užívají. Musel jsem se vše pomalu potichu naučit a sám zkoušet a sestavovat, abych se zbytečně na foru neztrapňoval dokud nemám úplně hotovo. A jak se říká, když člověk udělá něco dobrého, pochval se moc nedočká, ale když udělá jednu chybu, šíří se to bleskově jako lavina a dostane to hned mnohokrát na talíři, že to nefunguje. Takže já se tím nějak prokoušu a až budu mít hotovo, tak to zas vystavím. Ale zatím to půjde pomalu.
Pokud by někdo chtěl cokoli dávat do setingu, musí ve vytvořeném buketu dodržet pár pravidel. První řádek název buketu, druhý řádek číslo použitého dekodéru obrazu a pak adresa streamu ve které musí být dvojtečka nahrazena těmito znaky (%3a) A na třetím řádku název streamu. Tento buket se pak musí ještě zapsat do seznamu v souboru /etc/enigma2/....bouquets.tv A aby se vám to zobrazilo v enigmě, tak musíte použít buď příkaz na znovu načtení buketu a nebo restartovat enigmu.
Hezký den.
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51