Ač jsi to měl napsané opravdu trochu chaoticky i tak jsem tomu z velké části porozuměl a většinu problémů které popisuješ znám a dokážu ti je vysvětlit. Nejspíš jsem taky dyslektik. Hlavně jsem hrozný zvíře na Češtinu. Ale jsem rád že lidé zajímá co píšu a ne co tam napíšu za chyby. Teda alespoň doufám že to někdo čte
Tak v první řadě. ZOOM je můj prvotní hlavní plugin který stahuje (hlavně servery) a má spoustu dalších užitečných funkcí, plus nějaké doplňkové, které už nemusí souviset s dekodováním vysílání pomocí serverů. Například má rubriku v které stáhneš další pluginy a tam stáhneš i můj další zmiňovaný plugin ....Stream Hunter. Teď malinko odbočím.
Když jsem se ZOOMem, jak jsem ho pracovně nazval kuli identifikaci a ještě by se mu dalo pracovně říkat stahovač, tak když jsem se rozhodl že tento plugin předělám tak, aby se dal aktualizovat online, bez nutnosti neustálého odinstalování a instalování IPK staženého z fora. Tento přechod na automatickou aktualizaci sebou přinesl i nějaké problémy. Když jsem kdysi řekl že ...tato verze je poslední a z ní se bude instalovat už jen z internetu, nečekal jsem že ta verze (u někoho) způsobí, že se mu při pokusu o aktualizaci, plugin jen odinstaluje a už nenainstaluje a nedojde tak k žádné aktualizaci. Předpokládám že poslední verze se aktualizuje už v pohodě. Je to ten odkaz na stažení nedávno zveřejněný. Další problém jaký se mě vyskytl je, že nedávno když jsem se rozhodl plugin .....Stream Hunter vylepšit, zjistil jsem že ZOOM při pokusu stažení tohoto dalšího pluginu, píše ....not found A je to tím, že jsem zjistil, že mě tam nějak záhadně zmizel jeden skript, který má za úkol tento plugin stáhnout a nainstalovat. Není to jednoduché uhlídat aby tam nic nezmizelo, když tam je už možná nějakých cca 500 skript. No je to šílený číslo. Převážně co skript, to nějaká funkce. Skript jsem zpět doplnil a pokud použiješ tu verzi ZOOMu co tu byl odkaz, mělo by ti jít nainstalovat v pohodě. Jestli jsem dobře pochopil tvůj problém, tak máš na nějakém přístroji několik IMAGE a na každém máš buď jinou verzi ZOOMu a nebo se ti povedlo na nějakém aktualizovat, aniž by se odinstaloval. Pokud ti někde píše, při pokusu o instalaci ...Stream Hunteru ...not found tak ZOOM odinstaluj, stáhni poslední verzi z odkazu zde na foru a po jeho instalaci se pokus o aktualizaci, měla by proběhnout v pohodě. Ale aktualizovat to nemusíš, protože se ti nainstaluje znovu přesně ta verze kterou tady stáhneš z toho odkazu (čili poslední momentálně aktuální verze). Pak by ti měl jít ...Stream Hunter nainstalovat. Co se týká používání pluginu ....Stream Hunter
Ten způsob jakým se tam vyvolá stream na obrazovku, nemusí fungovat úplně každému. Je to příkaz ve kterém by někdo musel mít ještě jméno a heslo. Ale je to jen neověřená domněnka. Do settingu do buketu FILM se vždy zapíše jen poslední zvolený film. Asi by šlo tam vkládat každý, ale asi by to nemělo smysl. Předpokládám že tyto streamy stejně po dnu či víc nejdou a musejí se stáhnout znovu. Další věc. V settingu pouze rádio. Ano vím o tom. Radoval jsem se předčasně když jsem dokázal vyvolat video přímo na obrazovku. Protože to vyvolání je sice funkční, ale přepne setting na rádio. Do teď nevím proč. Proto jsem vytvořil funkci na stopnutí streamu, která zároveň setting vrátí jak byl. Proto se vyplatí to vypínat tímto tlačítkem. Někdy to jde přepnout i na ovladači, zmáčknout tlačítko (tv/rádio) ale ne u každého přístroje to pak jde přepnout.
Toť asi vše k problémům. Já se teď momentálně snažím udělat v menu podrubriky aby se vše víc větvilo a nebyla jen hlavní strana a pak po stisknutí hned seznam. Ale bohužel se mě moc nedaří. Hodil by se někdo znalí ...python.
Dále bych chtěl do pluginu vložit víc filmových stránek, ale ne každou tam dokážu dostat, jen určitý tip stránky a těch bohužel není moc, jen těch žánru xxx těch je mraky. Zkus to nějak pobrat co jsem napsal, je možné že tomu co píšu, ....pak rozumím jen já
ps. je průser, když někdy v nějaké verzi, udělám nějakou chybu a nevšimnu si toho. Což se kdysi stalo. Těžko se pak ta chyba stahuje zpět. Když už je plugin rozeset a nebudu přehánět když napíšu že ....skoro po celém světě.
Například řeknu že tato verze je poslední a z té se pak aktualizuje automaticky a ono to automatické přeinstalování pak nejde všem a je problém na světě. Když dám na internet opravu, nemusí ji pak každý už zaregistrovat, když už jsem řekl že to je poslední verze. Proto se snažím chybě předcházet a vše pořádně vyzkoušet, protože se to pak horko těžko vrací a lidem vysvětluje a omlouvá. Pak lidé díky jedné blbosti ztratí důvěru.