Tak je to tedy ...tu.
Ač se mě do toho moc nechtělo, máte to tedy ...tady.
Aktualizace Zoomu online. Zde přikládám první testovací akci.
Pokud si nainstalujete tuto verzi, tak na hlavním menu byla položka ....přeinstalovat Zoom na Softcam Downloader.
Řekl bych že tato volba byla asi zbytečná. Přejmenoval jsem jí tedy na ....aktualizaci ZOOMu a předělal.
Potvrzením vstoupíte a pak vás čeká ještě jedno potvrzení. Z bezpečnostních důvodů, kdyby to někdo zmáčknul omylem.
Po tomto stisknutí bude na TV informace o odinstalaci, o stažení jiné verze a instalaci stažené verze.
Bohužel zatím nedokážu udělat vychytávky jako .... nebudu instalovat, máte již nainstalovanou poslední verzi atd.
Prostě to pokaždé stáhne a nainstaluje tu verzi, kterou tam zrovna budu mít na úložišti.
Pokud budete chtít otestovat tu online instalaci, tak pokud vše proběhne v pořádku a stáhne se Vám ta verze kterou tam mám k online instalaci, tak po nainstalování budete mít tam kde Zoom spouštíte, tak v jeho názvu hvězdičky s názvem verze.
V původním zoomu to nebude, až po online instalaci.
Proč takto? Protože mě nenapadá jak jinak by jste poznali že máte staženou a nainstalovanou jinou verzi.
Momentálně nemám žádnou další funkci, kterou bych přidal do další verze. Takže spíš poznávací znamení.
Nyní bychom se tedy mohli navždy rozloučit a každý by si jen zmáčknul aktualizaci.
No ... uvidíme co dá čas, jestli nějaká další bude. Nic nového mě zatím nenapadá.
ps. dyštak dejte vědět, kdyby to někomu dělalo nějakou neplechu. Pochvala funkce (nějakým textem) taky potěší.
Hezký večer.