Problem s DVB-T na 752HD

Jediné omezení: pouze vše kolem satelitní techniky, příjmu apod.
Pokud se chcete bavit o něčem jiném, tak to patří jinam!
Pravidla fóra
Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Pre vkladanie logov a podobných súborov treba využiť možnosť vloženia ako prílohy a nie ich vkladať do príspevkov ako XX riadkové texty.
5. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
6. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .
Odpovědět
spreyeers
satelitni prijimac: drive AB 600HD, nyni SF8008

Problem s DVB-T na 752HD

Příspěvek od spreyeers »

Ahoj,

nesetkal se někdo s podobným problémem, normálně u pozemka signál ukazuje že 0, když vlezu do menu
tak to naskočí na plno. Podotýkám že zásuvka i kabely jsou v pořádku, měřil jsem je... Zkoušel sem už i jiný FW zda není problém tam, ale chová se to furt stejně.
vensan
Odborník
Odborník

Re: Problem s DVB-T na 752HD

Příspěvek od vensan »

Robi ti to takto od zaciatku alebo to fungovalo normalne a popisovany ukaz sa prejavil neskor?
a po zapnuti menu je funkcny alebo nie?
Antena je aktivna alebo pasivna?
Ak je aktivna je napajana s prijimaca?
Jezis kristus z hrobu vstal na vianoce mi Qviarta dal
spreyeers

Příspěvek od spreyeers »

předně, díky za dotazy...

Robi ti to takto od zaciatku alebo to fungovalo normalne a popisovany ukaz sa prejavil neskor?
- drive to jelo norlmálně v pohodě, nevím ale přesně kdy se tohle začalo projevovat, jestli to bylo při nějaké aktualizaci, protože pozemko mám jen jako zálohu při špatném počasí.
a po zapnuti menu je funkcny alebo nie?
- jakmile vlezu do menu, hned naskoci signal a hraje normalne, akorat to pres to menu nevidim, ale signal i kvalita na displeji ukazuje ze je to v poradku
Antena je aktivna alebo pasivna? - antena aktivni
Ak je aktivna je napajana s prijimaca? - ne, je napajena ze zdroje pred rozbocovacem, ale vsude jinde to jede normálně, ostatní přijímače a TV šlapou jak hodinky, v rozvodech to nebude, spis nekde v tom prijimaci..
w.o.l.f.
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od w.o.l.f. »

pokud máš voltmetr, tak bych zkusit zda náhodou z portu rozbočovace na který máš napojený ten cryptobox neleze napětí zpátky do boxu, pokud ano tak je ten spliter vadný
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E
spreyeers

Příspěvek od spreyeers »

to samozřejmě mám, zkusím to, ale je tedy divné, že to jinde (na ostatních výstupech) nedělá (jasně, může blbnout jen ten jeden výstup) a signál naskočí ve chvíli, kdy vlezu do menu v přístroji, a když tam připojím něco jiného tak to taky normálně soustruží.
Ještě sem si včera pohrával s různými FW, a všiml jsem si že každý FW se chová trochu jinak, když se zaměřím pouze na terestriální část.
vensan
Odborník
Odborník

Příspěvek od vensan »

ked 752 prehodis na iny vystup z rozbocovaca aky je vysledok?
spreyeers

Příspěvek od spreyeers »

jinde to jede. jak jsem to zapojoval zpet, tak sem to hodil naprimo, bez HDMI switche a normalne to taky najelo, jak zapojim HDMI switch tak to spadne. je to divný.
vensan
Odborník
Odborník

Příspěvek od vensan »

tak zahada vyriesena skus iny HDMI kabel pripadne switch pisal si ze to dvb-t mas len ako zalohu tak v najhorsom pripojis na priamo.
spreyeers

Příspěvek od spreyeers »

kabel i switch sem vyzkousel, kabel se chova kazdy stejne, a druhy switch ani neaktivuje vstup z STB. zase tak casto to prepojovat neni potreba, takze to nejak preziju, nez poridim bud novou TV s vice vstupama, nebo zkusim nejakou arivu..
w.o.l.f.
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od w.o.l.f. »

To jsi zprvu nepsal, že je tam hdmi switch, potom bude situace podobna jak jsem popsal s tím rozbočovačem, takže na tom hdmi kabelu co vede hdmi rozbočovače může být napětí.
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E
spreyeers

Příspěvek od spreyeers »

možné to je, kdo by tušil že to bude bourat signál, který s tím zdánlivě nesouvisí...
Odpovědět

Zpět na „Volná diskuse“