zaklad je pouzit aktualny cccam.providers a oscam.providBextrH píše:Já bych musel jedině všechny servery otestovat, nahromadit informace o kartách a ke každému stažení vytvořit tlačítko .....info kde by to vypsalo jaké karty má ten určitý server. Takže není to nereálné, ale je to šílené babrání s daty o kartách a musel by to sestavit někdo, kdo má extrémní přehled o všech poskytovatelích na všech družicích.
CCcam free server downloader (ZOOM) by BextrH
- EnoSat
- Legenda Fóra

- satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
- Kontaktovat uživatele:
Re: by BextrH
ROVER TAB900+ , Televes H30 FLEX
Gibertini OP100LN /85E-53W/
WaveFrontier T90 /51E-39E-36E-33E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W/
Edision MIO+ 4K, Octagon SF8008, Mutant HD51, QVIART Lunix, Ustym 4K S2 OTT, VU Solo4K, Dreambox 900UHD/7020HD/500HD, TBS-5925/5530/5220
Gibertini OP100LN /85E-53W/
WaveFrontier T90 /51E-39E-36E-33E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W/
Edision MIO+ 4K, Octagon SF8008, Mutant HD51, QVIART Lunix, Ustym 4K S2 OTT, VU Solo4K, Dreambox 900UHD/7020HD/500HD, TBS-5925/5530/5220
- BextrH
- Znalec fóra

- satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
- Kontaktovat uživatele:
*************************************************************************************************
CCcam je nejlepší software SoftCAM, který je v současné době k dispozici. Jedná se o kompletní nástroj pro sdílení karet, který do jediného spustitelného souboru zahrnuje funkce čtečky karet, klienta a serveru a těží také z vlastního komunikačního protokolu nazvaného CCcam protokol . Zvýšená popularita je do značné míry způsobena integrací čtečky karet do aplikace a správným hlášením, zda má partner lokální kartu. CCcam také dává uživateli úplnou kontrolu nad tím, co / jak / kolik sdílí s partnery pro sdílení. Program je zdarma (freeware) a uzavřený zdroj (zdroj není k dispozici). K dispozici jsou verze pro následující platformy: PC (x86), PPC, MiPS a ARM. Až do verze 2.1.3 (včetně), která kompenzuje neschopnost všech karet číst interní čtečkou, zobrazuje CCcam také karty čtené externím čtečem jako místní, ale kvůli zneužití tento režim již není přítomen v nových verzích. S rostoucí popularitou programu utrpělo mnoho útoků, zejména ze serverů Pay Server, které se za každou cenu pokoušely deaktivovat funkci hlášení lokálních karet. Protokol CCcam byl částečně dešifrován a implementován v některých SoftCAMech, které mohou nesprávně hlásit přítomnost karty nebo zrušit omezení sdílení udělená majitelem. CCcam také utrpěl několik masivních dezinformačních útoků, které trvaly na tom, že verze novější než 2.1.4 mají vestavěný spyware a měly by používat 2.1.3 nebo starší, vše za účelem skrytí falešných serverů, které nemají místní kartu (obrovská kampaň). denigrace je vedena skupinouSiM Ferrari ). Méně zkušení „zloději“ stále používají oficiální verze starší než 2.1.3, včetně toho, že nedostatek karty vážně maskují. Z bezpečnostních důvodů se doporučuje vždy používat nejnovější dostupnou verzi (v současné době je to 2.3.0).
CCcam - spustitelný (povinný)
CCcam.cfg - konfigurační soubor (povinný)
CCcam.channelinfo - soubor s ekvivalencí SiD -> název kanálu. Užitečné pouze při přístupu k webovému rozhraní. (volitelné)
CCcam.providers - ekvivalent souboru Prov id -> jméno poskytovatele. Užitečné pouze při přístupu k webovému rozhraní. (volitelné)
CCcam.prio - soubor, ve kterém můžete nastavit priority, které CAID použít, pokud je pro stejný kanál k dispozici několik. (volitelné)
V závislosti na distribuci obsahuje instalační sada také spouštěcí a odinstalační skripty.
***************************************************************************************************
Nyní už zbývá jen sehnat zdroje (aktuálních) souborů a popřípadě vytvořit (funkční) skripta pro případný převod do patřičných adresářů, které předpokládám, že se zase budou u každého lišit, aby to nebylo zase tak jednoduché
- chocholousek
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od chocholousek »
Kolego, mas tam vaznou CHYBU oprav si to!
Dozajista si chtel napsat ze:
CCcam je zastaraly software s uzavrenym codem a moudry clovek jej nepouziva. No a ono vlastne ani neni duvodu jej dnes pouzivat, tod muj skromny nazor.
Kód: Vybrat vše
CCcam uz DAVNO NENI NEJLEPSI software SoftCAMRe: by BextrH
Naprostý souhlas.chocholousek píše:Kolego, mas tam vaznou CHYBU oprav si to!
CCcam je zastaraly software s uzavrenym codem a moudry clovek jej nepouziva. No a ono vlastne ani neni duvodu jej dnes pouzivat, tod muj skromny nazor.Kód: Vybrat vše
CCcam uz DAVNO NENI NEJLEPSI software SoftCAM
VU+ Duo4K SE, Dual DVB-S2, Dual DVB-T2, SSD Samsung 870 2TB
VU+ Duo2, 2x DVB-S2, SSD Patriot 1TB
MAX T90, Skylink
MAX T90, Skylink
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Vážení přátelé. Děkuji za poučení. Vezmu si Vaše rady k srdci a nebudu dále propagovat tento legendární CAM.
Psal jsem tam, že to je asi starší text, jsou to jen doplňující informace o funkci a nastavení CCcamu. Když už se po něm tento můj stahovač jmenuje. Nesmíte mě brát hned za slovo, nebo spíš autora toho staršího textu. Je to jako bych zde vystavil starý článek z dob kdy byla Felicia naše nejnovější auto a někdo by namítl, že je nejnovější Karok či jiné. A tím bych tuto diskuzi na téma nejnovější, či nejlepší CAM uzavřel. Možnosti pro použití modernějších CAMů jsem do stahovače serverů dal, takže každý má možnost použít, například Oscam,Ncam,Gcam. Děkuji.
Já na to pohlížel spíš z pohledu vynaloženého času. CCcam už za mnoho námahy nestojí, dokonce se tvrdí, že je kompromitovaný.
VU+ Duo4K SE, Dual DVB-S2, Dual DVB-T2, SSD Samsung 870 2TB
MAX T90, Skylink
MAX T90, Skylink
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Je možné že je zastaralí, ale já osobně ho mám nejradši pro jeho jednoduchost a u mě hlavně spolehlivost. Mě na něj chodí tyto free servery nejstabilněji, nemusí se pro něj nastavení serveru z řádku převádět, při automatickém stažení serverů po startu E2, ani nepotřebuje restart a načte si okamžitě nové servery, narozdíl například od Oscamu, kterému i když to převedu a dám to až pod nos, tak bez restartu ani ho... . Já mám pravidlo.....co funguje v tom se nehrabu a neměním to za nic jiného. Ale i tak díky za informaci. Já už se lekl, když jsem tam viděl tolik komentářů, tak si říkám......hergot ty se s těma nápadama na vylepšení ale rozjeli
A ono to vše bylo káraní za CCcam. 
- chocholousek
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
jestli ti jede webif neni problema s nactenim proxy bez restartu.BextrH píše:narozdíl například od Oscamu, kterému i když to převedu a dám to až pod nos, tak bez restartu ani ho...
Kód: Vybrat vše
http://ip:port/readers.html?action=reloadreadersAle neplati pro CCcam. Jak rikaval soudruh Lenin, se ucit, se ucit, se ucit, a zjstis ze neni nic co by oscam neumel lepe co umi CCcam a jeste mnohem vic.BextrH píše:Já mám pravidlo.....co funguje v tom se nehrabu a neměním to za nic jiného.
p.s. uznavam ze je to na vkusu kazdeho, tak mne ber s rezervou.
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
+přidán server
+přidán CCcam
+přidán plugin
+přidáno poděkování
...momentální maximální počet serverů, které lze společně stáhnout, až 22
..čas startu stažení serverů po startu posunut z 70 na 60 vteřin
Užívejte. A zas třeba někdy na shledanou.
cfg_Zoom_finish_all.ipk
Zoom.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
pripíjam si takto na diaľku s tebou, Stando, za tvoju neutíchajúcu energiu a čas, ktorý si venoval vývoju a zdokonaľovaniu svojho projektu,
obdiv a uznanie aj za ústretový prístup, aký si venoval všetkým, ktorí žiadali o tvoju pomoc a radu,
tento super chalan určite ešte príde s nejakými ďalšími novinkami a vylepšeniami,
aj keď už, vzhľadom na pracovné vyťaženie to zrejme nebude mať takú kadenciu a intenzitu ako doteraz,
v každom prípade sa tešíme na tvoje ďalšie projekty a príspevky, nech sa ti darí v práci i osobnom živote !
obdiv a uznanie aj za ústretový prístup, aký si venoval všetkým, ktorí žiadali o tvoju pomoc a radu,
tento super chalan určite ešte príde s nejakými ďalšími novinkami a vylepšeniami,
aj keď už, vzhľadom na pracovné vyťaženie to zrejme nebude mať takú kadenciu a intenzitu ako doteraz,
v každom prípade sa tešíme na tvoje ďalšie projekty a príspevky, nech sa ti darí v práci i osobnom živote !
VU+ SOLO 4K, VTI 14.0.3, FHD Glass 17, OSCam r11570,
VU+ UNO 4K SE, VTI 14.0.5, FHD Glass 17, OSCam r11570,
Formuler 4 Turbo, 2x AB Cryptobox 650HD,
Maximum E85 multifocus, 28,2°E _ 23,5°E _ 19,2°E _ 13°E _ 4,9°E _ 0,8°W
VU+ UNO 4K SE, VTI 14.0.5, FHD Glass 17, OSCam r11570,
Formuler 4 Turbo, 2x AB Cryptobox 650HD,
Maximum E85 multifocus, 28,2°E _ 23,5°E _ 19,2°E _ 13°E _ 4,9°E _ 0,8°W
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Naštěstí mě nahrál Vlado222, který si všiml, že nám nějak nestahuje server sat-gold. Nyní verze ve které zase už jde. Došlo tam ke změně adresy. Momentálně mě to stáhlo 20 serverů včetně sat-gold. Předpokládám že na víkend jeden server vypadl, občas to dělají. Čas ukáže kolik nám jich vydrží. Já osobně největší naděje vkládám do AJKTV. Nemá tak dlouhý čas funkce, jako jiné, ale je hodně stabilní a funguje stále. Teda zatím!
K restartům jsem přidal ještě jeden. ...(žluté tlačítko v základním menu stahovače) Někomu může sloužit dobře, někomu jinému třeba vůbec. Už asi nejsou jiné možnosti, jak jinak univerzálně udělat restart tak, aby šel na alespoň větší skupině přístrojů.
Ve výchozím nastavení po nainstalování stahovače je aktivní první MOD. Vybraný MOD pro restart je pak součástí každého stažení serveru, nebo na žlutém tlačítko pro přímí restart .....aktuálně běžícího CAMu. Pozor!!! Tento restart neumí aktivovat CAM pokud neběží, jen restartovat aktuálně spuštěný CAM. Každému může vyhovovat jiný MOD, někomu jinému třeba žádný, čili ideálně pak MOD....OFF. čili ...(restart vypnout) Hezký slunečný den všem a zas třeba někdy....na shledanou
cfg_Zoom_finishFIX_all.ipk
Zoom.png
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Proto pokud to najde daný CAM i s cestou, tak ho nastartuje i s tou cestou. .... Tento MOD je čtvrtý, určený pro přístroje, které poznají příkaz... ps MOD druhý je pro přístroje znající příkaz .....ps -aux MOD první je pro přístroje, které mají soubor ... /etc/init.d/...softcam MOD č 3 má restart OFF čili vypnutý. Ideální test restartu je, při běžícím (funkčním vysílání) zmáčknout v menu stahovače žluté tlačítko kde můžete potvrdit přímí restart, nebo přepnout na jiný MOD. Přepnete na jiný MOD a nahoře restartujete a pokud se vysílání na moment zastaví, restart funguje. Pokud se tak nestane, zkusíte MOD jiný a zase vyzkoušíte. Pokud Vám nějaký restart funguje dobře, necháte to tak a tento restart pak bude probíhat i během každého stažení serveru. Pokud by Vám všechny restarty dělali neplechu, zvolíte třetí MOD....OFF Ať se daří. Mějte se.
ps. po nainstalování jiné verze (nebo té samé) se automaticky vrátí MOD pro restart na výchozí nastavení, čili ... první MOD
cfg_Zoom_finishFIX2_all.ipk
Zoom.png
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
ps. včera mě někdo na Linuxsatu docela naštval otázkou,...co je na tom konečně nového? Chtěl jsem mu napsat že ho.. Jestli mu je 7 serverů málo. Ale nakonec jsem nechtěl riskovat Aláhův hněv a odepsal že ...servery
cfg_Zoom_finishFIX3_all.ipk
Zoom.png
- Timeshock
- Odborník

- satelitni prijimac: Dreambox 920 , Vu+Solo2
- Kontaktovat uživatele:
a já bych si koupil medvídka mývala s ním se dá taky hrát
motor Stab HH120 ,Dreambox 920,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím
- chocholousek
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Hele pepiku...
Kdo si hraje nezlobi, to se ale o Tobe rici neda.
Kdo si hraje nezlobi, to se ale o Tobe rici neda.
- Timeshock
- Odborník

- satelitni prijimac: Dreambox 920 , Vu+Solo2
- Kontaktovat uživatele:
a já zlobím rád
motor Stab HH120 ,Dreambox 920,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD
Zdarvím, laická otázka.
Plugin jsem si nainstaloval a funguje jak má.
Zkusil jsem vždy načíst jeden server a pak zjišťuju, který provider začne fungovat.
Dá se toto někde zjistit předem?
Tedy, které pakety obsahují jednotlivé servery?
Zkusil jsem vždy načíst jeden server a pak zjišťuju, který provider začne fungovat.
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád že ti stahovač funguje. Jsem rád i za tuto informaci. Popravdě ....zjištění informace, jaký server má jaké karty ještě nemám v malíku. Kolegové zde by ti možná poradili z webového rozhraní prohlédnout a tam by se něco dalo dopátrat.rost píše:Zdarvím, laická otázka.
Já osobně kdybych chtěl znát jaké má daný server karty, tak bych navštívil následující stránku a do té vložíš řádek se serverem a můžeš ho otestovat, zda je funkční a popřípadě, jestli ho už někdo nepoužívá a pak tam je řádek, kam vložíš server znovu a potvrdíš a ono ho to projede a vypíše ti všechny karty tohoto serveru. Před každou touto transakcí musíš potvrdit číslo které ti to tam napíše, jako potvrzení že nejsi robot. Pohlídej si aby ti prohlížeč automaticky nepřekládal, pak by to nefungovalo. Prozatím nemám tolik zkušeností, abych podobnou funkci dokázal zprovoznit v stahovači. Měj se a díky za info i dotaz.
https://testious.com/
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51