Tento plugin je v podstatě....za málo peněz hodně muziky i když termín za málo peněz je nepřesný, když ho máte zcela zdarma. Dokonce nečekám ani na poděkování i když potěší. Nejvíc mě potěší, když někdo napíše, jak mu to dobře funguje a dobře pochopí všechny jeho funkce, protože jsem se to tam snažil udělat tak, aby to každý pochopil. Možná se budu opakovat, ale není to bezva, nainstalovat si to....zapnout si například CCcam .....v menu aktivovat stažení serverů po startu E2 a když ráno člověk vstane a třeba jako já zapne přístroj do elektřiny, tak mu najede funkční vysílání a nemusím na nic sáhnout. Během dne náhodou vypadne vysílání, tak není nic jednoduššího než pomocí možná třech tlačítek stáhnout server nový. Nemám nainstalovaný funkční CCcam? Tak si ho jednoduše stáhnu v tomto stahovači. Nebo mám možnost si stáhnout v menu nějaký CAM manager. Chci rozchodit kartu...například Skylink? Tak si stáhnu CCcam 2.3.0 ten funguje spolehlivě. Nefunguje mě karta v externí čtečce? Zmáčknu aktivaci čtečky. Nefunguje mě server, protože ho mám v /usr/keys/ a ne v /etc/? ...zmáčknu CCcam.cfg přesunout. Chci se koukat pomocí Oscamu a nemám servery v jeho formátu? Dám si je převést pomocí konverteru. Chci se hned koukat a nemám čas převádět? Zmáčknu tiché stažení pro Oscam a můžu hned koukat. Otravujou mě děti, že chtějí pohádky? Není nic jednoduššího, než dát stáhnout seznam pohádek m3u a ty si následně v Mediaplayeru pustit. Nemám rád Mediaplayer? No tak si během chvilky stáhnu z menu XCPlayer a na tom si to pustím. Chci si večer pustit nějaký legendární film? Zmáčknu stáhnout m3u Film a za pár minut můžu koukat na....až 101 filmů. Otravuje mě žena že chce vidět nějakou erotiku
Toť asi vše a klidně napište. Přijmu i komentář....stojí to za ho... Vlado díky.