Začíná to byt otravné, a protože téměř vše sleduju ze záznamu, tak i nepohodlné... Pokud mi někdo neporadí co s tím, tak budu muset asi nazpět na Vti..

Příspěvek od chocholousek »

no mne od aprílových aktualizácií (akákolvek image okrem openpli) ukazuje na vstupe č. 2 (multiprepínači ) žiadný signál. Signál premeraný a pohybuje sa okolo 14db. A mám gigablue ue4kefendy55 píše:a čo ti nefunguje na Gigablue ? skúšal som práve s dvoch družíc nahrávať a tretí program stremovať do pc a ide to. zaplo pekne tuner A,B a C pri streme .a dokonca aj na HDD sú funkčné nahrávky .

k TOMUTO MI NĚKDO MŮŽE NĚCO ŘÍCT? - jE TO NESPRÁVNĚ POPSANÉ - nedělá to tuner č.3 (obyčejný DVB-S2 s twin tuneru - povodně VU+Duo2), ale dělá to tento svod z parabol (diseqC a/b - astra 23,5°E a thor 0.8°W) - prostě udaný TP je bez signálu, ať už je zapojený k jednomu s FBC tunerů, nebo obyčejných DVB-SA2 tunerů - vyzkoušel jsem všechny zapojení, a je mi divné, že pouze a jen tento TP nemá signál... F spokjky jsem kontroloval, ale zdají se být všechny v pořádku...havana píše:.... Problém vykazuje pouze 3. tuner (obyčejný s twin tuneru), který z nějakého neznámého důvodu odmítá přijímat programy skylink z TP 12363 V 3/4 29500 - mám podezření na nějaký vadnější F-spojku...

Mám open ATV a vu + UltimoKhavana píše:Tak to je mrzuté. Skoro jsem se obával dotaz položit, abych nebyl za hlupáka co neumí nastavit tunery, ale pokud mají podobné zkušenosti i jiní....
Śkoda - image se mi zalíbila, ale asi bude návrat na Vti.... Nejdříve ještě zkusím , co nového na Blck Hole.
TAK DĚKUJI za vyjadření..
Zpět na „Diskusia VU+ SOLO 4K“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz