dakujem

Příspěvek od AwayFromKeyboard »

Kód: Vybrat vše
[reader]
label = Skylink
description = Skylink
protocol = internal
device = /dev/sci0
pincode = 0000
caid = 0624
boxkey = A1C6F3D8B5E1F2C1
rsakey = 79EA25A763DA2C3E02B456A13962E60BCE63E628A2C177BE951CED96A9C6131A146F98D5867B7AE6682324FD6481913C0241F065C8D3457E54BB59B7B5DE0362
force_irdeto = 1
detect = cd
mhz = 450
cardmhz = 2700
group = 1
emmcache = 1,2,2,0

Příspěvek od barinek007 »
Rychle tu M7 vrat odkud si ji vzal, pokud to jeste jde a vem nekde s druhe ruky ICE kdyz budes mit stesti vse pojede bez zavad. A to dokud to borci s M7 nevypnou vsem.adam_vent píše:Ahoj,
celý dnešek jsem hledal na internetu. Ale nenalezl jsem pro mě jednoznačnou odpověď. Prosím tedy znovu (v případě že to tu bylo řečeno v nějaké obsáhlé diskuzi) o odpověď.
Koupil jsem si novou kartu od Skylink - Dekódovací karta Irdeto Standard HD M7 - zaplatil jsem aktivační poplatek. Rozběhnu ji v interní čtečce Vu+ Ultimo4k? Případně, co pro to mohu udělat?
Objednám si: Karta NEXT, ta mi už půjde rozběhnout?
Děkuji za případné zopakování odpovědi.

potom by sa to ale nemalo volať OSCAMpele1 píše:NIE nerozbehneš alebo presnejšie nie volne dostupnom oscame

Neboj, těch co si tu poctivě platí kartu je tu jistě víc. Já si ji také poctivě platím. A zrovna pro vícetunerový přístroj se použití CI modulu nehodí. Dost to omezuje schopnosti toho stroje, třeba už jen možnost nezávisle nahrávat a něco jiného sledovat. Třeba jen kvůli manželce, když je zrovna hokej.howtocall píše:...a ťažko vysvetliť, načo niekto potrebuje čítať M7 bez CI modulu len pre vlastnú potrebu.
ja si platím karty - ale takých tu poniektorí majú za debilov.

četl jsem toho kolem toho hodně. a na 7020HD V2 mi vše chodilo ok ale šel z domu a na VU+ Ultimo 4K taky jede vše ok. ale nesedí to do DM8000. a nevím kde je chyba. vyzkoušel jsem hodně kombinací a nastavení a zatím nic. I záloha co byla dělaná z DM8000 ve které vše chodilo tak nefunguje. takže mi hlava nebere kde může být problém. Nebo zda to není HW problém už. páč se celý FW sesypal a byl problém box oživit a znova rozjet.EnoSat píše:skus pohladat v historii, niekto tu ponukal oscam pre tvoju kartu asi za 500 euro
lacnejsia verzia je kupit box jedna alebo box dva- tiez o nich referovane tu na fore, ale to by bolo treba citat a take sa tu velmi "nemusi"

Zpět na „Oscam - multiprotokolárny kartový server“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz