Mam Dreambox Dm 920 s Dual DVB S2 / SX2 FBC tunerom.
Používam motorizovanú parabolickú anténu. Momentálne mam pripojený len jeden kábel s LNB.
Mám problém potiahnuť dva káble, od antény do dreamboxu.
No rád by som využil oba tunery v prijímači a aj jeho virtuálne, aspoň tie na čo sú pripojené k tuneru B . Preto uvažujem o použití unicable LNB.
Konkrétne o tomto...LNB Unicable II Inverto 24 kanálov.
Ale potrebujem vyriešiť pripojenie oboch tunerov k dreamboxu a ich nastavenie.
Lebo dreambox nemá možnosť v nastavení tunerov, prepojiť vnútornou slučkou tunery dokopy ako je to u VU+.
Dá sa vyriešiť za pomoci splittera - rozbočovača. Rozbočovač FVSC 2PL 5-2500 Mhz má ho napr Ellano.
Rozmýšľam nad takýmto nastavením...
Tuner A viem dať len ako USALS ovládanie pre motor, čiže ďalšie virtuálne tunery co k dispozícii tuner A nepôjdu.
Keď že sa nedá naraz nastaviť aj USALS a aj UNICABLE a priradenie kanálov k virtuálnym LNB.
Na Tunery B by som nastavil UNICABLE a priradil aj jednotlivé kanály k virtuálnym tunerom B.
A nastavil pevne družicu Astra 23,5E mal by som teda k dispozícii Tuner A bez virtuálnych tunerov, ale išiel by motor.
No a Tuner B a jeho virt. tunery by boli len pre Astru 23,5E Skylink.
Jedna sa mi hlavne o to, aby som mohol jeden program pozerať a ďalší nahrávať. Alebo pozerať cez TV a ďalší člen rodiny, mohol kuk cez stream v pc tie čo by chcel.
Myslíte si že, by to takto fungovalo??? Alebo máte iný nápad???
Ďakujem za každý dobrý nápad a radu..