Karta - Skylink (0D96-0624)

Oscam - rady, návody a postupy
Odpovědět
Warder
Administrátor
Administrátor

Re: 0D96=>0624

Příspěvek od Warder »

A co povies na toto, co ti to akoze povie ?
emm.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
------------------
Pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, nech z toho majú prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

feri píše:
Steiner píše: 2. nepochopil som to posielanie emm , tuto:
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 80#p738704
som už písal o tom že nevidím problém v tom aby jeden box posielal zápisy na X serverov a X caid
stále neviem porozumieť tomu čo sa tu stále rieši
S roznymi caid samozrejme nie je problem ani pri pouziti jedneho usera, to je pripad, ktory vyssie popisoval 11chloe s kombinaciou 0d96 a 0624, kde kazda karta s roznym caid ma priradeny svoj nezavisly port. Problem s update emm SA a emm GA pri pouziti jedneho usera sa tyka hlavne kariet s rovnakym caid napr. dvoch kariet 0624. Kazdopadne s jednym boxom je to riesitelne tak ako popisujem vyssie
Nevyjadril si sa presne, lebo si neuviedol či toto:
feri píše:...sa tyka hlavne kariet s rovnakym caid napr. dvoch kariet 0624
bolo myslené ako dva rovnaké CAID v jednom serveri alebo v dvoch. Ak v dvoch tak na mojom obrázku to je jasné.
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
11chloe
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od 11chloe »

Warder píše:A co povies na toto, co ti to akoze povie ?
Že to sice umí posílat na tři čtečky, ale na druhou a třetí už to posílá méně S zápisů. Je mi jasné že to nikomu nemusí vadit, protože pokud trvale karty bombarduješ zápisy tak teoreticky o žádné nepřídeš. Takže díky za info.
Warder
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Warder »

To bude asi tym ze kazda z tych kariet je na nieco ine a inak vyuzivana a je ich tam akosi viac nez na tom vyreze . :wink:
Ale co ti to akoze dalo ? Aky svoj problem si s tym vyriesil, ze som ti sem dal nejaky obrazok ? Stale risite dokola kdeake pizdoviny ale oscam si poriadne nastavit neviete.
:poklona:
------------------
Pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, nech z toho majú prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
feri
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od feri »

Steiner píše:
feri píše:
Steiner píše: 2. nepochopil som to posielanie emm , tuto:
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 80#p738704
som už písal o tom že nevidím problém v tom aby jeden box posielal zápisy na X serverov a X caid
stále neviem porozumieť tomu čo sa tu stále rieši
S roznymi caid samozrejme nie je problem ani pri pouziti jedneho usera, to je pripad, ktory vyssie popisoval 11chloe s kombinaciou 0d96 a 0624, kde kazda karta s roznym caid ma priradeny svoj nezavisly port. Problem s update emm SA a emm GA pri pouziti jedneho usera sa tyka hlavne kariet s rovnakym caid napr. dvoch kariet 0624. Kazdopadne s jednym boxom je to riesitelne tak ako popisujem vyssie
Nevyjadril si sa presne, lebo si neuviedol či toto:
feri píše:...sa tyka hlavne kariet s rovnakym caid napr. dvoch kariet 0624
bolo myslené ako dva rovnaké CAID v jednom serveri alebo v dvoch. Ak v dvoch tak na mojom obrázku to je jasné.
Ok, upresnim, tyka sa to jedneho servra, ktory obsluhuje 2 a viac kariet s rovnakym caid : )
11chloe
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od 11chloe »

Warder píše:To bude asi tym ze kazda z tych kariet je na nieco ine a inak vyuzivana a je ich tam akosi viac nez na tom vyreze . :wink:
Ale co ti to akoze dalo ? Aky svoj problem si s tym vyriesil, ze som ti sem dal nejaky obrazok ? Stale risite dokola kdeake pizdoviny ale oscam si poriadne nastavit neviete.
:poklona:
Dalo mi to info ze nebude jeden klient zapisovat na x karet jak se tu psalo. Na tu Xtou kartu uz nepridou vsechny zapisy. Musim pak pocitat s tim ze se nekterych zapisu nemusim dockat. Navic vice karet znamena mene zapisu jak je videt na obrazku. Na co mi pak je ze jeden klient dokaze posilat na vic karet ?
Warder
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Warder »

Je to presne opacne ako sa snazis pochopit. :wink:
No nic, idem ja driemat k tv. Pekny vecer vsetkym.
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 16.listopad 2022 - 14:16, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix QUOTE
------------------

------------------
Nosce te ipsum.
11chloe
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od 11chloe »

Asi mi to budeš muset trochu vysvětlit.Zatím jsem zjistil že S zápisy které potřebuju na aktualizaci entitlements přídou v plném počtu pouze na první kartu. U těch dalších si můžu myslet že se ztratí a můžu čekat i několik hodin. A co když se mi po cestě ztratí například dokola pořád ten jeden zápis. Jak dlouho na něj budu čekat ? Dal si sem obrázek který to jasně ukazuje a pak se ptáš k čemu mi ten obrázek je. Možná že ten obrázek neukazuje nic protože to není to co mě zajímalo ,ale pak nechápu proč ho sem dáváš. Chtěl jsem jasné ujištění že po vyresetování statistiky do hodiny přídou všechny S-ka na všechny karty. Aktualizace entitlements by měla do hodiny být hotová pokud se něco někde neztratí. O nic jiného nejde a pak nechápu ty vaše moudra že vlastně je to naopak a zápisy žádné nepotřebuju.
rasto.b
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: AZBOX HD PREMIUM

Příspěvek od rasto.b »

Škoda sa na niektoré veci pýtať, lebo sa tu nájdu ľudia ktorý si myslia, že každý človek musí byť vychcaný špekulant.
Bolo by dobré keby nesúdili podľa seba, nie sme všetci rovnaký.
Naposledy upravil(a) rasto.b dne 27.únor 2018 - 13:59, celkem upraveno 1 x.
XTREND ET6500 Open PLi 4, GI XPEED LX1 PKT Hyperion V5.0.1,
Kasr
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od Kasr »

rasto.b píše:Má niekto DEMO kartu kde je už vypnuté 0d96 a ide mu v oscame na 0624?
Ide, preco by nesla, ale binarku takeho oscamu ti zadarmo neda nik, ale kedze si doteraz nieco s tvojim serverom zarobil, bez poplatkov skylinku, kludne od arabov mozes kupit.
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).
rasto.b
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: AZBOX HD PREMIUM

Příspěvek od rasto.b »

To sa dosť mýliš ja kartu používam len doma, žiadne vonkajšie zdielanie. Používal som ju v XTREND 6500 ale nemá CI slot tak teraz ju mám v licencovanom prijímači ale prekáža mi kvalita jeho obrazu a problém s nahrávkami.
XTREND ET6500 Open PLi 4, GI XPEED LX1 PKT Hyperion V5.0.1,
peter54
Veterán fóra
Veterán fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peter54 »

...
Naposledy upravil(a) peter54 dne 18.březen 2023 - 17:59, celkem upraveno 1 x.
paroubek
satelitni prijimac: VU+ solo 4K

Re: iConcert ide niekomu?

Příspěvek od paroubek »

Na VU+ Solo 4K mi nejede Iconcert,C-music,SeznamTv a travelXP. Zbytek mi jede, Když dám kartu do TV Samsung (v jiném pokoji) tak mi to jede, takže bude něco špatně se čtením karty? Poradí někdo? Moc tomu nerozumím
boddie

Příspěvek od boddie »

Jestli chces poradit, tak musis napsat jakou mas kartu a idealne sem i hodit konfiguraky oscamu.
Qdi950
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Qdi950 »

Ukáž log z oscamu na karte nezáleží
boddie

Příspěvek od boddie »

Pravda karta neni potreba, ale radeji stejne konfiguraky. Od boku tipuju ze mas v oscam.dvbapi
P: 0D96 1 (ma tam byt P: 0624 1)
jajo4546
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: DM7080HD

Příspěvek od jajo4546 »

naco tam mate tu 1-ku ???
mne funguje vsetko bez nej 8)
Qdi950
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Qdi950 »

Načo niekto používa este 0D96 keď končí nechápem tomu treba to nastaviť všetko na 0624 a hotovo
boddie

Příspěvek od boddie »

Jak pise Qdi950, nahrad v konfiguracich vsude 0D96 za 0624 a melo by to naskocit.
pcwifi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pcwifi »

reaktivoval sem kartu ICE co byla rok mrtva, dal na ni balicek na mesic a pod Oscamem sem ju zaboha nemoh rozjet jako 0624, jako 0D97 ok. Zkusil sem to i na me nynejsi ICE pod Oscamem, taky nula prt, proste po zmene na 0624 se nic nedeje, nedekoduje. Changl sem jen CAID v nastaveni ctecky a v oscam.dvbapi drbl na 1 radku P: 0624.
Skylink na 1TV, Full Telly skrz IPTV, VDSL 125/25M... Satelit zatím má své místo, ale je pomalu a jistě vytlačován do ústraní...
Odpovědět

Zpět na „Oscam - multiprotokolárny kartový server“