Karta - Skylink (0D96-0624)

Oscam - rady, návody a postupy
Odpovědět
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Re: 0D96=>0624

Příspěvek od efendy55 »

zase zle čítaš ..... [-X vráť sa späť do školy ..... :ROFL: tie programy už nie sú vôbec v ponuke skylinku ...... :cry:
Všetko 4K
ZlatyPes

Příspěvek od ZlatyPes »

Tentokrát ne, přečti si, co jsem napsal :-)
Skylink Irdeto M7, 2x VU+ UNO 4K SE 1TB, VU+ Solo SE V2, VU+ Zero 4K 1TB (všechny VTi aktual), 23,5° + 19,2°, DS418 4x 6TB
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

No já jsem vůl, četl jsem, že programy Food, Fine a Travel přestávají být součástí Komplet a toto je čo ten ,, Komplet" ???? #-o
ved pokial viem tak už sú OFF . nie som blbý viem že si si to upravil ......ser na to venuj sa niečomu užitočnému .... :poklona:
Všetko 4K
ZlatyPes

Příspěvek od ZlatyPes »

To je vysvětlení, proč jsem si myslel, že iConcert bude i v Kombi, upravil jsem "komlet" za "komplet" a přidal jsem "(náhradu za vyřazené)" pro dovysvětlení. - i bez toho to vyjadřovalo to, co jsem tím myslel. Nemám důvod z Tebe (obzvláště z Tebe, nebo z kohokoliv jiného) dělat osla.

Ale jestli si to myslíš, tak se moc omlouvám.
Skylink Irdeto M7, 2x VU+ UNO 4K SE 1TB, VU+ Solo SE V2, VU+ Zero 4K 1TB (všechny VTi aktual), 23,5° + 19,2°, DS418 4x 6TB
Qdi950
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: iConcert ide niekomu

Příspěvek od Qdi950 »

tak new poznatok v origo ci to ide pohode
kratke_pole
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od kratke_pole »

Kolega decik by povedal " No no a vo vo vo tom to je... "
Do r. 2015 ako alfsvk
Qdi950
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Qdi950 »

kratke_pole píše:Kolega decik by povedal " No no a vo vo vo tom to je... "
taka otazka na teba ty to mas v oscame a ide ti to ?
kratke_pole
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od kratke_pole »

Myslim ze k danej teme uz bolo v prispevkoch " vse receno ", vcitane Tvojho zistenia o CI.
Dobre uz bolo a to dost davno.. 8)
Do r. 2015 ako alfsvk
minestra
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od minestra »

Já si myslím, že teď to teprve začne :(
Mutant HD51 multiboot: ATV 6.4-7.3, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w
suchor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od suchor »

tak stym pocitaj ze to este len pride. ide im to preto lebo maju non public oscam to jest oscam ktory ma podporu dyn. keys a za ten sa plati. socky daju modul a fachcia.
minestra
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od minestra »

Tak se nemel... vždyť v tom hlavním máš pravdu a od sk!lu je to další bota. Klysník mele, že to má malou sledovanost a daj to do málo objednávaného balíčku :shock: fakt marketing :o
Mutant HD51 multiboot: ATV 6.4-7.3, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w
XPALIC
satelitni prijimac: 3xDream 4x Ariva

Příspěvek od XPALIC »

Nicméně Shitlink zase krade ... to znamená že kdo si platí řádně full nabídku , tak jim prachsprostě ukradly dva programy ... jelikož na nich už odpojily 0D96 ... takže ice karty za chvíly pošlou do křemíkového nebe . Ovšem by mě zajímalo jak se k tomu postaví ohledně platících .. to jim jako zdarma pošlou nové karty ???? Odpovím si sám .....vyserou se na lidi , řeknou že si musí koupit jejich zařízení a novou kartu a pak jim to půjde ... přeci nejsou zodpovědný za zastaralý systém kodování .... maximálně zase dostanou nějakou směšnou pokutu kterou hravě zaplatí dalším zvýšením SP .... jj SP za ,,Za zkvalitňování služeb" .....
pele1
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od pele1 »

však daj kartu do skylink ready boxu alebo modulu a o nič nie si okradnutý
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

Ale je, o cenu a kvalitu boxu, alebo o cenu modulu. Nehovoriac už o ďalších možnostiach. :D
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
XPALIC

Příspěvek od XPALIC »

Není pravda ... 0D96 ICE už v plné nabídce ani s modulem nejde .... pořád to je a bude ice karta která 0624 prostě nemůže dekodovat ... prostě ty dva programy už pro ice nepůjdou . A investovat do shitlink zařízení nebudu ani za nic ... ale stížnost na ně zase rád pošlu :D Oháněj se pirátama ale co chudák legálně přijímajicí .... a platící .... je to zase jen o tom aby si přihrály kšeft jen a pouze pro shitlink redy výrobce .... a Samsung mě nesmí do baráku ani zadarmo !!!!!
Naposledy upravil(a) XPALIC dne 07.leden 2018 - 20:59, celkem upraveno 1 x.
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

Ale teraz iná otázka,
napadá niekoho rozumného aký môže byť dôvod robiť rozdiel medzi originál 0624-čisté IRD a ICE-0D96 preklopené do 0624 ?
... alebo len soudruzi z Ird*ta udělali někde chybu ? Odpovedajú len tí čo majú čo povedať ! :D
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

@XPALIC , ale v tom prípade Skylink pred 6 rokmi klamal a zaslúži po hube. :D
„Cross of Iron“
XPALIC

Příspěvek od XPALIC »

Ano SKYLINK klamal a klame stále ... tohle je krásná ukázka .... asi jako doživotně zadarmo .... akorát teď zase spustěj jinou báchorku .... jo a po hubě ... to by se mi líbilo si to mít možnost vyřídit osobně :lol: :lol: :lol: ale to asi chtít nebudou ... škoda :x :x :( :(

Proč už mi tedy karty nepřeklopily do 0624 ??? asi tam bude chybička ... a né zrovna malá .....
pele1
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od pele1 »

však vyskúšaj a uvidíš že v ready to ide ja mám u nich len základ a investovať do nich aby som ti dokázal nebudem
XPALIC

Příspěvek od XPALIC »

pele1 píše:však vyskúšaj a uvidíš že v ready to ide ja mám u nich len základ a investovať do nich aby som ti dokázal nebudem
V Ready to taky nejede ... prostě C music a i concerts prostě už pouze v irdetu a zjevně ještě ne uplně dobře.
Odpovědět

Zpět na „Oscam - multiprotokolárny kartový server“