CSFD Lite

Odpovědět
mtester270
Pokročilý
Pokročilý

Re: Nový plugin CSFD Lite

Příspěvek od mtester270 »

...
Naposledy upravil(a) mtester270 dne 01.únor 2018 - 7:51, celkem upraveno 1 x.
OFF
vaanja
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Ultimo4k

Příspěvek od vaanja »

ahoj mik9, dakujeme za novu verziu.
plagat vo fullhd screene funguje perfektne.
s hodnotenim mam nejaky problem, pretoze neviem zobrazit samotne obrazky full a empty.
nakopirovane vsetko rucne do adresara CSFDLite, fyzicky tam tie obrazky su, takneviem kde co este skontrolovat.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vu+ Ultimo4k VTI 15.0.0, Vu+ Solo2 VTI 15.0.0, XPEED LX3 OpenATV 6.4, Vu+ Zero4k OpenATV 6.4
mik9
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mik9 »

vaanja píše:nakopirovane vsetko rucne do adresara CSFDLite, fyzicky tam tie obrazky su, takneviem kde co este skontrolovat.
A jsi si jistý, že ta tvá cesta k adresáři s pluginem je naprosto shodná? To je jediné, co mě napadá, že máš trochu jinou cestu, stačí někde nějaké písmenko a je to. Nebo skryté znaky. I když může vypadat na první pohled stejně, může tam být třeba nechtěná mezera na konci (pokud se kopíruje ve Windows, je tam raz dva) nebo nějaký skrytý znak (třeba ctrl+něco nebo dokonce backspace není problém do názvů adresářů či souborů v Linuxu snadno dostat, záleží taky hodně na nastavení terminálu). Pokud máš standardní cestu až do Extensions, tak zkus smazat celý adresář CSFDLite a pak ho bez mezer a jakýchkoli oprav pomocí backspace či delete vytvoř znovu.
vaanja
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vaanja »

cestu som znak po znaku kontroloval, naozaj je /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/CSFDLite/
odskusane mam aj to, ze ak mam HD skin, tak to krasne funguje a tak si myslim, ze cesta musi byt dobra, ved potom by ani starbars_empty.png nebolo mozne nacitat.
akonahle zvolim FullHD skin (skusam standardny Vu_HD_1080P, hd_glass17, iFlatFHD a v kazdom jednom mam tu chybu nemoznosti nacitat starsbar_empty_FullHD.png a starsbar_filled_FullHD.png
Vu+ Ultimo4k VTI 15.0.0, Vu+ Solo2 VTI 15.0.0, XPEED LX3 OpenATV 6.4, Vu+ Zero4k OpenATV 6.4
mik9
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mik9 »

Asi tvoje verze VTI (včetně úprav, pluginů atd.) nějak divně pracuje se skiny. Tak si ze souboru skinFullHD.xml vyndej 2 řádky:
<widget name="starsbg" ...
<widget name="stars" ...

a budeš mít pokoj:-) Ty hvězdičky jsou tam stejně spíš jen na ozdobu a jako pozůstatek původního pluginu IMDb.
vaanja
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vaanja »

tak hej, bez hviezdiciek vo FullHD funguje. vdaka.
1801
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: DM 920

Příspěvek od 1801 »

v Dreamboxu DM 7020 HD v2, v image DMM Experimental OE2.0 nová verze 0.94 funguje, i jsem si nastavil skinHD.xml podle sebe, a je to o hodně jednoduší než když to bylo v plugin.py, díky
Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB-S2X/DVB-T2/DVB-C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black MultiConnect
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony Bravia KDL-48W605B
alben
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od alben »

@mik9 pyo subory tam nemusis davat E2 si ich vytvara sama z py.
Nad ipk balickom si nerozmyslal?
Naposledy upravil(a) alben dne 10.prosinec 2017 - 20:08, celkem upraveno 2 x.
VU+ Ultimo 4k,OpenAtv 6.4
mik9
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mik9 »

alben píše:@mik9 pyo subory tam nemusis davat E2 si ich vytvara sama z py.
Ani ne, nepřijde mi to jako nějaké urychlení. Oprav mě, ale:
S balíčkem:
1. nakopírovat soubor ipk na stroj
2. připojit se telnetem a instalovat přes opkg nebo to udělat přes menu, pokud ta možnost je nainstalovaná
Bez balíčku:
1. Nakopírovat na stroj a hotovo, navíc si může každý nakopírovat jen soubory, které kopírovat chce, třeba upravené skiny si asi někteří lidé nebudou chtít přepisovat

Možná pouvažuju nad automatickým updatováním, v tom bych viděl uživatelský přínos i zjednodušení a urychlení distribuce.
1801
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: DM 920

Příspěvek od 1801 »

nedalo by se udělat aby i skinHD.xml načítal plakáty ve vysokém rozlišení? jsem si ve skinHD.xml zvětšil velikost, ale poster při větší velikosti nevypadá moc dobře
Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB-S2X/DVB-T2/DVB-C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black MultiConnect
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony Bravia KDL-48W605B
alben
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od alben »

mik9 píše:
alben píše:@mik9 pyo subory tam nemusis davat E2 si ich vytvara sama z py.
Ani ne, nepřijde mi to jako nějaké urychlení. Oprav mě, ale:
S balíčkem:
1. nakopírovat soubor ipk na stroj
2. připojit se telnetem a instalovat přes opkg nebo to udělat přes menu, pokud ta možnost je nainstalovaná
Bez balíčku:
1. Nakopírovat na stroj a hotovo, navíc si může každý nakopírovat jen soubory, které kopírovat chce, třeba upravené skiny si asi někteří lidé nebudou chtít přepisovat

Možná pouvažuju nad automatickým updatováním, v tom bych viděl uživatelský přínos i zjednodušení a urychlení distribuce.
Nie kazdy vie kam to ma skopirovat nakolko tam nie je definovana cesta.Ipk balik to spravi a nainstaluje sa spravne.
VU+ Ultimo 4k,OpenAtv 6.4
vaanja
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vaanja »

Tak nakoniec problem s FullHD zobrazenim bol celkom trivialny.
Obrazky starsbar_filled_FullHD.png a starsbar_empty_FullHD.png boli na rozdiel od HD obrazkov az 24bitove a preto nesli zobrazit.
Pripajam 8bitove, ktore funguju perfektne, takze kto ma FullHD skin a nejdu mu v nom zobrazit 24bitove png obrazky, tak si skopirujte tieto.

Inak len pre zaujimavost, komu a v akom image s FullHD skinom vobec fungovali predtym tieto obrazky hodnotenia?
Kyselinka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kyselinka »

Mam OpenATV na Zero, skin MyMatrix fullHD a vsetko mi funguje.

@mik9: auto update by bol veru fajn :good:
VU+Zero4K | OpenATV 7.6
mik9
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mik9 »

vaanja píše:Inak len pre zaujimavost, komu a v akom image s FullHD skinom vobec fungovali predtym tieto obrazky hodnotenia?
Mně na OpenPLI 6 s FullNightHD skinem fungovaly v pohodě, ale dám tedy do příští distribuce ty 8bitové.
mik9
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mik9 »

Pro automatický update potřebuju spolehlivé úložiště, které bude veřejně dostupné a které nějakou dobu vydrží beze změn. Máte někdo oprávnění umožnit mi ukládat soubory třeba tady, tak aby byly v pevném adresáři a mohl jsem je číslovat? Čili přístup asi nejlépe přes ftp/sftp a možnost anonymního čtení z venku, ale klidně by to šlo i přes http/https.
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

mik9 píše:Pro automatický update potřebuju spolehlivé úložiště, které bude veřejně dostupné a které nějakou dobu vydrží beze změn. Máte někdo oprávnění umožnit mi ukládat soubory třeba tady, tak aby byly v pevném adresáři a mohl jsem je číslovat? Čili přístup asi nejlépe přes ftp/sftp a možnost anonymního čtení z venku, ale klidně by to šlo i přes http/https.

zdar, môžme to vyskúšať aj tu, ale zatiaľ by si dával súbory na ftp mne, lebo momentálne neviem vymedziť prístup iba do jedného adresára, neskôr možno dostaneš ftp prístup. Ako chceš, na skúšku,
adresa by bola napr.:
"ab-forum.info/ftp/csfdlite"
alebo posledný adresár ako si povieš
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
mik9
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Nová verze 0.95

Příspěvek od mik9 »

Nová verze 0.95 ke stažení:
- automatická aktualizace pluginu
- velikost plakátu pro stažení se definuje podle velikosti ve skinu

Po nainstalování a spuštění této verze se nabídne aktualizace na verzi 0.96. Ta je úplně stejná, slouží jen k otestování funkčnosti aktualizace na vašem stroji. Dejte vědět, jak to funguje. Plugin jednou denně zkontroluje přítomnost nové verze na zdejším ftp serveru (dík Steinerovi za ochotu) a nabídne aktualizaci. Pro ty, co si dělají nějaké své úpravy na skinu, doporučuju si je zazálohovat třeba jako *.bak nebo *.old, aktualizace tyto záložní soubory nepřepíše. V současných tar souborech na ftp jsou všechny soubory pluginu, v budoucnu předpokládám, že by tam byly jen změněné soubory, ale nikdy nevíte, jestli nebude změna i ve skinu:-) Historie změn je v souboru version_history.txt v adresáři pluginu.
9000peter
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: v podpise

Příspěvek od 9000peter »

Mne po inštalácii hodí toto ATV 6.1
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda

KukajseM
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

U mě vše OK včetně nabídnuté aktualizace na v.0.96 :thankyou:
CSFD.jpg
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
9000peter
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: v podpise

Příspěvek od 9000peter »

Už je to v poriadku...
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda

KukajseM
Odpovědět

Zpět na „Plugins“