pip

Všetko o prijímači VU+ SOLO 4K - diskusia
Odpovědět
kvapa

pip

Příspěvek od kvapa »

Ahoj
mám dotaz lze u vu+solo 4k rozdělit pip(obraz) na dvě stejné půle vedle sebe. Image VTI 9.0.3 Moc děkuji za info.
Botaska

Re: pip

Příspěvek od Botaska »

Ahoj

Vím jen o dvou stejných, ale né vedle sebe (dotýkají se rožkem). Vyvoláš to stlačením a držením "exit", nebo držíš modré a "rozdělení oken".

Měj se
Ivan_K
satelitni prijimac: VU+ Solo 4K

Příspěvek od Ivan_K »

Áno, dá sa to.
Vyber si skin AtilleHD. Potom vyber menu->VTi nastavenia->nastevenie AtilleHD, zapni podporu PRO na áno.
Potom spusti nastavenie AtilleHD PRO žltým tlačidlom. Z ponuky vyber Split screen 50 50.
Následne po reštarte GUI sa dá dlhým stlačením Exit spustiť rozdelenie obrazovky na dve polovice vedla seba.
Foolproof
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Foolproof »

Zdá se, že to funguje snad ve všech FHD skinech.

Mám 2 dny KravenFHD.

Dlouhé Exit rozpůlí obraz, lze nastavi s popisem nebo bez popisu, je to split screen. Opět dlouhý stisk exit to vypne.
Kursorem vlevo a vpravo se přelaďuje levé okno, pravé zůstává původní, stisk 0 okna přehodí mezi sebou.

Lze zapnout i volbu přehazovat jenom zvuk.

Když jsem měl HDGlass16 tak se mi toto hroutilo, mně z toho plyne, že spousta funkcí funguje lépe ve FHD skinech.
VU+ Solo4K a VTI 14, parabola Nokia Sathunter 146x120, rotátor ze Sovětského Svazu na 36 V z roku 1992, pozicioner Nokia, Dune BDPrime, Yamaha media receiver, Evolveo H8+LibreElec, plasma Panasonic 165 cm a spousta dalšího bordelu 8)
kvapa

Příspěvek od kvapa »

Ahoj tak jsem změnil skin na Kraven a už to jde.Mám ještě jednu prosbu když spustím PIP tak v sekundárním okně po výběru programu ze seznamu kanálu program nehraje,pokud ho přepnu postupně na ovladči o pozici tak je vše o.k nevíte co s tím děkuji za radu.
Odpovědět

Zpět na „Diskusia VU+ SOLO 4K“