Nové image VTI 11.0.0

Všetko o prijímači VU+ SOLO 4K - diskusia
Odpovědět
Warder
Administrátor
Administrátor

Re: Nové image VTI 11.0.0

Příspěvek od Warder »

dedajan píše:Dotaz, když otevřu Open Webif chci otevřít OSCam Webinterface, http://192.168.0.105:8888, je vyžadováno uživ. heslo a jméno : co mám zadat? Hledal jsem na fóru, mám zadat root/dreambox a jiné kombinace, ale to nejde.
Hladane najdes v subore oscam.conf a ten si zas najdes v /etc/tuxbox/config/ :poklona:
------------------
Pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, nech z toho majú prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Jak to máš definované v oscam.conf ?
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
Warder
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Warder »

georg11 píše:Jak to máš definované v oscam.conf ?
Neviem ci to bola reakcia na mna, ale vraj opakovanie je matka mudrosti a snad to nikomu neublizi ked to sem napisem. :wink:
Takze definovane to je v casti [webif] a konkretne polozky :
httpuser = sem zadas prihlasovacie meno
httppwd = sem zadas prihlasovacie heslo
------------------
Pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, nech z toho majú prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

To nebylo na tebe , já to samozřejmě vím nejak jsem to popletl chtěl jsem odpovědět na dotaz dedajana :D
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
Warder
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Warder »

A ved to nevadi, aspon sme si precvicili trosku pamet. :wink:
Pekny vecer a nech sa ti dari. :poklona:
------------------

------------------
Nosce te ipsum.
dedajan
satelitni prijimac: VU+solo4K - Formuler F4 Turbo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedajan »

Děkuji, už to funguje, heslo bylo v oscam.conf.
Používal jsem skin HD Glass16, teď asi 2 měsíce Kraven FHD, má také mnoho různých nastavení, hlavně barevné motivy.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
henry33
Odborník
Odborník

Příspěvek od henry33 »

Stale sa to nedoriesilo ohladom prepnutia kanalov,iba zvuk a ziaden obraz.Co treba spravit aby to slapalo spravne.Dalsia vec ktoru by som potreboval poradit v nastavini Transcodingu,aby slapal tak ako ma.Rychlost pripojenia mam VDSL 80Mb/s
henry33
Odborník
Odborník

Příspěvek od henry33 »

Nehorazne mi to kockuje pri VTI 11.0
ganco39
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Vu Solo 4k

Příspěvek od ganco39 »

henry33 píše:Nehorazne mi to kockuje pri VTI 11.0
aj mne to kockuje, ale aj inym a to hlavne Markiza HD, podla mna chyba nebude v image
Vu Solo 4k, 1°; 13°; 19,2°; 23,5°; 28°, PHILIPS 55PUS7354/12 , parabola Maximum E-85 multifocus - LNB Inverto Black Premium Single - DiSEqC prepínač Maximum 4/1
Foolproof
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Foolproof »

henry33 píše:.Dalsia vec ktoru by som potreboval poradit v nastavini Transcodingu,aby slapal tak ako ma.Rychlost pripojenia mam VDSL 80Mb/s
Nejsem si jistý, jestli tuším, na co se ptáš.
Co a z čeho a kam chceš transkodovat. Na takovém netu .....

Měl jsem donedávna pouze 100 kovou síť a přehrával jsem na Dune BluRayka přímo
VU+ Solo4K a VTI 14, parabola Nokia Sathunter 146x120, rotátor ze Sovětského Svazu na 36 V z roku 1992, pozicioner Nokia, Dune BDPrime, Yamaha media receiver, Evolveo H8+LibreElec, plasma Panasonic 165 cm a spousta dalšího bordelu 8)
brkulin

Příspěvek od brkulin »

Tak nevím, ale jsem asi výjimka. Žádné kostičkování, žádné výpadky obrazu, žádné problémy.
Základem je nepoužívat FCC a mít správnou verzi Oscamu.
FCC šlo hned po prvních testech ze Sola pryč a od té doby mám klid! Oscam musí být do verze 11246 a nebo poslední 11289. Všechny verze mezi tím způsobují na VU strojích s VTI problémy.
ganco39
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Vu Solo 4k

Příspěvek od ganco39 »

brkulin píše:Tak nevím, ale jsem asi výjimka. Žádné kostičkování, žádné výpadky obrazu, žádné problémy.
Základem je nepoužívat FCC a mít správnou verzi Oscamu.
FCC šlo hned po prvních testech ze Sola pryč a od té doby mám klid! Oscam musí být do verze 11246 a nebo poslední 11289. Všechny verze mezi tím způsobují na VU strojích s VTI problémy.
FCC uz davno v stroji nemam
Vu Solo 4k, 1°; 13°; 19,2°; 23,5°; 28°, PHILIPS 55PUS7354/12 , parabola Maximum E-85 multifocus - LNB Inverto Black Premium Single - DiSEqC prepínač Maximum 4/1
sufel

Příspěvek od sufel »

fipo píše:Zdravím Vás. Nestretli ste sa náhodou s tým, že nekorekntne fungujú tlačítka na ovládači? Napr. chcem v zozname programov stláčať šípku dole (listovať medzi programami), prípadne sa pohybovať v MENU a funguje len prvé stlačenie. Druhé nie. Ak stlačím ktorékoľvek iné tlačítko, opäť funguje šípka dole. Ak držím dlho šípku dole, všetko funguje (len je ťažko zastaviť na tom programe, ktorý som si vybral :) ).

Na 9.0.2 mi to nerobilo, včera som z pokusných dôvodov skúsil čistú inštaláciu 9.0.2 a robilo to aj tam :( nedá sa to niekde nastaviť? Čo sa mi pokazil ovládač???

Viete mi, prosím, poradiť, čo robiť?

Ďakujem pekne za odpovede.

F.
Presne to čo si napísal tak sa začalo diať aj mne po flashi na verziu 11.. Tiež si s tým neviem dať rady..mam solo2 a original DO
Teraz ked vidím, že nie som sám tak to asi diaľkovým nebude..
Jijirka píše:Po letech používání OpenATV jsem si řekl, že tak nějak na pár dní zkusím VTI 11.0.0.
.
.
.
- chybějící CZ znaky ve skinu ( u originál skinu po instalaci je nějaký nedomrlý font? to jako vážně?)
.
.
.
Čo sa týka diakritiky toho skínu, stačí zmeniť font..
menu > vti > nastaviť vu_hd >písmo zmeniť na VuPlus
fipo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fipo »

Presne to čo si napísal tak sa začalo diať aj mne po flashi na verziu 11.. Tiež si s tým neviem dať rady..mam solo2 a original DO
Teraz ked vidím, že nie som sám tak to asi diaľkovým nebude.
No .... nedávno bol u mňa kamoš. Popisoval som mu problém aon mi na to hovorí: "Skúsil si vymeniť baterky?" :) Vymenil som a ... funguje :) Skús, či to nebude aj Tvoj prípad ... Daj vedieť.
sufel

Příspěvek od sufel »

fipo píše:
No .... nedávno bol u mňa kamoš. Popisoval som mu problém aon mi na to hovorí: "Skúsil si vymeniť baterky?" :) Vymenil som a ... funguje :) Skús, či to nebude aj Tvoj prípad ... Daj vedieť.
Akurát si čítam tvoj post ešte raz, zle som to prečital :D u mna rozdiel v tom, že mne to robí len šipka nadol, ked chcem vyvolať zoznam programov. Inde ta šipka funguje uplne normalne..
Dá sa mi vyvolať zoznam len šipkou nahor, nadol len niekedy, nelogicky to niekedy ide a niekedy nie. Takže toto problem bateriek nebude..
dedajan
satelitni prijimac: VU+solo4K - Formuler F4 Turbo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedajan »

sufel píše:
fipo píše:
Akurát si čítam tvoj post ešte raz, zle som to prečital :D u mna rozdiel v tom, že mne to robí len šipka nadol, ked chcem vyvolať zoznam programov. Inde ta šipka funguje uplne normalne..
Dá sa mi vyvolať zoznam len šipkou nahor, nadol len niekedy, nelogicky to niekedy ide a niekedy nie. Takže toto problem bateriek nebude..
a co kdyby jsi zkusil MultiQuickButton a tlačítka přemapovat, já tento modul používám, originál nastavení tlačítek mě nevyhovuje.
sufel

Příspěvek od sufel »

dedajan píše:
a co kdyby jsi zkusil MultiQuickButton a tlačítka přemapovat, já tento modul používám, originál nastavení tlačítek mě nevyhovuje.
To isté, keď to funguje a dookola skúšam stlačať šipku dole tak to pôjde stále... ale akonáhle to 2-3 minútky nechám tak bez stláčania a potom stlačíim š. dole tak nepôjde ani za toho boha. Až kým nestlačíim š. hore. Potom naskočí aj š. dole. Kašlem na to, nech nejde, keď sa budem nudiť tak to skúsim ešte prehrať na novo a uvidím.
Jantars
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Jantars »

to je k vzteku že nový default skin neumí češtinu, konečně to vypadalo na použitelný skin :-(
brkulin

Příspěvek od brkulin »

Jantars píše:to je k vzteku že nový default skin neumí češtinu, konečně to vypadalo na použitelný skin :-(
Ale umí! Je jen třeba změnit font v nastavení. Z výchozího na VU..., nebo jak se to jmenuje. Výchozí font je pro německy hovořící.
Jantars
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Jantars »

nojo...nojo! :D
Mimochodem nastavení fontu má každej skin?
Odpovědět

Zpět na „Diskusia VU+ SOLO 4K“