Ovladač

Všetko o prijímači VU+ SOLO 4K - diskusia
Odpovědět
bartnet70
satelitni prijimac: VU+ Solo 4K

Ovladač

Příspěvek od bartnet70 »

Zdravím přátelé.
Mám jeden dotaz k ovládání VU+ Solo 4K. Neporadí někdo jakou klávesnici s touchpadem pořídit k tomuto satelitu? Nebo jestli existuje nějaká aplikace na android telefon? Důležitý je ale ten touchpad.
Manželce se s ovladačem špatně ovládá youtube a chromium.
Díky za rady
akva
Pokročilý
Pokročilý

Re: Ovladač

Příspěvek od akva »

- podívej se sem, zda by ti vyhovolala tato - http://www.omko.cz/vyhledavani/?hledat= ... touchpadem
Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/VTI 14.0.6,Neoboot + 8 image,DVB_T2/T_dual); VU+ solo4k (VTI 14.0.5,Noboot-PurE2,Open Pli,openEsi. VU+ solo2 (PuE2 6.3),Full HD Glass17, hdd 1750Gb,1x 1000Gb, 2x 650GB, 1.par.- LBN na 23,5E,19E,13E, 2.par.0.8E + 3.par. motor 53°E-30°W,
Mila_s
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Solo 4k

Příspěvek od Mila_s »

Vyzkoušej tyto aplikace na Androidu:

VU+ REMOTE CONTROL
dreamPlayer
VU+ Player HD
dreamDroid
VU+ tools
dreamEPG
VU+ Solo 4k, OpenPLi 7, OSCAM, Skylink karta (v UNI čtečce jako Irdeto), Flexi 10.
seaman
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Ultimo 4K - OpenATV 7.2

Příspěvek od seaman »

Třeba aplikace VUplusRemode vůbec není špatná. Sice je ovlasač na telefonu rozpůlen na dvě "obrazovky", aby se tam vešel celý a to někdy otravuje, ale ovládá se to s tím dobře. Nefunguje tedy třeba dlouhé držení tlačítka, když chcete posuv o více položek, ale i to se dá vydržet.

Bacha ale na to, že zrovna v aplikaci Youtube to nefunguje. Pravděpodobně ovládá jen VU jako takové, čili posuv v menu, přepínání programů, hlasitost, epg, spouštění nahrávek atd atd.

Youtube jsem kdysi ovládal hodně komfortně tak, že jsem si našel co jsem chtěl na Android telefonu a pak na jeho displeji kliknul na ikonu, která ho přenesla třeba do Playstationa 3 a jeho Youtube klienta. Nevím proč mi to nejede na VU+ i když se mi tam ta ikona zjeví. Podmínkou je, aby obě zařízení byla na stejně wifi síti a to jsou.
Odpovědět

Zpět na „Diskusia VU+ SOLO 4K“