Přístrojů jsem vlastnil několik a až jsem zakotvil u VU+ solo 4K. I když mě odrazoval a cena. Zkoušel jsem ARIVU Priscmcube ale toto je zihadlo. Že začátku ani tak ne, ale až s tím člověk chytne dech je to pak překvápko. Proč jsem váhal no ty recenze - někde psali, že je to nedodělátko. Ten kdo to psal asi nevěděl odkud vítr vane. Ještě, že máme eshopy ,lze nakoupit a vrátit. Dospěl sem k závěru, že už se nic vracet nebude a vu+ hodlám využit naplno
Výtečný obraz! Oproti ostatním. Ale co je kamenem úrazu- image. Podle mého by měl být jeden image a ne BH ATV VTI a kdo ví co si.
Blackhole - dnes jsem konečně po testování rozjel oscam. Pokud někdo chce návod pošlu včetně linku. Kodi obdoba jako u VTi
Jen tady se oscam nějak trhá a vypadáva zvuk - tento image mě nijak neslovil.
OPEN ATV není špatné nemá Kodi - kdo nezná pro mě srdcovka. Mám ho snad všude. Poslední v 17 bomba. Oscam úplně v pohode. (opět budu testovat)
Originál image - ani nevím jak vypadal. Hned jsem flashnul jiný.
VTI? No a jsme u toho. Ani nevím kolikrát jsme flashoval jsem zůstal u VTI 9.0.3 prvotní porodní bolesti.tak to je snad všude
Sekací streaming. Vyřešeno vadny switch . Problémy s konfiguraci sitovky ve vu+. Oscam bez problémů. Někdy se zastaví. Nevím proč, ale asi výpadky z ruské ekonomiky.
Hlavní výhodou vidím v tunerech FCB včetně virtuálních. Přes léto natáhnu další kabely ze střechy ať to můžu využít naplno.
Taky zvažuji, že pak přikoupím dvb-t do usb. protože další soket hodlám osadit DVB-S2 tunerem.
Pokračování příště.
Jen mám stále dilema jestli ATV nebo VTI i
Mile překvapení nastalo kopírování souboru po síti. 62 MB no z DSM dostanu krásných 115 MB ale na to že to je sat je to bomba.
EDIT: chyby v textu opravim