Ja ten oscam vždy nejako rozbehnem a potom po dlhšom čase nepouzívania sa musim nanovo uciť, tak uvítam kazdú pomoc.
Ďik

Ak sa niekto urazil tak sa ospravedňujem, ale myslim si že cielom tohoto fora je aby sa ludia niečo naučili a svoje znalosti zdielali, ale rada typu prenesene na auto-> ked mi auto nejde na 2. predovy stupen, aby som radil rovno 3-ku nas nikam neposunie.georg11 píše:Vzhledem k tvé poslední opovědi ti určitě zase rádi poradíme
No ja som chodil do maja tohot roku na open HDF - ten je z mojho pohladu najrychlesi, OpenATV bol o dosť pomalsi ale teraz s novou verziou je o dost rychlejsi.TTToooMMM píše:No.. mne slo skor o to, ci aj niekomu inemu neblbne ta openatv 5.3. Ak nie, tak je jasne, preinstalujem a bude. Co sa tyka egami, tak urcite nie (jasne multiboot je super), ale je proste tazsia ako openatv na ovladanie a zdala sa mi aj pomalsia. Ide mi ale aj o skin, ktory je dostupny zatial len v openatv (blacky skin). Uvazoval som skor o OpenHDF alebo OpenPli. No najskor by to bolo asi openHDF. Vie mi ich niekto porovnat ? (myslim, co sa viac hodi do LX1 - rychlost, kvalita repozitarov, odozva prijimaca a podobne)..

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz