AMIKO MINI HD/V2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
domino1

Re: AMIKO MINI HD/V2

Příspěvek od domino1 »

Ahojte. Prosím Vás poradiť. ako do amika mini HD nainštalujem fimware s koncoukou abs.Nahodím to na USB a box mi to nenajde.
Ďakujem
blacknight

Příspěvek od blacknight »

Ahoj. Mám Amiko mini hd se a na tv je obraz strašně tmavý. Nepomáhá ani úprava nastavení v tv. Je to na reklamaci nebo stačí přehrát firmware? Díky
liborek3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: ab IPbox prismcube ruby

Příspěvek od liborek3 »

si koupíš věc za 1000 kč,a čekáš od toho zázraky?
VU+ UNO 4K SE,Vu Duo 2 ,Vu solo 2,Vu zero,parabola-Toroidal 90
hlustvisihak
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od hlustvisihak »

domino1 píše:Ahojte. Prosím Vás poradiť. ako do amika mini HD nainštalujem fimware s koncoukou abs.Nahodím to na USB a box mi to nenajde.
Ďakujem
a máš to ROZBALENÝ ???!!!

blacknight píše:Ahoj. Mám Amiko mini hd se a na tv je obraz strašně tmavý. Nepomáhá ani úprava nastavení v tv. Je to na reklamaci nebo stačí přehrát firmware? Díky
co máš za TV a jak to máš propojený ???? nevidím důvod proč by měl být tmavý obraz ! nikoliv sw !

ale nastavení jak v TV tak v REC. !

:poklona:
modronoska
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od modronoska »

blacknight-přesně jak píše hlustvisihak-přidej si jasu v nastavení přijímače("nastavení OSD")
pcwifi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pcwifi »

amik jsem kupoval mraky, s TV propojoval AV kabelem i HDMI a nikdy sem nikde neresil vec jako tmavy obraz, to mas sklenenku co ji dohasina obraz nejspis nebo nevim...
Skylink na 1TV, Full Telly skrz IPTV, VDSL 125/25M... Satelit zatím má své místo, ale je pomalu a jistě vytlačován do ústraní...
danny10
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Zero 4K

Příspěvek od danny10 »

panu domino1..

Máš ten soubor rozbalený ze zipu?při zápisu na flešku musíš dát extrahovat do..!
danny10
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od danny10 »

Nejde mi naladit nový CH 5 HD na satbacku..poslední fw s emu..přišel někdo na nějaký postup?děkuji..
domino1

Příspěvek od domino1 »

pan danny10 .
Mám to rozbalené, uložené na USB, a seto-box/amiko mini HD/ ceu USB aktualizácie súbor s koncoukou abs nenajde.
danny10
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od danny10 »

Jaký máš soft?poslední je 1.6.96 na amiko mini..nemáš amiko mini SE nebo aliena mini?podívej se do informací a napiš bootloader a vezi fw..
meno112

Příspěvek od meno112 »

ako spravne nahravat?
mam nastavene aby mi nahravalo nekodovane a typ nahravky TS, niekedy mi nahra v pohode inokedy mi nahra pozeratelnych 19 sekund a zvysok casu preskakuje. pouzivam na to USB 3 s kapacitou 8gb (niekedy 16gb)
miro665
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: openbox,motor,parabola 80cm

Příspěvek od miro665 »

Zdravim, ake ma byt nastavenie AV vystupu lebo mi nejde ziaden obraz cez AV ,cez hdmi ide ,ale potrebujem to na starsi tv,skusane rozne FW, na amiko mini a amiko mini combo,ked pripojim stary openbox vystup AV cez cinch tak obraz ide ,skusal som rozne nastavenia a nic,dakujem za rady
miro665
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: openbox,motor,parabola 80cm

Příspěvek od miro665 »

ano ,,vsetky formaty som prepinal a nic ,,nakoniec to bolo kablom ,az tretí bol dobry
hlustvisihak
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od hlustvisihak »

domino1 píše:Ahojte. Prosím Vás poradiť. ako do amika mini HD nainštalujem fimware s koncoukou abs.Nahodím to na USB a box mi to nenajde.
Ďakujem

asi máš tu flash plnou ptákovin , zazálohuj si ji do PC , pak ji vymaž případně sformátuj
a nahraj !!! ENEM !!! daný sw.

uvidíš že to půjde !!!

8)
danny10
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od danny10 »

Jak píšou kluci ve vedlejší sekci,v novém fw 1.7.10 mcas ani emu nejedou karty Skylink ICE.Pomůže přehrát starší soft 1.6.96 nazpět,pochopitelně přes továrko.. :smoke:
frnousek

Příspěvek od frnousek »

Můžete mi prosím někdo poradit jak se dostat přes osmimístné heslo nutné pro nastavení síťového klienta? Přehrání fw ani tovární nastavení nepomáhá.Pořád ho po mně chce.
pcwifi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pcwifi »

zadne se nezadava to lezes do menu kde nemas co delat ani nastavovat... sitovy klient se ladi tusim v menu - internet - ip share
Skylink na 1TV, Full Telly skrz IPTV, VDSL 125/25M... Satelit zatím má své místo, ale je pomalu a jistě vytlačován do ústraní...
frnousek

Příspěvek od frnousek »

pcwifi píše:zadne se nezadava to lezes do menu kde nemas co delat ani nastavovat... sitovy klient se ladi tusim v menu - internet - ip share
Velmi si cením že se se mnou někdo baví ale proč myslíš že lezu někam kam nemám? Pokud chci nastavit sdílení tak ho musím nastavit jako síťového klienta a když chci otevřít položku tohoto nastavení ,chce po mne osmimístné heslo .Totéž se stane když chci otevřít nastavení sítě.Pouze třetí(prostřední řádek ze tří) položka-nastavení serveru jde odkliknout bez hesla. Zvláštní ale je že se nic nezmění ani po přehrání fw, dokonce si i pamatuje nastavení připojení k Wifi.Jsem zmatený.
vili1
Odborník
Odborník

Příspěvek od vili1 »

uz som sa s tym stretol nahraj tam original conax soft a potom zo satsuportu
ivankicin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DM800SE,DM800SE V2....

Příspěvek od ivankicin »

frnousek píše:
pcwifi píše:zadne se nezadava to lezes do menu kde nemas co delat ani nastavovat... sitovy klient se ladi tusim v menu - internet - ip share
Velmi si cením že se se mnou někdo baví ale proč myslíš že lezu někam kam nemám? Pokud chci nastavit sdílení tak ho musím nastavit jako síťového klienta a když chci otevřít položku tohoto nastavení ,chce po mne osmimístné heslo .Totéž se stane když chci otevřít nastavení sítě.Pouze třetí(prostřední řádek ze tří) položka-nastavení serveru jde odkliknout bez hesla. Zvláštní ale je že se nic nezmění ani po přehrání fw, dokonce si i pamatuje nastavení připojení k Wifi.Jsem zmatený.
Pisal som ti SS, nemas zaujem
Nahraj sw cez PC
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“