a hledat !, ještě vybrat zda siťové vyhledávaní či nikoliv a je to
nové stanice uloží vždy na KONEC seznamu !
když to nezvládneš tak napiš , někde ho vyhrabu a popíši podrobně !...

Příspěvek od hlustvisihak »

Viešmi poslať link na firmware? Zatiaľ je v prijímači to čo je uvedené v podpise. Nepotrebujem EMU. Prijímač som posunul mame.hlustvisihak píše:ještě mne napadlo , kdysi jsem u nějakého Amika řešil , že při přepmuti na Markýzu nebo Dajto ,
už nevím se přijímač zasekl nebo resetoval , nový sw. to pořešil , zkus také ?
třeba něco od gisow black synaps

Správná frekv. je 12109/H 27500 ,ale vidím že tam je 27600.Lisiak7 píše:Tak mi to nepomohlo. Stale rovnaky vysledok. Ale aj tak dakujem. Podla toho to vyzera na posunutu parabolu.
Takto vyzera prijem ta3.
Takto MarkizaHD.
Odoslané z SM-G920F pomocou Tapatalku

Pak nám sděl co tomu bylo.Lisiak7 píše:Mam to spravne nastavene. Je to chyba zobrazenia na telke cez scart. Na druhy tyzden pridu nastavit parabolu.
Odoslané z SM-G920F pomocou Tapatalku

Příspěvek od fastmann55 »
Plne súhlasím. Dostali sa mi do rúk 2 prijmače, (402 a 403) . Menill FW, mal som ich na 4 rôznych parabolách a stale to isté. Iné prijmače nemali problem. Tiež si myslím že je to vadný tuner.fastmann55 píše:Ahojte, chyba nebude v nastaveni paraboly ale priamo v stb a podla vsetkeho je to tuner,nakolko ich mam doma 10 ks a iba 2 ks s toho funguju na HD programoch aj ked signal kolise obraz neseka. Dal som do kazdeho jedneho nespocet FW ci uz 1.1.54 az po 1.5.70 iba tie 2 funguju co je velkou zahadou aj pre mna. Neviem kto ma este skusenosti ale ak by vedel pomoct urcite by usetril ostatnym namahu.Dakujem

Ten samý případ a příčinou byl odcházející kondenzátor. Po výměně šlape jak má. Ještě si ale pohrej s parabolou.Brandy20 píše:Chcem sa taktiež pripojiť k diskusii. Dostal sa mi do ruk Opticum 403, kde vela hd staníc nejde a zopár ide. Na tých čo nejdú hapruje signál, kvalita, hlavne nove transpordery Skylinku. Skusal som rozne fw (samozrejme parabolu mam ok) a nepomohlo. Mám možnosť vyskúšať iný tuner, tak uvidim. Ak má niekto nejakú radu, tak budem rád.
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz