AMIKO ALIEN 2
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
- Radovan111
- Znalec fóra

- satelitni prijimac: Dreambox DM920UHD, TBS5925
Re: AMIKO ALIEN 2
Příspěvek od Radovan111 »
Já teď nahrávám tu Markízu HD a Novu HD a zdechlo mě to- seklo se to, ale to asi proto že jsem zároveň chtěl box připojit přes openWebif- chtěl jsem udělat obrázek. Tak jsem to zapnul znovu
Boxy - DREAMBOX DM920 UHD, Amiko Alien2 Triple+-úplně k ničemu , DR HD F16 , Motor Strong, satelitní parabola Fuba 100cm, satelitní karta TBS 5925, Humax DV 1100S- úplně ale úplně k ničemu

Podla mojich skusenosti 2 HD fta kanaly na Astre 19.2 vzdy isli naraz bez problemov, problem je, ked je aspon jeden z HD kanalov kodovany, potom to stvorcekuje alebo sekne aj ked zapnem ako druhy kanal napr. fta STV1 HD na dvb-t tuneri.
- Radovan111
- Znalec fóra

Ale mě to zatím nezdechlo a nahrávám dva kodované HD programy- Markízu HD a Novu HD na Astře 23.5- tak uvidím jak dlouho to půjde a jestli se na to bude dát dívat
A to se ještě dívám na Primu HD, ale tu nenahrávám- mám ji zkusit nahrávat?
A to se ještě dívám na Primu HD, ale tu nenahrávám- mám ji zkusit nahrávat?
Boxy - DREAMBOX DM920 UHD, Amiko Alien2 Triple+-úplně k ničemu , DR HD F16 , Motor Strong, satelitní parabola Fuba 100cm, satelitní karta TBS 5925, Humax DV 1100S- úplně ale úplně k ničemu

- Radovan111
- Znalec fóra

Teď se to potvora seklo
, a zase za tak 30 sekund začalo znova asi nahrávat, ale je to asi nanic potvora jedna 
Takže nejde to zase se to seklo a zůstalo to seklé nereaguje to na nic ani na žádný z tlačítek na Dálkovém ovladačí, to teď se to zase samo rozběhlo, není to ale vůbec dobré
Takže nejde to zase se to seklo a zůstalo to seklé nereaguje to na nic ani na žádný z tlačítek na Dálkovém ovladačí, to teď se to zase samo rozběhlo, není to ale vůbec dobré

pekne vas tu zdravim.
Uz som v koncoch , vlastnim amiko alien 2 a pouzivam vyhradne spark.
Uz asi mesiac bojujem s vypadavanim programov "kanal je kodovany alebo nefunguje"
Cvilku to ide a znicoho nic programy vypadnu a nejde to uz vobec ani restarty ani nic nepomaha. som zufaly.
vdaka.
Uz som v koncoch , vlastnim amiko alien 2 a pouzivam vyhradne spark.
Uz asi mesiac bojujem s vypadavanim programov "kanal je kodovany alebo nefunguje"
Cvilku to ide a znicoho nic programy vypadnu a nejde to uz vobec ani restarty ani nic nepomaha. som zufaly.
vdaka.
- revis
- Legenda Fóra

- satelitni prijimac: vsetky
repas zdroja , alebo lepsie nastavit parabolu , skontrolovat instalaciu - parabola/ prijimac.
vdaka za rychlu odpoved, no parabola je ok, dokonca mi aj ukazuje silu signalu na danych programoch ibaze obraz je cierny so spomenutym napisom. Dokonca aj titulky nacita a idu hned pod oznamenim na telke, co je zaujimave.
Reset do tovarenskych som urobil , potom to slo asi tyzden no pred dvoma dnami opet problem.
Mam aj strong primac s modulom na kartu a tam mi vsetko slape.
Reset do tovarenskych som urobil , potom to slo asi tyzden no pred dvoma dnami opet problem.
Mam aj strong primac s modulom na kartu a tam mi vsetko slape.
"kanal je kodovany alebo nefunguje"
To znamená že není dekódován , nemáš kartu nebo zápísí na ní popřípadě ti blbne net
To znamená že není dekódován , nemáš kartu nebo zápísí na ní popřípadě ti blbne net
Denys H.265 PRO Combo EU+/Amiko 8265+
AmikoAlienTriplex/AmikoAlien8900/Unibox 2/Opticum 9500/Optimum 800
AmikoAlienTriplex/AmikoAlien8900/Unibox 2/Opticum 9500/Optimum 800
- Radovan111
- Znalec fóra

[quote="Radovan111"]Představ si to snad není ani možné teď jsem nainstaloval do druhého mého Amika image E2 vix4 a novou bez ničeho a taky to dělá- z ničeho nic přeskočil ten čas zase na nesmysl, takže se asi pos--ly ty vyj--ané boxy- já už si to nedovedu vysvětlit
Prostě se asi oba dva podělaly nějakou aktualizací
To prostě zdechlo podle mého mínění, oba dva ty boxy
Takže dnes doplňuji a oznamuji že mám box zapojený od rána, zaktualizoval jsem software online a už ty nesmysly s časem se zatím neobjevily.[/quote]
Ještě k tomu času, už jsem myslel že oba dva ty boxy vyhodím a zlikviduju, jak jsem byl naštvaný až dnes jsem konečně přišel co dělá ten nepořádek s těmi hodinami a snad to je na 100%
Prostě to dělalo nastavení ve Sparku/
to by mě nenapadlo Spark nepoužívám/ prostě ve Sparku musí být nastavené aktualizace času /DRUŽICE!!!!!/ Jak je tam síť tak to dělá bordel!!!!
Tak konečně se mě to podařilo najít tu závadu- tak pro ostatní
Prostě se asi oba dva podělaly nějakou aktualizací
To prostě zdechlo podle mého mínění, oba dva ty boxy
Takže dnes doplňuji a oznamuji že mám box zapojený od rána, zaktualizoval jsem software online a už ty nesmysly s časem se zatím neobjevily.[/quote]
Ještě k tomu času, už jsem myslel že oba dva ty boxy vyhodím a zlikviduju, jak jsem byl naštvaný až dnes jsem konečně přišel co dělá ten nepořádek s těmi hodinami a snad to je na 100%
Prostě to dělalo nastavení ve Sparku/
Tak konečně se mě to podařilo najít tu závadu- tak pro ostatní

No, ale hlavne mas pouzivat cas z druzice i v enigme, to co jsi psal o "NTP server pool.ntp.org" tak to je cas ze serveru z internetu! Ten nezapinej, asi se to mlati s casem z druzice.
Jestli budes dal mit potize s tim casem, mohl bys odpojit internet a snad by se to po restartu boxu melo vratit na spravny cas. Ted jsem se dival a v ty enigme Eurosat nemuzu zadne nastavovani casu najit, nejspis si to bere cas ze satelitu.
Ohledne toho skrolovani na displeji, to mam v [Menu] [Setup] [Video-Audio-Ods Settings-Display] [Display Settings].
Za prve to mam v Anglictine, Cestinu nepouzivam, za druhe to ma snad kazda enigma nekde trochu jinde, ja pouzivam Eurosat enigmu a ta to nastaveni skrolovani ma tady v te ceste.
-------------------------------------------------------
Zajimava vec, mozna jen nahoda, ale me enigma rozbiji disky, usb klice. USB disk, ktery jsem leta pozival ve Sparku me ted odesel v enigme, formatovany na ext3. Prijde me to, ze jak dam klici nebo disku ten linuxovy format, je to jen otazka casu, kdy odejde. Uz me to prestava bavit a mam podezreni na enigmu, potazmo linuxovy format. Behem nahravani poradu jsem zjistil, ze sice porad, ktery nahravam a zaroven se na nej divam, dal bezi, ale ovladani boxu zamrzlo, po dodivani jsem musel kolibkou vzadu restartovat prijimac a od te doby se disk nechyta, ani v PC se nechce objevit, i kdyz v ext2fsd mu priradim pismeno, coz probehne, ale objevi se jako genericky disk a po kliknuti na nej se objevi hlaska, jestli ho chci zformatovat... hadam, ze to je hrbitov, jeste zkusim nejaky ten 'recovery' program abych z neho aspon stahnul nejake ty nahravky.
Mimochodem nepouzivam timeshift, jen jsem ho parkrat na chvili zkousel, jestli funguje, rekl bych ze nic moc, se Sparkem se to neda srovnat ve vsech ohledech, tam jsem ho mel zapnuty porad, v enigme jsem z toho mel pocit, ze by me to moc zpomalovalo prijimac ve vsech ohledech.
Jestli budes dal mit potize s tim casem, mohl bys odpojit internet a snad by se to po restartu boxu melo vratit na spravny cas. Ted jsem se dival a v ty enigme Eurosat nemuzu zadne nastavovani casu najit, nejspis si to bere cas ze satelitu.
Ohledne toho skrolovani na displeji, to mam v [Menu] [Setup] [Video-Audio-Ods Settings-Display] [Display Settings].
Za prve to mam v Anglictine, Cestinu nepouzivam, za druhe to ma snad kazda enigma nekde trochu jinde, ja pouzivam Eurosat enigmu a ta to nastaveni skrolovani ma tady v te ceste.
-------------------------------------------------------
Zajimava vec, mozna jen nahoda, ale me enigma rozbiji disky, usb klice. USB disk, ktery jsem leta pozival ve Sparku me ted odesel v enigme, formatovany na ext3. Prijde me to, ze jak dam klici nebo disku ten linuxovy format, je to jen otazka casu, kdy odejde. Uz me to prestava bavit a mam podezreni na enigmu, potazmo linuxovy format. Behem nahravani poradu jsem zjistil, ze sice porad, ktery nahravam a zaroven se na nej divam, dal bezi, ale ovladani boxu zamrzlo, po dodivani jsem musel kolibkou vzadu restartovat prijimac a od te doby se disk nechyta, ani v PC se nechce objevit, i kdyz v ext2fsd mu priradim pismeno, coz probehne, ale objevi se jako genericky disk a po kliknuti na nej se objevi hlaska, jestli ho chci zformatovat... hadam, ze to je hrbitov, jeste zkusim nejaky ten 'recovery' program abych z neho aspon stahnul nejake ty nahravky.
Mimochodem nepouzivam timeshift, jen jsem ho parkrat na chvili zkousel, jestli funguje, rekl bych ze nic moc, se Sparkem se to neda srovnat ve vsech ohledech, tam jsem ho mel zapnuty porad, v enigme jsem z toho mel pocit, ze by me to moc zpomalovalo prijimac ve vsech ohledech.
Mozem potvrdit opakovane problemy s USB diskom, o ktorych pise vinov. Predtym som mal hyperion3, a filesystem sa poskodil cca raz za 2 mesiace. Teraz mam asi 8 mesiacov hyperion4.5 a opravovat filesystem som musel tusim len raz. Timeshift vobec nepouzivam, raz za par dni nieco na disk nahravam. Je to asi nejaky problem s driverom na USB v enigme, pretoze linuxovy format ext2/ext3/ext4 bezi na milionoch pocitacov na svete a funguje bez najmensich problemov. To, ze disk nejde primontovat, neznamena, ze je nenavratne poskodeny - linux ma standardny program na opravu filesystemu a vzdy sa mi to podarilo opravit bez straty nahravok. Treba sa pripojit na aliena cez telnet a napisat napr.
fsck.ext3 /dev/sda1
pripadne zmenit particiu, ak sa nepouziva ta prva. Oprava moze trvat aj hodinu (pri mojom 1 TB disku) a ked to dobehne, tak bude disk v poriadku. V ziadnom pripade nie je nutne ho pri kazdej chybe znovu formatovat.
fsck.ext3 /dev/sda1
pripadne zmenit particiu, ak sa nepouziva ta prva. Oprava moze trvat aj hodinu (pri mojom 1 TB disku) a ked to dobehne, tak bude disk v poriadku. V ziadnom pripade nie je nutne ho pri kazdej chybe znovu formatovat.
trgtrhty2 Moc dekuji, zachranil jsi mou viru v tyhle veci, i kdyz zpocatku to tak nevypadalo, vysvetlim to.
Zadal jsem v enigme ten tvuj prikaz (v PuttY programu) a probehlo nasledujici:
Mimochodem, neznamena to nejakou zapisovou chybu na povrchu disku? Je pravda ze uz nejaky ten rok provozu videl v nejakem laptopu, ted ho v Alienu pouzivam pro nahravky filmu, ma jen 120GB a tady je jeste k pouziti.
Po teto operaci sice 'jakoby neco bylo' na sda1 (coz verim je linuxovy mount point), kdyz jsem zmacknul Folder tlacitko na DO tak se objevil i direktorar sda1/movie, ale tam nic nebylo a velikost dole to ukazovalo 64KB...
Tak jsem nasledne pres modre spustil MountManagera a tam byl ten disk videt, ale ne mounted, tak jsem zkusil modre tlacitko (mount), ale neslo to (uz si nepamatuji co presne to odmitlo). Tak jsem sel do Setup Mounts (zelene) a tam ten muj usb hdd byl jako jedina polozka, nebylo tam tedy co delat leda to zase zelenym potvrdit a pak myslim ze uz byl disk pripojeny, nebo mozna jsem ho tim modrym tlacitkem konecne pripojil. Pak slo ten disk na /mnt/sda1/ normalne nastavit pro nahravani a svete div se vsechny nahravky tam jsou jako drive.
Moje duvera je ovsem trochu otresena, prvni co udelam je ze zkopiruju obsah disku do pocitace pres webif a disk zformatuji. Musim jeste dodat, ze pred timto vsim jsem disk pripojil k PC (mam instalovany ext2fsd) a tam i v okenkovem spravci disku byl disk videt jen jako genericky disk potrebujici formatovat, aby sel pouzit. Slo mu sice priradit 'pismeno' a objevil se v exploreru, ovsem zase jen jako genericky disk bez formatu.
Pak jsem tedy na ten disk pustil program "EaseUS Data Recovery Wizard v9.9" a ten po nejake pulhodine na linuxovem oddilu 'raw' vubec nic nenasel, nasel jen nejake stare nahravky na FAT32 oddilu, ktery ovsem byl predchudce toho linuxoveho formatu.
Dale jsem nastartoval pocitac z usb klice do 'live linuxu' Ubuntu a tam se tento disk vubec neukazal, ani stopa po nem, i kdyz jsem restartoval aby ten disk byl od zacatku pripojeny pri startu Ubuntu OS... V tomto bode uz jsem prestal doufat, ale pak jsem prece jen zkusil tvuj recept a to fungovalo, tisicere diky. Ne ze bych bez tech asi 70 GB filmu nemohl byt, spis slo o tu duveru, abych se nebal dal provozovat tu enigmu a nevratil se ke Sparku.

Zadal jsem v enigme ten tvuj prikaz (v PuttY programu) a probehlo nasledujici:
Kód: Vybrat vše
root@amikoalien:~# fsck.ext3 /dev/sda1
e2fsck 1.42.9 (28-Dec-2013)
ext2fs_open2: Bad magic number in super-block
fsck.ext3: Superblock invalid, trying backup blocks...
/dev/sda1: clean, 11/7331840 files, 460155/29304560 blocks
root@amikoalien:~#Po teto operaci sice 'jakoby neco bylo' na sda1 (coz verim je linuxovy mount point), kdyz jsem zmacknul Folder tlacitko na DO tak se objevil i direktorar sda1/movie, ale tam nic nebylo a velikost dole to ukazovalo 64KB...
Tak jsem nasledne pres modre spustil MountManagera a tam byl ten disk videt, ale ne mounted, tak jsem zkusil modre tlacitko (mount), ale neslo to (uz si nepamatuji co presne to odmitlo). Tak jsem sel do Setup Mounts (zelene) a tam ten muj usb hdd byl jako jedina polozka, nebylo tam tedy co delat leda to zase zelenym potvrdit a pak myslim ze uz byl disk pripojeny, nebo mozna jsem ho tim modrym tlacitkem konecne pripojil. Pak slo ten disk na /mnt/sda1/ normalne nastavit pro nahravani a svete div se vsechny nahravky tam jsou jako drive.
Moje duvera je ovsem trochu otresena, prvni co udelam je ze zkopiruju obsah disku do pocitace pres webif a disk zformatuji. Musim jeste dodat, ze pred timto vsim jsem disk pripojil k PC (mam instalovany ext2fsd) a tam i v okenkovem spravci disku byl disk videt jen jako genericky disk potrebujici formatovat, aby sel pouzit. Slo mu sice priradit 'pismeno' a objevil se v exploreru, ovsem zase jen jako genericky disk bez formatu.
Pak jsem tedy na ten disk pustil program "EaseUS Data Recovery Wizard v9.9" a ten po nejake pulhodine na linuxovem oddilu 'raw' vubec nic nenasel, nasel jen nejake stare nahravky na FAT32 oddilu, ktery ovsem byl predchudce toho linuxoveho formatu.
Dale jsem nastartoval pocitac z usb klice do 'live linuxu' Ubuntu a tam se tento disk vubec neukazal, ani stopa po nem, i kdyz jsem restartoval aby ten disk byl od zacatku pripojeny pri startu Ubuntu OS... V tomto bode uz jsem prestal doufat, ale pak jsem prece jen zkusil tvuj recept a to fungovalo, tisicere diky. Ne ze bych bez tech asi 70 GB filmu nemohl byt, spis slo o tu duveru, abych se nebal dal provozovat tu enigmu a nevratil se ke Sparku.

Naposledy upravil(a) vinov dne 16.únor 2016 - 13:30, celkem upraveno 2 x.
Som rad, ze to fungovalo. Inac fsck je normalna vec na linuxoch a obvykle sa automaticky a periodicky robi bud napr. raz za 30 bootov, alebo raz za 180 dni, apod. Nemyslim si, ze ide o hardwarovy problem disku, aj ked to nemozno vylucit. V mojom pripade to robil uplne novy disk.
zdrevim, mal niekto zaujem o primac amiko alien 2? Mam s nim stale problem , prejavuje sa to ze nevie nacitat kartu, niekedy funguje dlho a z nicoho nic prestanu ist programy a neskor opat funguje.
na cene sa vieme dohodnut.
prosim kontaktujete ma na email : kubovciak@gmail.com
na cene sa vieme dohodnut.
prosim kontaktujete ma na email : kubovciak@gmail.com
-
dlhe_pole
- Veterán fóra

- satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910
tebou popisovany problem sa da lahko vyriesit. staci spravny image, configy a urcite bude bezat jak vino. s amikami robim uz nejaky ten rok, a co sa tyka obrazu su na tom ovela lepsie ako kadejake to vuo, extrend a xy ich klonov
- Radovan111
- Znalec fóra

Já taky jsem ty Amika Alien2 už chtěl vyhodit- taky se to sekalo v E2 Hyperionu jak 4.5, tak i tuším v 5.1 verzi, disky v této E2 polské vůbec nešly mountnout, a před cca dvěma roky co už ty Amika mám tak jsem začal používat E2 OpenATV 4.2- tam se to taky sekalo, byla samá zelená obrazovka, vyzkoušel jsem i E2 HDMU- ta je výborná, tam to bylo dobré. A až teď tak půl roku to je jsem přešel znovu na E2 open ATV 5.1- tady je odkaz na stažení:
http://images.mynonpublic.com/openatv/c ... amikoalien
A zatím mě to nezdechlo, akorát tak před asi čtrnácti dny jsem tu řešil nastavování času, ale už je to v pohodě. Doporučil bych tu E2 openATV 5.1, už asi vyšla i veze 5.2
http://images.mynonpublic.com/openatv/c ... amikoalien
A zatím mě to nezdechlo, akorát tak před asi čtrnácti dny jsem tu řešil nastavování času, ale už je to v pohodě. Doporučil bych tu E2 openATV 5.1, už asi vyšla i veze 5.2

hmn, ibaze ja pouzivam iba spark, enigmu som skusil raz, hdmu ale ani tam to neslo, mne proste znicoho nic vypadnu programy vypise kanal je kodovany alebo nefunguje, nieje nic horsie ako nasrana manzelka , preto som sa rozhodol pre VU+ Zero za cenu 90€ nove s fakturou.
Preto ak by mal volakto zaujem o toho aliena predam ho za 40€.
Preto ak by mal volakto zaujem o toho aliena predam ho za 40€.
tak , amiko sa mi vratilo od "odbornikov" ze nevedia kde je pricina.
Dnes som skusil nahodit Open Pli a nastavil som si vsetko potrebne, dal scan a hla vsetko ide, ZATIAL!
takze ponuka stale plati o predaj za danu cenu nakolko uz vlastnim VU+ Zero.
Dnes som skusil nahodit Open Pli a nastavil som si vsetko potrebne, dal scan a hla vsetko ide, ZATIAL!
takze ponuka stale plati o predaj za danu cenu nakolko uz vlastnim VU+ Zero.
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51