gbox nesklame:) ten je nadcasovy strcis novu 0668 do 2 roky starej verzie a no problemEnoSat píše:pokial chces spravne enterteiments spusti si to v novom oscame alebo starom gboxnete
ale co ta posledna verzia 807e na PPC ani nenabehne
gbox nesklame:) ten je nadcasovy strcis novu 0668 do 2 roky starej verzie a no problemEnoSat píše:pokial chces spravne enterteiments spusti si to v novom oscame alebo starom gboxnete

807e je len nejaky nedorobok pre multituner , nie len nefunkcne I2 karty (najskôr robene zo zdrojakov 2.24)noha píše:gbox nesklame:) ten je nadcasovy strcis novu 0668 do 2 roky starej verzie a no problemEnoSat píše:pokial chces spravne enterteiments spusti si to v novom oscame alebo starom gboxnete
Ahoj ked ta tu mam,chcem prestahovat 773 z PPC do MIPS,CW posiela ale tma.Zeby nieco s dvbapi?773 to musi bit s historickych dovodov ,nekompabilita s 2.30 a 2.1bEnoSat píše:807e je len nejaky nedorobok pre multituner , nie len nefunkcne I2 karty (najskôr robene zo zdrojakov 2.24)noha píše:gbox nesklame:) ten je nadcasovy strcis novu 0668 do 2 roky starej verzie a no problemEnoSat píše:pokial chces spravne enterteiments spusti si to v novom oscame alebo starom gboxnete

bobox píše:OK emmcache vypnuté, zatiaľ ok. Ďakujem.
oprava 0,0,6,0 aby mi išiel log.

to je ina blbost ze irdeto nezvlada.. to ako keby si napisal ze trabant nezvlada cuvatbobox píše:bobox píše:OK emmcache vypnuté, zatiaľ ok. Ďakujem.
Aj keď je emmcache vypnuté, po nejakom čase to oscam nezvlada, time narastá, po vypnútí rtvs karty je všetko ok. Irdeto proste nežerie.

dlhe_pole píše:to je ina blbost ze irdeto nezvlada.. to ako keby si napisal ze trabant nezvlada cuvatbobox píše:bobox píše:OK emmcache vypnuté, zatiaľ ok. Ďakujem.
Aj keď je emmcache vypnuté, po nejakom čase to oscam nezvlada, time narastá, po vypnútí rtvs karty je všetko ok. Irdeto proste nežerie.

-v mips je potrebne overit parameter-noha píše:gbox nesklame:) ten je nadcasovy strcis novu 0668 do 2 roky starej verzie a no problemEnoSat píše:pokial chces spravne enterteiments spusti si to v novom oscame alebo starom gboxnete
807e je len nejaky nedorobok pre multituner , nie len nefunkcne I2 karty (najskôr robene zo zdrojakov 2.24)
Ahoj ked ta tu mam,chcem prestahovat 773 z PPC do MIPS,CW posiela ale tma.Zeby nieco s dvbapi?773 to musi bit s historickych dovodov ,nekompabilita s 2.30 a 2.1b

praveze gbox je jeden z najhorsich pre gbox... na BISS mas oscam tak ako aj na vsetky ostatne systemy.. jedine co mu mozem vytknut tak su emm a ecm pre starsie typy kariet ako hrt a srgjano73 píše:Tak Gbox mám nainštalovaný hlavne pre BISS
a môžem potvrdiť, že karta RTVS ide bez problémov

a na tuto chujovinu si kde prisiel ? zrovna mi to tu pise jeden nestastnik na skype ze to cital na ab-fore.. kua to uz jake jelita tu radia :zb1 píše:Ak sú na karte zápisy musí ísť hneď.
Máš v Users au 1 alebo názov čítačky (towercom) a správne group ?
Boxkey je už správny ?

zb1 píše:Keď ti po reštarte Oscamu vracia boxkey = 1122334455667788, tak vymaž záložné súbory s koncovkou bak z configu, znova nastav sprány boxkey, reštartuj Oscam a malo by to ísť.
Karta RTVS ide aj v starších verziách Oscamu, len v statuse čítačky píše no entitlements.

ked das prec force irdeto nemusi ti vobec zinicializovat kartu v irdeto mode, budto bude unknown not supported card alebo nejaka ina haluzzb1 píše:zb1 píše:Keď ti po reštarte Oscamu vracia boxkey = 1122334455667788, tak vymaž záložné súbory s koncovkou bak z configu, znova nastav sprány boxkey, reštartuj Oscam a malo by to ísť.
Karta RTVS ide aj v starších verziách Oscamu, len v statuse čítačky píše no entitlements.
Takže po citlivom nakopnutí od "dlhe_pole" musím uznať akú volovinu som napísal.
Správne by malo byť:
Keď ti po reštarte Oscamu vracia boxkey = 1122334455667788, tak nastav Force Irdeto na 0, znova nastav správny boxkey, reštartuj Oscam a malo by to ísť.
Ešte na moju obhajobu: ked som nastavoval čítačku, stále mi prepísalo boxkey na 1122334455667788, tak som vymazal záložné súbory ale zároveň som aj nastavil force irdeto na 0, čo som si až po nakopnutí uvedomil.
Ešte raz sa ospravedlňujem.

co to potom pouzivas za oscama ? nejaku noname kompilaciu, alebo streamboardacku ?Steiner píše:Ja som Force Irdeto tiež musel dať preč.
Nezmysel,parameter "force_irdeto" sa používa len u ICE kariet(ak chceme prepnúť do irdeto módu).dlhe_pole píše: ked das prec force irdeto nemusi ti vobec zinicializovat kartu v irdeto mode, budto bude unknown not supported card alebo nejaka ina haluz
Kód: Vybrat vše
if((!memcmp(atr + 5, "IRDETO", 6)) || ((atr[6] == 0xC4 && atr[9] == 0x8F && atr[10] == 0xF1) && reader->force_irdeto))Kód: Vybrat vše
if(check_filled(reader->rsa_mod, 64) > 0 && (!reader->force_irdeto || csystem_data->acs57)) // we use rsa from config as camkey
Zpět na „Oscam - multiprotokolárny kartový server“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz