IQON Force 1 - predstavenie.

Diskusia a download pre prijimače IQON Force s OS Enigma2
Odpovědět
La_da

Re: IQON Force 1 - predstavenie.

Příspěvek od La_da »

Potřebuji radu, při zmačknutí tlačítka info, se vždycky E2 kousne a skočí modré okno s následným restartem. V nastavení DO jsem zkoušel všechny varianty pro tlačítko info a vše stejné. Nevíte někdo čím to může být?
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

Příspěvek od revis »

Neviem aku verziu image pouzivas.
Ja po nahrani novej verzie davam vzdy vyrobne nastavenia. Prijimac je rychly, zakaldnymi nastaveniami sa da rychlo preklikat do prevadzkoveho stavu .
Zatial som si vsimol len zamrznutie pri konzolovom vypise - skusim ho zakazat ci aj tak zamrzne. Konzolovy vypis sa vyuzva pri instalacii pluginov, popripade update .
La_da

Příspěvek od La_da »

revis píše:Neviem aku verziu image pouzivas.
Ja po nahrani novej verzie davam vzdy vyrobne nastavenia. Prijimac je rychly, zakaldnymi nastaveniami sa da rychlo preklikat do prevadzkoveho stavu .
Zatial som si vsimol len zamrznutie pri konzolovom vypise - skusim ho zakazat ci aj tak zamrzne. Konzolovy vypis sa vyuzva pri instalacii pluginov, popripade update .
Jsem ještě nováček v používání Linuxu a tak se zeptám, po provedeném továrním nastavení zůstanou všechny pluginy nebo musím znova instalovat třeba softcam a podobné?
Používám: System OE: OE-Alliance 2.3
Distro: openatv
Firmware: 4.2.1
Driver date: 20150409
Verze jádra: 3.9.7
Enigma: 2015-04-17
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

tie pluginy si tam ako doinstaloval ?
zaklad openatv ich totiz neobsahuje - teda emulacne pluginy.
po vyrobnych treba vzdy doinstalovat.
rob to inak .
vzdy po nahrani noveho image a rozhcodeni do prevadzkoveho stavu si urob backup- zalohu .
Openpli sw sa mi zda stabilnejsi , aj ked prednastaveny skin je na tak rychly procesor chodibny na graficke prvky - mozno ale preto je stabilnejsi.
La_da

Příspěvek od La_da »

Kupoval jsem to nakonfigurovaný s metrixem, ale s tím to padalo a zdá se mě moc nepřehledný. Pak se tam stáhlo při některé aktualizaci sw to, co tam mám. Kde se dá stahovat openpli a musím to dělat pomocí USB nebo online z netu?
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

na novy sw vzdy usb aktualizacia.
Jantars
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Jantars »

me lehce desi ze oficialni podpora neposkytuje primo ke stazeni odladeny image.............
po padani predinstalovaneho openpli jsem presel na nektery z nedavnych nightly build openATV, to ale byla takova padavka ze jsem zadal podporu o radu, dostal jsem info ze stabilni ma byt openpli-enigma2-3.0-force1plus-linux-kernel-3.9.7-20141202-usb.zip. Stahl jsem ho, nalil, mam ho tam ted asi tyden. Jedu pouze na zaklad, jen jsem zmenil par nezbytnych drobnosti v nastaveni a samozrejme dohral ccam. Je to vyrazne lepsi, ale zrovna vcera jse musel box dvakrat vypinat protoze zatuhnul (otacejici se kolecka), jednou pri prepinani programu a podruhe pri rychloprevijeni zaznamu.
Co ted? Neverim ze je to vada ks, stale predpokladam ze je to proste chovani SW..... nemate nekdo tip na stabilnejsi image?
11chloe
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od 11chloe »

I když box nevlastním a nemám zkušenost, tak na tvém místě bych zkusil i tohle http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?p=617162#p617162
Asi je to úprava aktuálního OpenPli pro tenhle box.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Mozes dat link na oficialnu podporu? Myslim vyrobcu.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Jantars
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Jantars »

liquere píše:Mozes dat link na oficialnu podporu? Myslim vyrobcu.
ja myslel dovozce tj. Sapro. Uprimne kdo je realny vyrobce po tom jsem se radsi nepidil abych se nahodou neco nedozvedel :-)
martinxp
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od martinxp »

iqon force1 je hw i sw zcela shodny s OPTIMUSS OS 2 plus
Zgemma H7S
Tevii -S660 ... TechnoTrend S2-3200 ... DvbViewer ...
tvheadend, VDR, mumudvb
11chloe
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od 11chloe »

liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Teraz vidim, to je svajciarksy dealer, nie vyrobca, ten bude tam dalej na vychod,druha odbocka za postou ... :D
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
s@pro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od s@pro »

Korejská společnost vyrábějící HW hlavně pod značkami odběratelů , Technocom , World Vision , Optimuss , IQON atd

Seoul Korea , dvě ulice vpravo a pak rovně .
11chloe
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od 11chloe »

liquere píše:Teraz vidim, to je svajciarksy dealer, nie vyrobca, ten bude tam dalej na vychod,druha odbocka za postou ... :D
Pak teda tvou otázku vůbec nechápu. Vyrábí všechno Korejci nebo Číňani a na každém boxu je to napsané. Co si necháš v Koreji vyrobit už je na tobě. Ty si výrobu u nich objednáš a řešíš akorát co ti můžou za dané peníze nabídnout (kvalitu provedení). Softwarovou podporu si taky řešíš sám a ty platíš programátory kteří vylepšují software.
Je jen otázkou jestli softwarovou podporu zajišťují Korejci, které si firma platí a nebo maj vlastní programátory v Evropě.
Na to by nám možná odpověď dalo i Sapro, které prodává pod svou značkou Hdbox Enibox.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Ved prave si to nepochopil, ale to nevadi. Ten koho som sa pytal sa opravil, ked pisal o oficialnej podpore, preto moja otazka bola aka bola, uz chapes? :)

Ps: Su stroje, ktore napriklad uz kupis a je tam ATV , nemyslim nieco od ellana ale vonku, ale napr. VU a ine maju svoj tzv. img od vyrobcu. Alebo openmips tusim robi len Gigablue, nic ine.Aspon to tak bolo.
Jantars
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Jantars »

Jsem docela zoufalej, nekolik hodin se snazim nekde dohledat DLNA browser plugin a zprovoznit ho ale vubec se mi nedari, kudy do toho? OpenPLI 3.x...............
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

By ma zaujimalo , co by si robil, keby si si zlomil nohu, ked uz chybajuci plugin ta privadza do zufalstva. ...
pli nemaju medzi extensions dlna ,ani minidlna.
no a ?
openatv ho ma , tak si to cez pc stiahni odtial a manualne nainstaluj v openpli .
Jantars
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Jantars »

:-) hezky napsane......
no to je tezky kdyz po tobe lezou decka a ja jim neprehraju toma a jerryho :-)))
Prosim pekne kdybys jeste rozvedl tu posledni vetu o stazeni pluginu z openATV byl bych vdecny, nejsem si jisty co mas na mysli - preinstalovat na openATV, stahnout do nej plugin pokud neni v zakladu, najit si ho v adresarove strukture linuxu a odlit ho pryc a znova instalovat pli?
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

naco preinstalovat , kusok pockaj, ja ti tie ipk sem hodim, manualne doinstalujes a fertig.
Odpovědět

Zpět na „IQON Force“