RTVS karta (cerveno-biela)

Odpovědět
Horace
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: STV a STV2 HD bez Skylinku

Příspěvek od Horace »

jano73 píše:Kua, to musím mať, karta sadarmo a modul za pajcku, teda na dva programa(zatiaľ)
no nemajto prvý :D
Nieje to zas až taký trhák, Jednotka a Dvojka v HDéčku. Nečudujem sa, že to Skrblink nemá v ponúke, aby za to platil , to nie, to si musia vyriešiť inde.
Ak bude tak bude, keď nie, mozu si to natriet na triko......
Pri tom dialšom množstve programov o ničom sa myslím každý bez tých obijděte.
Keď to vobec pustím, mám nastavenú Astru na 28E a na 23jke mi možu .....šak viete čo!
motto: Zvedněte zadky a jděte ven, do přírody, tam je to FullHD, 3D, stereo Hifi a hlavně je to ZADARMO.
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

Už pod CAID 0668 na kartách RTVS ide aj Jednotka a Dvojka v SD
http://www.parabola.cz/zpravicky/23850/ ... tach-rtvs/
Karty RTVS sa už spomínajú v každom druhom článku, len ešte ich nikto nikdy nevidel,
sodoma-gomora velebnosti. :lol:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
joe6pack
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od joe6pack »

cez formular rtvs ina otazka som im popisal ich genialny system vedenia nedoplatku koncesionarskeho poplatku (dal som si s tym pracu a porovnal som ich tabulky uctovane poplatky a prijate poplatky ) a celkom rychle (po nejakych 4-och hodinach) mi odpisali: "...na webovom účte je vygenerovaný predpis už aj za aktuálny mesiac, t. j. za mesiac 04/2015. Keďže zatiaľ tento poplatok nie je uhradený, z toho dôvodu tam je uvedená táto položka ako nedoplatok, ale nie je to nedoplatok ale poplatok za aktuálny mesiac." :lol:
pytal som sa aj na suvislost takehoto nedpoplatku (nieco medzi nedoplatkom a poplatkom) a ziadosti o vydaj karty - tuto cast otazky alibisticky odpalkovali nicim novym: "Ohľadne vydania satelitnej karty sú všetky informácie uvedené na internetovej stránke http://www.rtvs.org/a/78161_vydanie-sat ... rtvs-karty"
Naposledy upravil(a) joe6pack dne 16.duben 2015 - 14:48, celkem upraveno 1 x.
tomidomi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tomidomi »

Ten ich platobny system je celi nejak na hlavu mame v banke zadane tak ako napriklad v telekome ze oni si poslu poziadavku a banka to automaticky uhradi tak ako telekom alebo ine. No dnes som sa prihlasil do uctu a uz tam pise nedoplatok ale ved kazdeho 16 v mesiaci je tam ze su prijate peniaze ja im nechapem nech si to teda tu uzavierku prelozia na 17 ved toto je strasne cudne 8)
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

cez víkend budem mať asi doma túto kartičku pre plustelku tak to skúsim len tak so srandy či mi tam naozaj pôjde STV-1 a 2-HD . ak si dobre pamätám ked tam vypršal poplatok tak fungovali len čt-1 a 2 s tejto karty . potom som ju vrátil kamošovi ktorí mi ju požičal . ak mi ju v sobotu kamoš donesie tak vám napíšem ako som pochodil, ale stále mi neprišiel email že som o kartu požiadal.
:cry:
Všetko 4K
joe6pack
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od joe6pack »

jaro glisos: Aktuální situace není dobrá ani pro RTVS, ani pro slovenské diváky.
parazit "servisny poplatok" narieka, ze sa parazit "koncesionarsky nedpoplatok" nechce nechat vycicat :ROFL:
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 98#p617098
Aktuální situace není dobrá ani pro RTVS, ani pro slovenské diváky. Připadá mi nelogické vysílat na satelitu pro desítky nebo stovky diváků a ignorovat většinu.
Samozrejme že každá iná ako Skylink karta je pre Skylink konkurenčná. :)
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
dano01
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dano01 »

RTVS to mala urobiť už dávno a keby sa dohodli ešte s ČT o reciprocite.... :poklona: :poklona: :poklona:
holmatro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od holmatro »

jukon píše: preco mam taky datum a karta ide bez premiovych a STV HD

chid 0668 03EB18 0000000000007FFE 00000000 2012-11-16 2012-12-16 0668:03EB18 unknown
chid 0668 03EB18 0000000000007FFD 00000000 2012-11-16 2012-11-26 0668:03EB18 unknown
chid 0668 03EB18 000000000000FFD8 00000000 2012-11-16 2012-11-26 0668:03EB18 unknown
chid 0668 03EB18 0000000000000001 00000000 2012-11-16 2013-02-24 0668:03EB18 unknown
Pravdepodobne používaš ofiko oscam,kde chýba "base date" pre 0668.Teda zobrazované dátumy nekorenšpondujú so skutočnosťou.
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

Příspěvek od revis »

doplnit do reader_irdeto.c

Kód: Vybrat vše

{0x0668, 0x0006, "SVK", 946598400L}, //irdeto towercom
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

Pri tej rtvs by ma zaujimala jedna nie nepodstatna vec. Za kazdu domacnost sa plati jeden koncesionarsky poplatok. Ale v jednej domacnosti byva viac ako jeden TV. Dnes modnym standartom je mat minimalne 2 TV . Ako toto poriesi rtvs ?
marecek29
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od marecek29 »

CT ma
Televizní poplatek platí fyzická osoba z jednoho televizního přijímače, z druhého a každého dalšího televizního přijímače se poplatek neplatí. Poplatek se neplatí rovněž z televizního přijímače, který je v držení fyzických osob žijících s poplatníkem v téže domácnosti
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

obávam sa že ani to ti nepomôže ked to nejde ani v tom cam-module . proste nie na každej plustelkovej karte to funguje . :ROFL:

pre neveriacich že to funguje aj v oscame . :ROFL:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Všetko 4K
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

To sa robi inak. Staci to pridat do tiketu na oficialnej stranke pre oscam, a bude to v najblizsie zverejnenom public oscame.
pele1
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od pele1 »

RTVS už eviduje približne tisíc žiadostí na dekódovacie karty RTVS
Prvé zásielky s dekódovacou kartu RTVS, ktorá umožňuje bezplatný príjem programov Jednotka HD a Dvojka HD prostredníctvom satelitu Astra 3B (23,5°E), pošle Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS) už dnes. “Dnes odchádza prvá zásielka cca 150 kariet,” povedal pre náš portál SatelitnáTV.sk PR manažér RTVS Juraj Kadáš. Prvé zásielky s kartami by tak mohli záujemcovia mať na svojej adrese ešte tento týždeň.

Podľa Kadáša eviduje celkovo RTVS už približne tisíc žiadostí na vydanie dekódovacej karty RTVS. Pripomeňme, že Telerozhlas pritom spustil objednávací formulár pre všetkých koncesionárov len v stredu 15. apríla 2015. Žiadnu špeciálnu kampaň na túto možnosť bezplatného príjmu HD programov pritom v televízii ani v rozhlase zatiaľ nerobil.

Karta RTVS je posielaná na adresu platiteľa koncesionárskych poplatkov úplne bezplatne. Na jednú domácnosť je však možné objednať maximálne jednu kartu. “Jednému platiteľovi úhrad za služby RTVS vydávame len 1 kartu,” povedal Kadáš.

Oba televízne programy RTVS v HD kvalite vysielajú prostredníctvom satelitu Astra 3B (23,5°E), frekvencii 12 363 MHz. Rovnakú satelitnú pozíciu využíva aj satelitná platforma Skylink. Zákazníci platformy však prístup k programom zatiaľ nemajú vzhľadom k tomu, že nedošlo do dnešného dňa k dohode medzi RTVS a spoločnosťou M7 Group. “Rokovania naďalej pokračujú, stále veríme v dohodu,” uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk PR manažér RTVS Juraj Kadáš.

zdroj: satelitnatv.sk
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

Ten reader mate v sekcii oscam pre ubuntu , nasiel sa tu clovek, ktory vedel ako a kde to pridat . Samozrejme, treba ho pouzit pri kompilacii oscamu ! Samotny nepomoze.
A k tej evidencii ziadatelov kariet- myslim,ze tu na fore by sme mohli aj pridat ...tisic ziadosti, menovite tito :)
fanatix
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od fanatix »

No to som veľmi zvedavý na prvého žiadateľa, ktorý tú kartu dostane, pretože ako čítam na konkurenčnej stránke, tak tento týždeň sú páni v RTVS pripravení distribuavať až 150ks kariet. To som veľmi zvedavý či si MS v hokeji užijem v HD, keď som si o kartu zažiadal 19.4.2015??? A to som ešte veľmi zvedavý ako ju "rozbehám" v oscame?
Illusion M2S, Showbox S300 Platrinum, Opticum 4050CX, Ferguson Ariva 100, Ferguson Ariva 100E, Amiko Mini HD SE, Amiko Alien2 Hyperion 5.1
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

Manuál na používanie IRDETO karty na príjem programu RTVS – JEDNOTKA HD, DVOJKA HD, JEDNOTKA SD, DVOJKA SD

Dekódovacia karta sa vloží do satelitného prijímača. Televízor aj satelitný prijímač musia byť zapnuté na niektorom z uvedených programových služieb. Podmienkou pre sledovanie programov v HD rozlíšení je, aby satelitný prijímač vedel spracovať (prijímať a dekódovať) kompresný formát MPEG-4.

Do 30 minút karta načíta aktivačné zápisy pre príjem programových služieb a následne po naladení je možné sledovať programové služby (nastavenie technických parametrov satelitu podľa tabuľky na ladenie programov). Táto karta slúži k sprístupneniu kódovaných televíznych programov RTVS – JEDNOTKA HD, DVOJKA HD, JEDNOTKA SD, DVOJKA SD zo satelitu ASTRA 23,5°E na území Slovenska.

Karta je po načítaní zápisov aktívna vždy 255 dní. Ak sa karta používa (sledujú sa programy na nej sprístupnené), je aktívna dovtedy, pokiaľ sa nevyradí jej číslo zo zoznamu spracovávaných kariet (manažment kariet). V prípade, že sa karta prestane používať počas doby dlhšej ako 255 dní, treba znovu čakať cca 30 minút po jej vložení na načítanie zápisov pre príjem programových služieb.

zdroj: RTVS

Myslim, ze ziadny uniblock nehrozi. RTVS nikde neuvadza presnejsie specifika pre prijem Irdeto kartou - ani podmienky verzie modulu.
marecek29
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od marecek29 »

OSCAM : Changeset 10651 , irdeto basedate update
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum
fanatix
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od fanatix »

Prvý šťastlivec, ktorému RTVS doručí kartu nech dá vedieť, aby sme vedeli, či ide o úprimn snahu RTVS alebo len o Mikov kšeft. Keby im síce išlo o úprimn snahu priniesť kvalitu, tak aspoň na dobu kým začnu reálne distribuovať karty mohli tie programy pustiť voľne. Aj tak nechápem prečo má verejnoprávne médium snahu prenášať obsah kódovane, to by nám mohol pán Mika výpalník vysvetliť, pretože podľa mňa, ak mi zákon prikazuje platiť výpalné, tak by som sa k obsahu mal dostať bez akýchkoľvek prekážok, či už to je cez DVB-T alebo DVB-S.
Illusion M2S, Showbox S300 Platrinum, Opticum 4050CX, Ferguson Ariva 100, Ferguson Ariva 100E, Amiko Mini HD SE, Amiko Alien2 Hyperion 5.1
Odpovědět

Zpět na „Plustelka“