Box přišel s open PLI tuším verze 3 něco.......... chvíli mi trvalo než jsem nahodil CCam, den či dva to běželo, párkrát to spadlo, po posledním pádu už nebyl schopen dobootovat............tak jsem si stáhl a nahodil nejnovější openPLI4, nicméně nějaké problémy přetrvávaly a něco nevyhovovalo, tak jsem se nechal zlákat na openATV u kterého mám pocit že vyhovuje víc.......... jenže je to z bláta do louže, sem tam to spadne, točí se kroužek a musím vystoupit nastoupit, není jisté že se program nahraje protože to občas padne i na pozadí, dělá to občas i kraviny se zvukem - několikrát to během pěti minut lupne a při posledním se brutálně stiší zvuk, takže v podstatě nezbývá než restartovat apod. Nevím co dělám špatně - opravdu jsem jen zamontoval hdd a doinstaloval ccam. Že to je z podstaty věci ne dokonale stabilní platforma jsem tušil, nicméně jsem předpokládal, že to bude padat po instalaci přemíry pluginů apod, ne v základu
Tak co dělám blbě? Je na vině verze ATV? Nic jiného než aktuální nightlybuild jsem nenašel, není náhodou třeba použít nějakou poslední stabilní verzi? A jak se do ní případně nacpou nejnovější ovladače které tu jsou zmíněny?
Díky za nakopnutí,
Jantar