x-temd et 9500 a karta od UPC

Forum pre prijimace znacky X-Trend
crekcrek2
satelitni prijimac: cryptobox

x-temd et 9500 a karta od UPC

Příspěvek od crekcrek2 »

Zdravim chcem sa opytat co rozbehnem kartu od UPC na mojom et-cku. UPC dodava ku karte vlastny setobox co je vlastne podmienka sluzby a tvrdi ze bez toho to nepojde. Ja ju vsak potrebujem dat do vlastneho. A kedze to nemam ako vyskusat tak ak ma niekto s tym skusenosti....freesat mi tam ide. dik
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Re: x-temd et 9500 a karta od UPC

Příspěvek od efendy55 »

podmienka to určite nie je používať ich satelit [-X ja mám od nich iba kartu a bez problémov používam vlastný box. ak ti príde karta aj satelit tak je to vraj určite párované ,takže kartu v XTRENDE asi nepoužiješ . požiadaj len o kartu ICE a máš to bez problémov . :smoke:
Naposledy upravil(a) efendy55 dne 07.duben 2015 - 17:39, celkem upraveno 1 x.
Všetko 4K
crekcrek2

Příspěvek od crekcrek2 »

online sa neda objednat len karta. je k tomu bud setobox alebo modul.skusim osobne zajst do predajne co povedia...hmm...ak nie mam doma este 2 ice karty skylinku :-) len to uz vyjde na 45€..hmm
ondrej9
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ondrej9 »

efendy55 píše:podmienka to určite nie je používať ich satelit
ale on nehovorí o satelite, UPC Digital nemá ICE karty. Čo ti bráni použiť v x-trende ich ponúkaný modul s kartou?
Horace
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Horace »

ondrej9 píše:
ale on nehovorí o satelite, UPC Digital nemá ICE karty. Čo ti bráni použiť v x-trende ich ponúkaný modul s kartou?
V prodeji jsou karty FreeSAT předplacené na 1 měsíc a jsou typu ICE. (cca 300Kč). Kup jí a spusť a máš měsíc na to uzavřít smlouvu na balíček dle tvého výběru.
Existuje překupník FreeSATu a ten ti vnutí montáž celého zařízení přijede řízek co tomu absolutně nerozumí a s tzrochou štěstí ti to namontuje a spustí, pak shrábne tučnou provizi za uzavřenou smlouvu, do roka to máš zdražené a taky asi budeš muset doladit tu šedesátku parabolu, aby to vůbec fungovalo.
Takže tomu se určitě vyhnout.
motto: Zvedněte zadky a jděte ven, do přírody, tam je to FullHD, 3D, stereo Hifi a hlavně je to ZADARMO.
crekcrek2

Příspěvek od crekcrek2 »

ondrej9 píše:
Len ci pojde zdielanie vo vlastnej sieti domacnosti cez ich modul....
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

jááj tak sori borci ja som si myslel že sa bavíme o freesate / UPC / ale zakladatel tohoto vlákna asi myslel káblovku ](*,) beriem všetko späť #-o takže asi jedine naozaj ten ich modul ,ale na share asi zabudni a je to šum a fuk či vo vlastnej sieti alebo to púšťaš vonka niekomu . [-X ale na neajkom fore som čítal že tam niekto bez problémov sharuje takúto kart u , ale či je to pravda neviem ,neviem .....
Všetko 4K
Horace
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Horace »

efendy55 píše:jááj tak sori borci ja som si myslel že sa bavíme o freesate / UPC / ale zakladatel tohoto vlákna asi myslel káblovku ](*,) beriem všetko späť #-o takže asi jedine naozaj ten ich modul ,ale na share asi zabudni a je to šum a fuk či vo vlastnej sieti alebo to púšťaš vonka niekomu . [-X ale na neajkom fore som čítal že tam niekto bez problémov sharuje takúto kart u , ale či je to pravda neviem ,neviem .....
no tak jestli má v Xtrendu DVB-C tuner tak prosím....
motto: Zvedněte zadky a jděte ven, do přírody, tam je to FullHD, 3D, stereo Hifi a hlavně je to ZADARMO.
cableguru
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cableguru »

crekcrek2 píše:Zdravim chcem sa opytat co rozbehnem kartu od UPC na mojom et-cku. UPC dodava ku karte vlastny setobox co je vlastne podmienka sluzby a tvrdi ze bez toho to nepojde. Ja ju vsak potrebujem dat do vlastneho. A kedze to nemam ako vyskusat tak ak ma niekto s tym skusenosti....freesat mi tam ide. dik

no pokud chces jenom lajnu tak neni problem, neco volneho jeste najdu..
problem nastane tehdy kdyz by jsi chtel tu kartu rozparovat, páč oscam pro ten typ pairingu neni public, a taky tak algo.
crekcrek2

Příspěvek od crekcrek2 »

Chalani ma to byt satelitny prijem nie kablovka.... a sharovat upc ide lebo bratranec to ma napojene od kamarata...a uz mam zajednanu len cisto ICE kartu bez komponentov tak dufam ze to pojde :-) ak tak dam vediet.... a freesat kartu sharuje v pohode tak isto ICE karta...
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

tak to pôjde v pohode . :good:
Všetko 4K
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Krasne vlakno, sice to trvalo, ale ako ukazka super ako sa slovencina nehodi na dorozumievanie......... :D
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Horace
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Horace »

liquere píše:Krasne vlakno, sice to trvalo, ale ako ukazka super ako sa slovencina nehodi na dorozumievanie......... :D
naozaj? a prečo prosím ťa?
nieje to tým, že predmet vlákna nie je dobre?
nieje to UPC ale freeSAT, UPC Direct NEEXISTUJE !!!!!!
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

No ved od zaciatku samozrejme .....

Nedavno pri pive sme ratifikovali novy slovensky slovnik a bola zhoda, ze staci 5 slov. K....,P...,Oné,Madari,Kradnut. A to nie je z mojej hlavy.... :smich:
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Horace
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Horace »

crekcrek2 píše:Zdravim chcem sa opytat co rozbehnem kartu od UPC na mojom et-cku. UPC dodava ku karte vlastny setobox co je vlastne podmienka sluzby a tvrdi ze bez toho to nepojde. Ja ju vsak potrebujem dat do vlastneho. A kedze to nemam ako vyskusat tak ak ma niekto s tym skusenosti....freesat mi tam ide. dik
drahý somár, napiš co vlastně chceš, kabelovku, nebo satelit? Když ti freeSAT jde tak na co se vlastně ptáš? na UPC kabel nebo ne? tam to fakt bez modulu nejde
asi to pleteš páté pře deváté, tak se vyvosli přesně
crekcrek2

Příspěvek od crekcrek2 »

Chalani moja chyba ja som myslel ze UPC satelit je zvlast a freesat je dalsia firma ako napr tescomobile ktora je partnerom O2. ...
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

Tak teď si to zabil.
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

hehe , tak teraz som už totálny jeleň :smich: :reindeer: čo to máš vlastne satelit freesat alebo upc káblovku ?? ](*,)
Všetko 4K
crekcrek2

Příspěvek od crekcrek2 »

:-) mame doma satelit Skylink a chcem dat satelit UPC. Ale UPC je kablovka a satelit maju freesat. takze budem vlastne davat freesat. takze uz je to vyriesene tak dakujem za prispevky a vas cas :-)
Horace
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Horace »

crekcrek2 píše::-) mame doma satelit Skylink a chcem dat satelit UPC. Ale UPC je kablovka a satelit maju freesat. takze budem vlastne davat freesat. takze uz je to vyriesene tak dakujem za prispevky a vas cas :-)
to mi hlava nebere, má Skylink a jde do freeSATu, takže z HD do SD, no jak chceš chlapče
asi bys měl ještě trochu číst a pak teprve tady psát rozumy, než ty slinty doteď
Odpovědět

Zpět na „X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000“