Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Re: Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3

Příspěvek od efendy55 »

uff, napr. oscam aby ti fungovala karta .
Všetko 4K
Radovan111
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Dreambox DM920UHD, TBS5925

Příspěvek od Radovan111 »

efendy55 píše:uff, napr. oscam aby ti fungovala karta .
Aha,to mě nejde ani teď to ještě tak daleko nejsem, to ještě neumím nakonfigurovat, já jen vůl zkouším zatím jednotlivé typy Enigmí omlouvám se, to mě musí zprovoznit ten co jsem mu dal ten měřák :oops:
Boxy - DREAMBOX DM920 UHD, Amiko Alien2 Triple+-úplně k ničemu , DR HD F16 , Motor Strong, satelitní parabola Fuba 100cm, satelitní karta TBS 5925, Humax DV 1100S- úplně ale úplně k ničemu :) :) :) :)
Radovan111
Znalec fóra
Znalec fóra

A ještě poslední věc to jsou jednotlivé aktualizované verze nebo proč prosím je jich tam tolik?

Omlouvám se poslední dotaz ta spodní je tedy nejnovější?

openatv-4.2-amikoalien-20140927_usb.zip
openatv-4.2-amikoalien-20140928_usb.zip
openatv-4.2-amikoalien-20140929_usb.zip
openatv-4.2-amikoalien-20140930_usb.zip
openatv-4.2-amikoalien-20141001_usb.zip
openatv-4.2-amikoalien-20141002_usb.zip
Boxy - DREAMBOX DM920 UHD, Amiko Alien2 Triple+-úplně k ničemu , DR HD F16 , Motor Strong, satelitní parabola Fuba 100cm, satelitní karta TBS 5925, Humax DV 1100S- úplně ale úplně k ničemu :) :) :) :)
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

áno. je to podla dátumu .
Všetko 4K
Radovan111
Znalec fóra
Znalec fóra

efendy55 píše:áno. je to podla dátumu .
No tak to už něco vypovídá o kvalitě tohoto op. systému- takže bude asi nelepší/ skoro denní aktualizace/ =D>
generator
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Octagon SF8008 4K

Příspěvek od generator »

Už mám plné zuby jak jde HDMU image ke šípku.
Máte prosím link s aktuálními Hyperion Imagemi pro Spark7162 (Amiko Alein2)?
Nacházím pouze různě po fórech od "nadšenců" různé mody nebo starší image.

Děkuji.
BOX: Octagon SF8008 4K OpenPLi
TV: LG 50PA6500 / LG OLED65C5
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

generator píše:Už mám plné zuby jak jde HDMU image ke šípku.
Máte prosím link s aktuálními Hyperion Imagemi pro Spark7162 (Amiko Alein2)?
Nacházím pouze různě po fórech od "nadšenců" různé mody nebo starší image.

Děkuji.
Kdyby si nebyl líný trošku hledat,tak by si h4 o kousek dál nahoře našel. Ta hdfreaks jde v pohodě.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
generator
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od generator »

Myslíš ten pokažený odkaz? ...
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

M yslim tento. http://www.hdfreaks.cc/index.php?page=A ... 6a656b8120
Ten co si našel byl blbe prepsany Radovanem
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
generator
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od generator »

Jo jasně, děkuju.
Ale stejně to je nějaký "forum". Zajímá mně kde má PKT repository pro alien2 jako třeba openATV nebo HDMU.

A ten odkaz je na nějakou verzi z března 2014. PKT přeci aktualizují častěji.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Zadej do google PKT hyperion a máš to.Myslím, že tohle by měl zvládnout i začátečník. [-X
Radovan111
Znalec fóra
Znalec fóra

generator píše:Jo jasně, děkuju.
Ale stejně to je nějaký "forum". Zajímá mně kde má PKT repository pro alien2 jako třeba openATV nebo HDMU.

A ten odkaz je na nějakou verzi z března 2014. PKT přeci aktualizují častěji.
Dejte si tam OpenATV jako já

http://images.mynonpublic.com/openatv/n ... amikoalien toto je odkaz na OPENATV
Hyperion 3 je zde: http://ulozto.sk/xdt4Wft7/pkt-gm7162-e2-hyperion-v3-zip
Hyperion 4 je zde: http://uloz.to/xEwoV3PD/7162-v4-pkt-zip

Samozřejmě jsou to starší verze, ale po stažení do boxu už si je zaktualizujete- přes aktualizaci softwaru

Nevím co jsem to tu napsal špatně.

Napíšu to tu pro všechny, když si chcete změnit Enigmy tak se nejprve přepnete z Enigmy do Sparku- to snad asi už víte jak- to snad popisovat nemusím
Musíte mít ve Sparku nainstalovány pluginy WLToL.v02- tím vymažete kompletně stávající Enigmu z boxu to snad taky nemusím popisovat
a pluginem e2upgrade. s novou Enigmu přes flešku nainstalujete
generator
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od generator »

O tom openATV jsem uvažoval. Ale trochu mi vadí, že se nechtějí bavit o softemu jako oscam atp. Chápu postoj, že se jedná většinou o nelegální činnost, ale jak jinak bez těchto pluginů rozject čtení a zápisy na karty? ....
Na HDMU používám OSCAM. Používám ho už na třetím boxu, takže z konzervativních důvodů bych nerad měnil.
Dále mám přístroj hlavně na sledování na TV a ne na babrání se s updatama a sžívání se s mouchama. HDMU pre 12xxx verze byly v pohodě. Teď co update tak nějaký nedodělek kolem dálkového ovládání, hodin, vypínání nebo sítě.
Doma žena na mateřské stále volá že to nejde :)
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Generator nerobia support na fore, to neznamena ze to nemaju vyriesene,treba citat lebo vsetko je tu uz popisane x-krat v mipsel aj SH4 vlaknach----jaj zabudol som nech sa darí...:)
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
generator
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od generator »

Co se týká kvality obrazu. jeopenATV v něčem leší, než ostatní image? HDMU třeba do čeré barvy břídává nějaké tečky. Už při náběhu, kdy je černé pozatí, je při bližším pohledu na televizi vidět v černé takové mihotání jednotivých bodů. černá z HTPC nebo DVB-T interního receiveru to nedělá. Tak nevím, jestli to je standardní chování všech E2, nebo jsou to HDMU specifika. SPark to také nedělá.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

hm ,sprav si backup a skús teda openatv ak sa ti nebude páčiť tak tam nahráš späť backup . nie ???? každý má iné oči a inú tv .
Všetko 4K
Radovan111
Znalec fóra
Znalec fóra

efendy55 píše:ak sa tu bavíme o hd-glasse tak tam si po inštalácii a zapnutí skinu musíš nastaviť kam ti to má sťahovať . pozor na to v tomto skine je to nastavené: media/usb ak tam nemáš usb-flesh tak ti to nikdy nepôjde . musíš mu zadať cestu ako má byť podla tvojho image . u mna je to napr. usr/share/enigma2 . ako to je momentálne v polsku neviem . ](*,)hehe nie som žiadny moderátor .tu máš link kde sa píše všetko o tomto skine .http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=131&t=39865
Ahojte, vyhodil jsem z boxu i poslední E2 Hyperion 4 a tak jsem do boxu nainstaloval E2 OPENATV a skin HD Glass a jakou mám teda zadat cestu:? Nerozumím jak tu píšeš promiň musíš mu zadať cestu ako má byť podla tvojho image
A prosím jak v této E2 OPENATV zaktivovat tu červenou LEDku aby svítila i v Stand-By a i Deep Stand-By :thankyou: Děkuji a přeji hezké odpoledne :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

LEDKA sa nastvavuje niekde v menu / nastavenia/ ............... ,ale dalej si to už nepamätám nemám nič doma s týmto image .s tým ti ja už neporadím . kto frčíte v tomto image napíšte mu ako na tú led-ku . ten skin sa nastavuje podla toho či používaš piconi s usb-flesh ,alebo s internej flesh na to bacha . ak s externej tak treba moutnúť flesh na media/usb /tak je to nastavené aj v skine hd-glass . ak používaš inetrnú flesh tak zadaj cestu : usr/share/enigma2 . nie že budeš sťahovať tie piconi ZZ... na internú flesh / sú dosť velké na to tiež bacha ,lebo ti môže zachrčať box / ak chceš ZZ... piconi tak všetko presmeruj na exter.flesh: media/usb . čím viac prkotín aktivuješ v tomto skine tak tento box je pri prepnutí lenivší ako mips ,ak len niečo jednoduché tak to ide v pohode . ja som tento skin nedával do triplexu stiahol som tam skin tuším že nobile ,alebo tak nejak ten ide super a ukazuje perfektne EPG aj pri chanel liste a prepína to tiež bez problémov . osobne neodporúčam tento skin na sh4 ,ale niekomu sa páči a nevadí mu o niečo pomalšie reakcie je to každého osobná vec . :good:
Všetko 4K
Radovan111
Znalec fóra
Znalec fóra

efendy55 píše:LEDKA sa nastvavuje niekde v menu / nastavenia/ ............... ,ale dalej si to už nepamätám nemám nič doma s týmto image .s tým ti ja už neporadím . kto frčíte v tomto image napíšte mu ako na tú led-ku . ten skin sa nastavuje podla toho či používaš piconi s usb-flesh ,alebo s internej flesh na to bacha . ak s externej tak treba moutnúť flesh na media/usb /tak je to nastavené aj v skine hd-glass . ak používaš inetrnú flesh tak zadaj cestu : usr/share/enigma2 . nie že budeš sťahovať tie piconi ZZ... na internú flesh / sú dosť velké na to tiež bacha ,lebo ti môže zachrčať box / ak chceš ZZ... piconi tak všetko presmeruj na exter.flesh: media/usb . čím viac prkotín aktivuješ v tomto skine tak tento box je pri prepnutí lenivší ako mips ,ak len niečo jednoduché tak to ide v pohode . ja som tento skin nedával do triplexu stiahol som tam skin tuším že nobile ,alebo tak nejak ten ide super a ukazuje perfektne EPG aj pri chanel liste a prepína to tiež bez problémov . osobne neodporúčam tento skin na sh4 ,ale niekomu sa páči a nevadí mu o niečo pomalšie reakcie je to každého osobná vec . :good:
Jejda děkuji Ti sice jsem s toho úplně vůl :x z toho úplně :cry: takže radši hned všechny picony vymažu přes total comander z boxu - myslíš že mě může box už totálně zdechnout?- to myslíš interní flash- vnitřní paměť v boxu? a externí flash-? je vnější paměť mimo box- to myslíš tím externí HDD- připojit k boxu a stahovat na externí HDD? Ptám se jak vůl přiznávám a omlouvám se

A ještě se chci prosím zeptat promiň to je zajímavé- nebo je to normální :?:

Tož mám v boxu E2 OPENATV 4.2 a normálně box připojím buď total comanderem , nebo RCC, nebo DreambixEditem, a všude je stávající heslo co jsem měl na polskou E2 a to pkteam, no a box se normálně připojí- divím se že to nechce po mě jiné heslo :?: Přece OPENATV nemůže mít heslo pkteam :?:
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

ja neviem kde máš tie piconi či exter. alebo inter. flash . /to musíš vedieť ty / ja som písal o skine hdglass na ten si sa pýtal piconi nemusíš mazať . ja som myslel že ked nainštaluješ skin hdglass tam sa to nastavuje s kade si to má ťahať tie piconi . ak ich máš na internej flash tak sa ti v skine pokial si to sam nenastavíš na :usr/share /enigma2 za predpokladu že si si ich tam dal sám cez ftp nebudú zobrazovať . ak si to nenastavíš tak je to defaltne nastavené v tomto skine na media/usb .bacha na to . myslíš že to zvládneš ???? pochopil si to ???? ](*,) ak nie tak si tam daj radšej iný skin čo sa dá stiahnúť online cez plugini .
Všetko 4K
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“