Vidíš nahoře ty čísla vpravo od ikony Prima? Tak to je ten název pikony,který musíš přeménovat,když ti pikona nefunguje.Já doufám,že umíš soubor png přejménovat.
Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Re: Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3
Sice nevím co tam máš za skin,ale u mne se v přehledu kanálů nahoře vpravo objeví název pikony. Když sjíždíš kurzorem po kanálech,tak se všimni jak se ty názvy mění. Někde v tomto tématu jsem ti dal pikony skylink,tak je nakopíruj do usr/local/share/enigma2/picon a kdyby ti nefungovaly tak si je přejmenuj. Ale já myslím,že všichni máme pikony skylink stejné.Na další družice si musíš pikony někde sehnat.
Vidíš nahoře ty čísla vpravo od ikony Prima? Tak to je ten název pikony,který musíš přeménovat,když ti pikona nefunguje.Já doufám,že umíš soubor png přejménovat.
Já už nevím jak ti to vysvětlit. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
- Radovan111
- Znalec fóra

- satelitni prijimac: Dreambox DM920UHD, TBS5925
Příspěvek od Radovan111 »
Ahoj, no skin tam mám PKT RedHD, asi to mám nějaké jinéInuita píše:Sice nevím co tam máš za skin,ale u mne se v přehledu kanálů nahoře vpravo objeví název pikony. Když sjíždíš kurzorem po kanálech,tak se všimni jak se ty názvy mění. Někde v tomto tématu jsem ti dal pikony skylink,tak je nakopíruj do usr/local/share/enigma2/picon a kdyby ti nefungovaly tak si je přejmenuj. Ale já myslím,že všichni máme pikony skylink stejné.Na další družice si musíš pikony někde sehnat.
Vidíš nahoře ty čísla vpravo od ikony Prima? Tak to je ten název pikony,který musíš přeménovat,když ti pikona nefunguje.Já doufám,že umíš soubor png přejménovat.Já už nevím jak ti to vysvětlit.
A není prosím jednodužší přes blue panel Aktualizations Picons picons Folder a pak je tam Enigma2 HDD a píše mě to hlášku Enigma2 executed, HDD executed- přes to to náhodou prosím nejde?
Boxy - DREAMBOX DM920 UHD, Amiko Alien2 Triple+-úplně k ničemu , DR HD F16 , Motor Strong, satelitní parabola Fuba 100cm, satelitní karta TBS 5925, Humax DV 1100S- úplně ale úplně k ničemu

Strašně to komplikuješ.Stáhni si skin MarcinO ať to máš stejné jako já a uvidíš ty názvy pro pikony.Jestli ty pikony stáhneš z PKT serveru tak tam budeš mít takový guláš,protože tam poláci dávají i svoje. Stejně je pak všechny vymažeš.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
- Radovan111
- Znalec fóra

Tak to jsem v pr..li já to tam bohužel nemám zobrazené já tam nemám ani satelitní pozici dané staniceInuita píše:Sice nevím co tam máš za skin,ale u mne se v přehledu kanálů nahoře vpravo objeví název pikony. Když sjíždíš kurzorem po kanálech,tak se všimni jak se ty názvy mění. Někde v tomto tématu jsem ti dal pikony skylink,tak je nakopíruj do usr/local/share/enigma2/picon a kdyby ti nefungovaly tak si je přejmenuj. Ale já myslím,že všichni máme pikony skylink stejné.Na další družice si musíš pikony někde sehnat.
Vidíš nahoře ty čísla vpravo od ikony Prima? Tak to je ten název pikony,který musíš přeménovat,když ti pikona nefunguje.Já doufám,že umíš soubor png přejménovat.Já už nevím jak ti to vysvětlit.
Dobrá tak jak prosím stáhnu skin MarcinO?
Boxy - DREAMBOX DM920 UHD, Amiko Alien2 Triple+-úplně k ničemu , DR HD F16 , Motor Strong, satelitní parabola Fuba 100cm, satelitní karta TBS 5925, Humax DV 1100S- úplně ale úplně k ničemu

Modrý panel/pluginy/zelený tlačítko stáhnout pluginy a uvidíš vše co se nechá stáhnout.
- Radovan111
- Znalec fóra

Ano děkuji Ti jsi zlatoInuita píše:Modrý panel/pluginy/zelený tlačítko stáhnout pluginy a uvidíš vše co se nechá stáhnout.
je to tam super už to mám skoro stejné jak Ty, ale ještě úplně ne, ještě asi budu muset něco stáhnout Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Modrý panel/Skin Setup tam si nastav co chceš v infobaru vidět,jestli chceš dolní infobar,nebo dolní i horní atd.Už nic nemusíš stahovat.
- Radovan111
- Znalec fóra

Inuita píše:Modrý panel/Skin Setup tam si nastav co chceš v infobaru vidět,jestli chceš dolní infobar,nebo dolní i horní atd.Už nic nemusíš stahovat.
Dobrá už jsem tam něco nastavil, ještě prosím nepodstatná věc,
Dobrá už jsem to našel,už to tam mám
teď zkusím ty picony Boxy - DREAMBOX DM920 UHD, Amiko Alien2 Triple+-úplně k ničemu , DR HD F16 , Motor Strong, satelitní parabola Fuba 100cm, satelitní karta TBS 5925, Humax DV 1100S- úplně ale úplně k ničemu

- Radovan111
- Znalec fóra

Radovan111 píše:Tak teď jsem si stáhnul ty picony, a připojil box přes total comander a rozbalil složku:Inuita píše:Sice nevím co tam máš za skin,ale u mne se v přehledu kanálů nahoře vpravo objeví název pikony. Když sjíždíš kurzorem po kanálech,tak se všimni jak se ty názvy mění. Někde v tomto tématu jsem ti dal pikony skylink,tak je nakopíruj do usr/local/share/enigma2/picon a kdyby ti nefungovaly tak si je přejmenuj. Ale já myslím,že všichni máme pikony skylink stejné.Na další družice si musíš pikony někde sehnat.
0:/usr/local/share/enigma2/picon/
pod tím je složka:
Thumbs
a pod ní je:Odkaz na picons Black-UPC + Skylink
a pod tím je sjetina piconů která začíná
1.134.1.0.0.0.0.0.0.0
no a jak mám prosím zjistit co je to za picona.? jak ji zobrazit? V levo je ikonka jakási F3 ji otevřu, ale jak je otevřít všechny?
No a jak ji přejmenovat- v příjmači- no neumím to![]()
![]()
třeba CT HD a je tam místo picony CT HD tak Picona HD Nova 1:134:1:0:0:0:0:0:0:0
Tak to jsem v pr..li já to tam bohužel nemám zobrazené já tam nemám ani satelitní pozici dané stanice
Dobrá tak jak prosím stáhnu skin MarcinO?

Všechny pikony v usr/local/share/enigma2/picon smaž a dej tam ty moje. pikony se přejménovávají v pc a pak se zkopírují do usr/local/share/enigma2/picon.ty jsi asi stahoval pikony s PKT serveru co? já jsem ti psal,že v tom budeš mít guláš!
já tam žádnou složku Thumbs nemám.Thumbs.db je datový soubor,který si dělaj Windowsi a ve složce usr/local/share/enigma2/picon nemá co dělat.Ty pikony ode mne si prohlédni v PC jsou to obrázky png.Otevři si např.čt1 a zkontroluj v e2 jestli ti souhlasí ty čísla,když ne tak přejmenuj,a pak až to uděláš se všemi,tak je najednou zkopíruj do hyperionu a dej restart E2 
- Radovan111
- Znalec fóra

Takže prosím celou složku picon mám F8 odstranit? A pak ji F7 znovu vytvořit? a nebo ji tu složku rozbalit a jednotlivě odstraňovat ty picony - tam je jich hafo? Ano přiznávám stahnul jsem je přes PKTeam ty polské- vůlInuita píše:Všechny pikony v usr/local/share/enigma2/picon smaž a dej tam ty moje. pikony se přejménovávají v pc a pak se zkopírují do usr/local/share/enigma2/picon.ty jsi asi stahoval pikony s PKT serveru co? já jsem ti psal,že v tom budeš mít guláš!já tam žádnou složku Thumbs nemám.Thumbs.db je datový soubor,který si dělaj Windowsi a ve složce usr/local/share/enigma2/picon nemá co dělat.Ty pikony ode mne si prohlédni v PC jsou to obrázky png.Otevři si např.čt1 a zkontroluj v e2 jestli ti souhlasí ty čísla,když ne tak přejmenuj,a pak až to uděláš se všemi,tak je najednou zkopíruj do hyperionu a dej restart E2

- Radovan111
- Znalec fóra

Dobrá a jak to mám prosím udělat abych je označil červeně všechny naráz a abych je nemusel označovat každou zvlášť červeně- nebo musím každou zvlášť označovat?- to budu dělat dlouho- tam je těch picon hafoInuita píše:Odstranit jen pikony.Složku nechat.

Zmáčkni a drž velké písmena a klikni na první a poslední pikonu a dej smazat. ČLOVĚČE ty nemáš ani základy práce s pc
. Takhle nějak by potom měl vypadat infobar.
- Radovan111
- Znalec fóra

Dobrá tak se moc omlouvám tak to jsem nepotřeboval nikdy tak hromadě mazatInuita píše:Zmáčkni a drž velké písmena a klikni na první a poslední pikonu a dej smazat. ČLOVĚČE ty nemáš ani základy práce s pc. Takhle nějak by potom měl vypadat infobar.
To bylo rychle vymazané, no takže jsem dal restart enigma a to mám zas asi nějak divně nastavené- při restartu se mě box přepne do pohotovostního režimu, nevadí tak jsem ho zapnul infobar mám taktéž jak Ty, ale hned zmizne- já ho chci aby se zobrazoval delší dobu, aby hned nezmiznul, pikony zmizly jsou vymazané
Nainstaloval jsem nové ty Tvé picony začíná picona
1_0_2_52B8_C96_3_EB0000_0_0_0.png
a poslední picona končí 1_0_1_101_111_20CB_EEEE0000_0_0_0.png
celkem 325 Dal jsem odpojení a restart
a picony už se tam objevily, takže super a některé chybí takže ty musím stáhnout a nevíš prosím kde? by to bylo nejlepší?
Nechci tu dělat chytrého, přes pluginy, zeleným download plugin a pak picon tam je hodně možností od od Gold Bubla až whithout filling 13E to asi nemám dělat?
Promiň omlouvám se aby to nevyznělo že tu chci dělat chytrého.
Takže když nějaké picony stáhnu z PKTEAMU tak to udělá bordel že se zhádají s těmi Tvými, co jsem si je tam teď stáhnul
Mě infobar vypadá zase trošku jinak

Vyber si z těch dole.Je jich tam více.musíš je ale přejménovat. Infobar si mužeš nastavit na delší dobu.Modrý panel/skin settup.To co máš na obrázku to je second infobar.Nastav si first i second. Potom jedno zmáčknutí info tlačítka ti zobrazí dolejší a když stiskneš dvakrát tak máš i second,ten co máš na tom obrázku. 
- Radovan111
- Znalec fóra

Ano super nechal jsem si infobar trvale zapnutý a zruším ho zmáčknutím tlačítka. dobráInuita píše:Vyber si z těch dole.Je jich tam více.musíš je ale přejménovat. Infobar si mužeš nastavit na delší dobu.Modrý panel/skin settup.To co máš na obrázku to je second infobar.Nastav si first i second. Potom jedno zmáčknutí info tlačítka ti zobrazí dolejší a když stiskneš dvakrát tak máš i second,ten co máš na tom obrázku.
super, ještě musím dořešit to mě docela omlouvám se štve- s tím boxemvypnu příjmač dlouhým stiskem červeného tlačítka který je v prostřed nahoře na DO, příjmač se vypne, chci příjmač zapnout tak ho zapnu zase červeným tlačítkem, normálně přístroj nabootuje objeví se úvodní obrazovka s logem Hyperion3, no a místo toho aby se příjmač zapnul tak naskočí do pohotovostního režimu, datum je správný NE 28-09, ale hodiny se zobrazí nebo jak to nazvat potvory vynulují- myslím tím v příjmači na displeji 01:00 takže přístroj znovu zapnu červeným vrchním tlačítkem na DO, no a objeví se start a příjmač se zapne, ale hodiny se nenastaví, zůstavají jak byly v pohotovostním režimu, akorát že jdou- je tam teď 01:06 a zkouším i když přepnu na jiný program tak v infobaru jsou správně nastaveny hodiny,ale na displeji boxu jsou pořád 01:09-
omlouvám se vůl, že to tu popisuju- to mě ale štve, toto bych potřeboval dořešit jako první to mě se.e
toto bych prosil, kdyby to šlo nějak asi nastavit, nebo jsem to asi vůl rozdrbal.
A teď ještě k těm pikonům- takže budu muset zase ty původní picony co mám stáhlé v příjmači přes total comander když budu chtít dostat do boxu tady ty nové co jsi mě poslal
zase vymazat když tam je mám stažené v tom boxu, a nebo se přepíší ty stávající picony těmi novými. a doplní ty chybějící:)Boxy - DREAMBOX DM920 UHD, Amiko Alien2 Triple+-úplně k ničemu , DR HD F16 , Motor Strong, satelitní parabola Fuba 100cm, satelitní karta TBS 5925, Humax DV 1100S- úplně ale úplně k ničemu

NE ty nový tam nedávej
Jenom si zjisti které ti chybí a popřípadě přejmenuj a pak teprve nakopíruj. To zapínání,zkus Modrý panel/System/Standby Tools/Startup to Standby/Deactivate startup to .Mělo by ti to startovat do normálního režimu.Když vypneš stb zadním vypínačem tak se hodiny nesynchronizují.Musíš krátky stisk červený tlačítko (vypínač)na DO tím to dáš do standby (jde to nastavit ve skinu) a pak znovu krátký stisk červeného tlačítka ,system znovu naběhne a hodiny se synchronizují. 
- Radovan111
- Znalec fóra

Ano perfektní, super ano už jsem to zapínání spravil, perfektní už to nedělá, mockrát Ti děkuji za pomocInuita píše:NE ty nový tam nedávejJenom si zjisti které ti chybí a popřípadě přejmenuj a pak teprve nakopíruj. To zapínání,zkus Modrý panel/System/Standby Tools/Startup to Standby/Deactivate startup to .Mělo by ti to startovat do normálního režimu.Když vypneš stb zadním vypínačem tak se hodiny nesynchronizují.Musíš krátky stisk červený tlačítko (vypínač)na DO tím to dáš do standby (jde to nastavit ve skinu) a pak znovu krátký stisk červeného tlačítka ,system znovu naběhne a hodiny se synchronizují.
Z těma piconama už to taky zvládnu, vyhledám, nakopíruju přes F6 přejmenuji- dobré s tím si pohraju.
Ještě poslední věc- nevím proč to dělá z ničeho nic třeba za pět minut nebo nevím je to nepravidelné , dělalo to i ve Sparku- prostě nemačkám nic na DO, mám ho odložený- ve Sparku to dělalo- prostě příjmač se sám přepnul aniž jsem cokoliv mačkal na DO- prostě se přepnul na jiný kanál, tady v E2 to chvala bohu nedělá, ale zase už jsem myslel že to pominulo- zase nemačkám nic na DO, mám ho odložený a z ničeho nic teď to udělalo zobrazí se infobar tak sám od sebe- už jsem myslel, že to pominulo, ale zase se to projevilo a dřív sám od sebe zmiznul- to jsem chápal protože jsem ho měl nastavený aby se zobrazoval na určitou dobu, a teď zůstal tak zobrazený to je v pořádku, protože jsem ho tak nastavil- to v pohodě- to nic, ale abych to objasnil- proč se někdy sám od sebe, když nic nemačkám na dálkovém ovladači opravdu nic nemačkám a on se z ničeho nic zobrazí a je to nepravidelné- někdy se zobrazí třeba za hodinu, někdy se třeba vůbec nezobrazí, když mám box zapnutý - je možné že by se mohl box nějak sám nějak z něčím hádat- nebo že by to dálkové ovládání bylo špatné- to si nemůžu nijak vysvětlit teď to sice už skoro půl hodiny neudělalo, ale třeba kdybych něco nahrával/ to zatím neumím- to nic/ ale tak jsem přemýšlel- kdybych nahrával a box se např ve Sparku- no nemám ho ale sám od sebe přepnul a to box dělal na jiný kanál, tak by aniž bych to nějak ovlivnil, tak by místo toho třeba v půlce filmu začal nahrávat pořad na jiné stanici- to naštěstí v E2 nedělá, ale zase kdybych nahrával v E2 tak zase aby v půlce třeba filmu se z ničeho nic zobrazil infobar- teď to třeba zas udělalo- tak by to nahrálo i ten infobar- udělalo to teď zase samo od sebe se zobrazil sám od sebe infobar- nic jsem nemačkal a je zobrazen jak jsi psal second druhý infobar- co myslíš mám to asi někde něco blbě nastavené?

Z toho si hlavu neděle. To je normální stav,ze se někdy infobar ukáže.Většinou se ukáže při změně programu,myslím tím změnu programu na stejné stanici.Mě to dělá taky a můžeš být v klidu infobar se nenatáčí.Nastav si aby se ti ukazoval jen ten infobar dole,aby ti to nelezlo přes obraz.
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51