presnejsie dyndns.avatar99 píše:definuj ddns ??
skratka je to dynamicky dns, kde si zadam potrebne login udaje (ktore mam zaregistrovane na serveri napr. no-ip.com...) a satelit si bude updatovat extetnu ip
presnejsie dyndns.avatar99 píše:definuj ddns ??

v pluginoch ho urcite najdesandrogen píše:presnejsie dyndns.avatar99 píše:definuj ddns ??
skratka je to dynamicky dns, kde si zadam potrebne login udaje (ktore mam zaregistrovane na serveri napr. no-ip.com...) a satelit si bude updatovat extetnu ip
v pluginoch som ho nasiel medzi download plugins, dal som si ho stiahnut, aj ho stiahlo, ale potom medzi modulmi som ho nikde nanasiel. mozete mi prosim napisat postup ako sa stahuje a instaluje ten plugin? lebo to asi robim zle.dlhe_pole píše:v pluginoch ho urcite najdesandrogen píše:presnejsie dyndns.avatar99 píše:definuj ddns ??

androgen píše:vies co, isto tie zapisi idu, lebo vcera som mal expire 26/5/2014 a teraz mam expire 25/6/2014.
a nedaval som kartu do ziadneho druheho prijimaca.
Mám tam Kingston HyperX 3.0 zápis až 135MB/s. SWAP mám spuštěný. Samozřejmě ji zpět zasunuji zase v deep standby a mezi vysunutim a znovu zasunutim nesmis zapnout přístroj.mihu84 píše:aku flashku tam mas?
no a ked ju vytahujes v deepmode, tak ju nemas aj na swap?
Vytahnu a prehraju si film na PC kde chci.mihu84 píše:Potom kvoli comu ju vytahujes? Nezda sa ti to nekomfortne?
Odoslané z Ipadu

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz