Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Lotus
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko Alien 2 , Xtrend ET4000

Re: Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3

Příspěvek od Lotus »

Inuita píše:Je úplně zbytečné mít nastaveno p - progressive protože v tomto rozlišení žádná naše stanice nevysílá.
Ale ten prijimac v tom rozliseni hadam funguje nie? Ked 4 mesiace fungoval tak mi to pride mierne povedane chore. Zobrazuje mi korektne menu , iba na miesto obrazu je tma.
Amiko Alien 2, Xtrend ET4000
vinov
Odborník
Odborník

Příspěvek od vinov »

Tak jestli s tim nekdo malo dela psi kusy a malo instaluje enigmy, tak jsem to nejspis ja, krome tech lidi co jedou vylucne ve Sparku.

'p' chodi, tam chyba nebude, ale zrejme z toho nemas zadny benefit, jak Inuita rika. Kdyz uz tak tam dej 'i' - ovsem nedavno jsme se tu usnesli ze kvalitu obrazu prakticky nerozlisis od 570i

Nepises jestli to neni problem s kartou - jestli nejde obraz jen u programu, ktere jedou pres kartu - nebo jsou to uplne vsechny. Vir je asi blbost, spis asi mas ty prijimace stejne konfigurovane a tak neni divu, ze se problemy projevily u vsech. Ty karty se postupne nejak updatujou pres sit nebo satelit a treba tam bys mel hledat pricinu, ale ja zadnou uz dlouho neprovozuju a moc tomu nehovim, to jen tak co tady o kartach a potizich s nimi ctu.
Lotus
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Lotus »

vinov píše:Tak jestli s tim nekdo malo dela psi kusy a malo instaluje enigmy, tak jsem to nejspis ja, krome tech lidi co jedou vylucne ve Sparku.

'p' chodi, tam chyba nebude, ale zrejme z toho nemas zadny benefit, jak Inuita rika. Kdyz uz tak tam dej 'i' - ovsem nedavno jsme se tu usnesli ze kvalitu obrazu prakticky nerozlisis od 570i

Nepises jestli to neni problem s kartou - jestli nejde obraz jen u programu, ktere jedou pres kartu - nebo jsou to uplne vsechny. Vir je asi blbost, spis asi mas ty prijimace stejne konfigurovane a tak neni divu, ze se problemy projevily u vsech. Ty karty se postupne nejak updatujou pres sit nebo satelit a treba tam bys mel hledat pricinu, ale ja zadnou uz dlouho neprovozuju a moc tomu nehovim, to jen tak co tady o kartach a potizich s nimi ctu.
Robi mi to tak u vsetkych programov vratane TA3
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Jediná rada co by mohla pomoc je pluginem ze Sparku smazat E2 a znovu nainstalovat. Odkud máš tu H3?
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
vinov
Odborník
Odborník

Příspěvek od vinov »

Podivej se na info o systemu - na DO tlacitko Find nebo v menu... jak jsi na tom s vytizenim pameti a tak.

"Robi mi to tak u vsetkych programov vratane TA3" Z toho nejsem vubec moudry, to jako rikas, ze jine programy se zobrazuji? A nerikas jestli jedes pres kartu, hadam ze ano.
Lotus
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Lotus »

vinov píše:Podivej se na info o systemu - na DO tlacitko Find nebo v menu... jak jsi na tom s vytizenim pameti a tak.

"Robi mi to tak u vsetkych programov vratane TA3" Z toho nejsem vubec moudry, to jako rikas, ze jine programy se zobrazuji? A nerikas jestli jedes pres kartu, hadam ze ano.
Idem cez share , na ziadnom programe nemam obraz stanice , iba jej zvuk. Ked prehodim do sparku vsetko bezi.
androgen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od androgen »

caute,
mam taky mensi problem. Vsimol som si ze moja e2 H3 nevie rozoznavat ceske pismena ako: ř, ě....
neviete kde moze byt problem?
diki
vbor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko Alien 2 Triple Plus

Příspěvek od vbor »

androgen píše:caute,
mam taky mensi problem. Vsimol som si ze moja e2 H3 nevie rozoznavat ceske pismena ako: ř, ě....
neviete kde moze byt problem?
diki
Na straně 18 mi na to odpověděl mihu84: EPGfix, ten vies nainstaloavt cez PKT blue panel / Skin setup. Stlacenim EPG na DO.
Amiko Alien Triple Plus 23,5@19,2 ENIGMA2 PKT HYPERION 4 SVN-2860 / Spark 1.2.72
Pr0metheUs
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+

Příspěvek od Pr0metheUs »

Ak nemas na prijimaci internet, skopiruj rozbaleny font cez FTP do zlozky

Kód: Vybrat vše

\usr\local\share\fonts
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
androgen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od androgen »

diki stiahol som to cez blue panel.
uz to zobrazuje ako treba.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Jenom takový malý poznatek ze zkoušení oscamů. Zjistil jsem,že ymody nejsou tak spolehlivé jako normální binárky oscamů.Po delší době nahrávání cca2.5 hod přestávají dekódovat a záznam je tak zkrácen. Při ručním nahrávání jednoho HD kanálu a přepnutí na druhý HD se obraz dokonce zastavil.Stalo se mi to dokonce při natáčení timerem na čt2 a to se natáčel pouze jeden SD kanál :!:Ze tří hodin naprogramovaného záznamu jsem tam měl 55 minut. Stáhl jsem si tedy z pkt serveru nejnovější oscam 9676 a hle natáčí se dokonce 3 HD kanály bez zkrácení a jakéhokoli kostičkování a zastavování obrazu.Takže není oscam jako oscam. :wink:
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
androgen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od androgen »

Inuita píše:Jenom takový malý poznatek ze zkoušení oscamů. Zjistil jsem,že ymody nejsou tak spolehlivé jako normální binárky oscamů.Po delší době nahrávání cca2.5 hod přestávají dekódovat a záznam je tak zkrácen. Při ručním nahrávání jednoho HD kanálu a přepnutí na druhý HD se obraz dokonce zastavil.Stalo se mi to dokonce při natáčení timerem na čt2 a to se natáčel pouze jeden SD kanál :!:Ze tří hodin naprogramovaného záznamu jsem tam měl 55 minut. Stáhl jsem si tedy z pkt serveru nejnovější oscam 9676 a hle natáčí se dokonce 3 HD kanály bez zkrácení a jakéhokoli kostičkování a zastavování obrazu.Takže není oscam jako oscam. :wink:
napis mi prosim ta navod ako si stiahol ten oscam 9676. Raz si mi to aj poradil, ale neviem ako sa to robi. Ja mam oscam 8988, ale nic moc.
diki za radu
trgtrhty2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od trgtrhty2 »

oscam 9676 sa da stiahnut a nainstalovat priamo z feedu pre h3. Zda sa mi o nieco rychlejsi ako ine verzie, nastartuje za 11 s.
androgen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od androgen »

trgtrhty2 píše:oscam 9676 sa da stiahnut a nainstalovat priamo z feedu pre h3. Zda sa mi o nieco rychlejsi ako ine verzie, nastartuje za 11 s.
dakujem za radu, ale mohol by si mi to rozpisat trochu "polopalisticky", lebo ja som neni az taky profik.
diki
trgtrhty2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od trgtrhty2 »

Je to plugin ako kazdy iny, treba ist cez blue panel, plugins, plugin browser, zelene tlacitko, emu, vybrat a nainstalovat.
androgen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od androgen »

trgtrhty2 diki ide to bez problemov. Musel som este ist do blue panel/ EMU Manager a sipkou doprava zmenit ten oscam lebo tam uz mam dva na vyber. Stary aj novy. tak som to zmenil na 9676.
Prosim ta ako sa da vymazat ten stary oscam, nech tam nemam zbytocne na vyber dva oscami?
diki
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Mazat můžeš bud pluginem dreamexplorer primo v h3,nebo třeba total comanderem pres FTP připojení.
trgtrhty2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od trgtrhty2 »

Pokial bol plugin nainstalovany spominanym sposobom, tak sa da odinstalovat rovnakym postupom, len sa namiesto zeleneho pouzije cervene tlacitko. Taktiez sa da odinstalovat priamo z prikazoveho riadku (treba sa pripojit cez telnet)
prikazom

opkg remove nazov_pluginu
androgen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od androgen »

Inuita píše:Mazat můžeš bud pluginem dreamexplorer primo v h3,nebo třeba total comanderem pres FTP připojení.
Urobim spravne ked cez ftp pojdem do var/emu/ a vymazem staru binarku teda oscam_8988 ?
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

androgen píše:
Inuita píše:Mazat můžeš bud pluginem dreamexplorer primo v h3,nebo třeba total comanderem pres FTP připojení.
Urobim spravne ked cez ftp pojdem do var/emu/ a vymazem staru binarku teda oscam_8988 ?
Přesně tak,vymaž ty oscami co nepotřebuješ. :good:
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“