To je mi také záhadou,ale vím,že když chceš nahrávat více programů tak to musí být na DISABLEDandrogen píše:jasne!!!!Inuita píše:Program je ve FullHD,to je v H3 normální i když úplně čisté fullHD progresive tj. 1080p to není.androgen píše:diki. Vsimol som si ze ked pozeram HD program tak sa mi na display zobrazi full v ramiku. co to moze znamenat?
a mozes mi este povedat ze co vlastne znamena to mapping CA1-CA0 v EMU?
Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Re: Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
v pohode. aj tak si mi dal dobre radi aj s vinovom. teraz mam enigma na jednicku. Vsetko slape....
akurat mam taku chybicku krasi a to je ze ked dam Menu/ casovac/ tak dole co su moznosti ako vymazat, pridat.... tak tam nemam farebnu kocku vedla tych slov. napriklad sa musim dovtipit ze ked chcem vymazat tak musim zmacknut cervene.
Aj ti to tak mas?
akurat mam taku chybicku krasi a to je ze ked dam Menu/ casovac/ tak dole co su moznosti ako vymazat, pridat.... tak tam nemam farebnu kocku vedla tych slov. napriklad sa musim dovtipit ze ked chcem vymazat tak musim zmacknut cervene.
Aj ti to tak mas?
nastavenia/system/pevny disk/ a potom je tam " convert ext3 filesystem to ext4" na co to vlastne sluzi? to znamena ze mi preformatuje moj hdd z ext3 do ext4?
diki
diki
Ja osobne bych to nedelal. Zkousel jsem ext4 a po kazdem probuzeni z deep standby jsem musel znovu mountovat disk. I na Elano doporucuji pro e2 format ext3androgen píše:nastavenia/system/pevny disk/ a potom je tam " convert ext3 filesystem to ext4" na co to vlastne sluzi? to znamena ze mi preformatuje moj hdd z ext3 do ext4?
diki
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
ok dikiInuita píše:Ja osobne bych to nedelal. Zkousel jsem ext4 a po kazdem probuzeni z deep standby jsem musel znovu mountovat disk. I na Elano doporucuji pro e2 format ext3androgen píše:nastavenia/system/pevny disk/ a potom je tam " convert ext3 filesystem to ext4" na co to vlastne sluzi? to znamena ze mi preformatuje moj hdd z ext3 do ext4?
diki
Diky, presne takove popichnuti jsem potreboval. Jaky to mas skin?Lojza3 píše: Použij tlačítko MENU na DO (viz obrázky; pokud nastavíš přesun, tak pak jej po přesunu opět zakaž)
![]()
Ted jeste resim celkovou pomalost ukazovani menu. Je to pomale jen na pozemnim tuneru dvb-t, na satelitech dvb-s je vse rychle jak ma byt. Asi se budu muset ozvat na PKT foru, je mozne ze dvb-t tuner pouziva jen hodne malo lidi? Dve jine enigmy ktere jsem zkousel trpely tou samou pomalosti na dvb-t programech (infobar nabiha az po asi trech vterinach a i kdyz zakazu aby se automaticky ukazal pri kazdem prepnuti programu, i tak je nutne nejaky cas vyckat, asi dve az tri vteriny, nez je mozne po prepnuti jit na dalsi program. Rychlejsi je zmacknout OK a pak jit rovno na zadany program, nez k nemu prepinat pres programy.
Zajimalo by me jestli by bylo mozne, aby se programy menily v tom malem vyhledu (PIG) primo pri jejich prejizdeni v prehledu kdyz se zmackne OK tlacitko. Na vyber programu by me ten maly vyhled uplne stacil. Treba jedno zmacknuti OK by prepnulo obrazek na ten program a druhe zmacknuti na tom samem vyberu by pak preslo na plny obraz a zrusilo to menu, jako normalne.
Naposledy upravil(a) vinov dne 02.duben 2014 - 0:59, celkem upraveno 1 x.
Ja bych z toho nestrilel, tyhle dva formaty se ukazuji ruzne v ruznych programech na PC. Nektery program disk oznaci jako ext3 a jiny pak jako ext2. Zrejme je mezi temi temi formaty nepodstatny rozdil pro ruzne programy. Tohle byla jedna vec, ktera me taky dost matla.androgen píše:ked dam info zobrazi mi udaje o satelia a na hdd mam : sda1(ext2), pritom som ho formatoval vo sparku na ext3. nieje to divne?
Ted me ovsem info (tlacitko s tou lupou) ukazuje muj disk spravne jako sda1 (ext3)
Tu konverzi z ext3 na 4 jsem zkousel, ale nemel jsem nic na disku, takze vlastne nevim jestli to smaze data na disku.
Tak jsem toho hyperiona4 rozbil a zase spravil - ztratil jsem pristup do modreho panelu a pred zobrazenim seznamu pluginu se me ukazovala hlaska ze v usr/lib/enigma2/python/plugins/extensions/PKT/menu.cfg chybi 'menu.cfg' a zjistil jsem, ze bylo prejmenovane na 'menu.cfg.oryg'
Po prejmenovani (smazani .oryg) mam blue panel zpet (polozku v Menu a je zase pristupne pres modre nebo Portal tlacitka. Asi ale stejne preinstaluju.
Mozna jsem to zpusobil Merlinem EPG pluginem, ktery jsem instaloval a fungoval asi jak ma, vcera jsem ho odinstaloval a po restartu instaloval CoolEPG plugin, ale porad jsem mel to zakladni EPG a blue panel zmizel z menu a jeho vyvolani modrym Portal tlacitky koncilo zelenou obrazovkou.
Trochu ted premyslim, jestli bych mel zustat u te v4 nebo tam dat v3
Po prejmenovani (smazani .oryg) mam blue panel zpet (polozku v Menu a je zase pristupne pres modre nebo Portal tlacitka. Asi ale stejne preinstaluju.
Mozna jsem to zpusobil Merlinem EPG pluginem, ktery jsem instaloval a fungoval asi jak ma, vcera jsem ho odinstaloval a po restartu instaloval CoolEPG plugin, ale porad jsem mel to zakladni EPG a blue panel zmizel z menu a jeho vyvolani modrym Portal tlacitky koncilo zelenou obrazovkou.
Trochu ted premyslim, jestli bych mel zustat u te v4 nebo tam dat v3
Vůbec nepřemýšlej a vrať tam H3.Smaž crossepg plugin,nainstaluj epg COOL a epg refresh a seš vysmátej.
Každý den mám všechny kanály nejméně na týden dopředu,kromě očka.
ja som tiez z H3 spokojny. na H4 pockam kym ho trochu vychitaju.
supol som si tam coolTV guide EPG, nastavil som to aby nabehol hned pri stlaceni EPG na DO.
akurat sa mi raz zobrazila zelena obrazovka, musel som ho restartovat zo zadu vypinacom. Uvidim ci to bolo len raz alebo ci sa to bude opakovat...
ale inac som spokojni.
mam svn 2640
supol som si tam coolTV guide EPG, nastavil som to aby nabehol hned pri stlaceni EPG na DO.
akurat sa mi raz zobrazila zelena obrazovka, musel som ho restartovat zo zadu vypinacom. Uvidim ci to bolo len raz alebo ci sa to bude opakovat...
ale inac som spokojni.
mam svn 2640
Tak me ten CoolEPG nesel protoze po instalaci bylo vse vypnute v menu kde se to povoluje, jako napriklad prirazeni pod to EPG tlacitko.
Ta .oryg pripona bylo zrejme zalohovani toho configu od merlinEPG pluginu, ktery pri odinstalovani smazal svuj modifikovany menu.cfg soubor a ten puvodni neprejmenoval zpet, coz melo ten nasledek, ze me zmizel bluepanel z menu a tlacitka na DO ktera by ho vyvolala hazela zelenou obrazovku. 'oryg' zrejme bude polska zkratka pro 'originalni', tedy puvodni soubor. Treba se nekdo dostane do stejne situace a bude se mu tohle info hodit.
Jinak instalace pluginu me zpravidla konci zelenou obrazovkou a dojde k samovolnemu restartu, ale to beru jako soucast procesu, tedy ze po instalaci je treba enigmu restartovat tak jako tak, mozna je to normalni a ma to tak byt. Nastesti ty zelene obrazovky nejsou nikdy smrtelne, aspon doposud. Kdyz se moc hrabu v tech menu, tak to nekdy taky konci zelenym restartem, ale pro normalni fungovani, denni uzivani je to dostatecne stabilni.
Udelam Inuito jak radis "Smaž crossepg plugin, nainstaluj epg COOL a epg refresh". Stejne jsem tomu crossepg pluginu nikdy nerozumel, ani ve Sparku, a zbaveni se ho muze enigme jen pomoci dle hesla, cim mene pluginu, tim lepsi enigma
Jeste bych rad vyresil info nahravani, to ktere je v Hyperionu po instalaci se nemuze rovnat Sparku. Chybi me prehledne info co se prave nahrava, libila by se me moznost nahravani pauznout jako ve Sparku, a taky mam trochu problem se zastavovanim nahravani, je to vice kroku nez ve Sparku a navic se me vcera stal nasledujici problem:
Mel jsem automaticky nastavene nahrani poradu a kdyz ten zacal bezet, tak jsem si nebyl jisty ze to nahravani vlastne zacalo a tak jsem ho pro jistotu spustil rucne. Pak jsem zjistil, ze se me ten porad nahrava dvakrat soucasne a nebylo jasne, ktere nahravani vypnout, chtel jsem vypnout to, ktere jsem inicioval ja rucne, ale neslo urcit ktere to je - ve Sparku mas 'progress bar' u kazde nahravky, tam se to rozlisit dat...
Pak po skonceni poradu se to automaticke nahravani vypnulo samo, jenze pak nejak neslo zaboha vypnout to moje rucne spustene, asi protoze bylo duplikatni a kdyz jsem zmacknul ten knoflik s cervenou teckou, tak nabidka byla jen spustit nahravani, nebylo tam nic o vypnuti toho ktere uz prave bezelo. Nakonec jsem ho tedy vypnul (je to pomerne obskurni vec), ale Enigme bych dal co se techto veci tyka velke minus oproti Sparku. Snad najdu nejaky plugin ktery tohle nejak resi.
Ta .oryg pripona bylo zrejme zalohovani toho configu od merlinEPG pluginu, ktery pri odinstalovani smazal svuj modifikovany menu.cfg soubor a ten puvodni neprejmenoval zpet, coz melo ten nasledek, ze me zmizel bluepanel z menu a tlacitka na DO ktera by ho vyvolala hazela zelenou obrazovku. 'oryg' zrejme bude polska zkratka pro 'originalni', tedy puvodni soubor. Treba se nekdo dostane do stejne situace a bude se mu tohle info hodit.
Jinak instalace pluginu me zpravidla konci zelenou obrazovkou a dojde k samovolnemu restartu, ale to beru jako soucast procesu, tedy ze po instalaci je treba enigmu restartovat tak jako tak, mozna je to normalni a ma to tak byt. Nastesti ty zelene obrazovky nejsou nikdy smrtelne, aspon doposud. Kdyz se moc hrabu v tech menu, tak to nekdy taky konci zelenym restartem, ale pro normalni fungovani, denni uzivani je to dostatecne stabilni.
Udelam Inuito jak radis "Smaž crossepg plugin, nainstaluj epg COOL a epg refresh". Stejne jsem tomu crossepg pluginu nikdy nerozumel, ani ve Sparku, a zbaveni se ho muze enigme jen pomoci dle hesla, cim mene pluginu, tim lepsi enigma
Jeste bych rad vyresil info nahravani, to ktere je v Hyperionu po instalaci se nemuze rovnat Sparku. Chybi me prehledne info co se prave nahrava, libila by se me moznost nahravani pauznout jako ve Sparku, a taky mam trochu problem se zastavovanim nahravani, je to vice kroku nez ve Sparku a navic se me vcera stal nasledujici problem:
Mel jsem automaticky nastavene nahrani poradu a kdyz ten zacal bezet, tak jsem si nebyl jisty ze to nahravani vlastne zacalo a tak jsem ho pro jistotu spustil rucne. Pak jsem zjistil, ze se me ten porad nahrava dvakrat soucasne a nebylo jasne, ktere nahravani vypnout, chtel jsem vypnout to, ktere jsem inicioval ja rucne, ale neslo urcit ktere to je - ve Sparku mas 'progress bar' u kazde nahravky, tam se to rozlisit dat...
Pak po skonceni poradu se to automaticke nahravani vypnulo samo, jenze pak nejak neslo zaboha vypnout to moje rucne spustene, asi protoze bylo duplikatni a kdyz jsem zmacknul ten knoflik s cervenou teckou, tak nabidka byla jen spustit nahravani, nebylo tam nic o vypnuti toho ktere uz prave bezelo. Nakonec jsem ho tedy vypnul (je to pomerne obskurni vec), ale Enigme bych dal co se techto veci tyka velke minus oproti Sparku. Snad najdu nejaky plugin ktery tohle nejak resi.
Me se nezda,ze by v H3 bylo nejak slozite ukoncit nahravani. Stiskem rec tlacitka se objevi nabidky,zda ukoncit rucni nahravani'nebo timer nahravani.Mam plugin,ktery se jmenuje nejak jako tuner infobar state,presne to nevim a ten mi ukazuje na obrazovce vsechny udaje o nahravanem poradu. Pismeno tuneru,nazev poradu,delka,konec a velikost.
Dnes ten plugin vyzkousim, myslim ze jsem ho v nabidce pluginu ke stazeni uz videl. Ohledne toho tlacitka 'Rec', v te nabidce ktera se po jeho zmacknuti objevi nebylo nic jako moznost to nahravani zastavit, jen zapocit nove. Slo to zastavit az v pomerne obskurnim menu, kdyz jsem zmacknul na DO tlacitko Folder a pak dole na liste v tech nabidnutych menu jsem myslim nakonec nasel moznost, jak ukoncit to nahravani. Jinak bych byl musel restartovat enigmu, mozna i nasilim.Inuita píše:Me se nezda,ze by v H3 bylo nejak slozite ukoncit nahravani. Stiskem rec tlacitka se objevi nabidky,zda ukoncit rucni nahravani'nebo timer nahravani.Mam plugin,ktery se jmenuje nejak jako tuner infobar state,presne to nevim a ten mi ukazuje na obrazovce vsechny udaje o nahravanem poradu. Pismeno tuneru,nazev poradu,delka,konec a velikost.
Zrejme jsem udelal neco, s cim se nepocita ze uzivatel udela, jako ze bude nahravat stejny porad dvakrat najednou, soucasne. Ta moznost tam ovsem je, a nejspis lze dany film nahravat i trikrat, nebo kolik toho enigma snese zapisovat na disk. Asi to jde i ve Sparku, ale tam se me to jeste nestalo prave kvuli te lehke prehlednosti ohledne nahravani. Ta poblikavajici ikona v infobaru je v mem pripade zvlast neucinna kvuli tem pomalejsim reakcim vseho kdyz se pouziva DVB-T tuner. Chtelo by to jako ve Sparu ty cervene/zelene tecky nahore na obraze v dobe, kdy se zobrazuje infobar, popripade jeste lepe, dat moznost aby tam byly behem nahravani na tom kanalu porad. Me by tedy vubec nevadily.
Vinove,to máme oba asi každý jiný Hyperion. Já když nahrávám jeden ručně a jeden na timer,tak když zmáčknu tl.REC tak je mi nabídnuto UKONČIT a poslední v nabídce STOP TIMER RECORDING.Vyberu timer a dám červeným SMAZAT.Tak nevím co s tím děláš
Jak tě tak sleduji,tak už to dlouho nebude trvat a tvůj AA2 půjde do servisu.
Píšeš tu o pluginech,já jich tam mám 19 a ještě několik jich je systémových a jedu na to sedmý měsíc bez většího zádrhelu. Na Sparku mě nejvíc štvalo,že si nepamatuje nastavené timery,když vypnou proud. To je velice podstatná chyba u systému,který má sloužit k nahrávání.
U Hyperionu mám nastavené timery s možností jen některý den v týdnu,nebo jednou týdně a je mi šuma fuk,že mi mezi nahrávacími procesy vypnou a znovu zapnou proud. A představ si,že H3 je tak inteligentní,že i v tom případě když vypnou proud při nahrávání a pak ho znovu pustí,H3 pokračuje v nahrávání. I když je jasné,že tam je proluka délky výpadku.Já si H3 nemohu vynachválit. A to jsem byl ještě před půl rokem zavilým zastáncem Sparku.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Já si H3 nemohu vynachválit. A to jsem byl ještě před půl rokem zavilým zastáncem Sparku.[/quote]
Ja bezne zadavam nahravky jen na pristich asi 24h (a zadne pravidelne se opakujici) a pak davam standby, jinak Aliena vypinam tou kolibkou vzadu kazdy den. Proto me to mizeni nastaveni nahravani netrapilo. Enigma si to asi zapisuje do nejakeho souboru napevno, kdezto spark to zrejme drzi v pameti.
Zavilý, to se me moc libi
ja taky shledavam enigmu vybornou, ale taky bych chtel u ni mit vsecho to dobre co ma spark, ten je kupodivu pomerne dobry, na to ze neumoznuje zadne upravy ze strany uzivatelu, ani zmenu skinu, nic. Ted jsem toho hyperiona dokopal tak daleko, ze uz u nej zustanu asi i pres ty pomale reakce kdyz pouzivam dvb-t tuner (to muzou byt prodlevy 2 i 3 ale sem tam az 5 vterin).
Uvidim jestli na tom PKT foru vezmou moje postezovani vazne. Verim ze tam rozumi Anglictine, asi lepe nez kdybych pouzil googlovy prekladac do polskeho jazyka. Ale obavam se, ze lidi co pouzivaji pozemni vysilani je asi celkem malo, aby se tomu nekdo venoval.
Prekopal, tedy promazal jsem cely setting, ale to nic nezrychlilo, vypada to na neco zakladniho, co asi nejde nijak ovlivnit ze strany uzivatele. Jeste si zkusim pohrat s nastavenim tuneru, mozna tam mam neco spatne nastaveneho.
Ja bezne zadavam nahravky jen na pristich asi 24h (a zadne pravidelne se opakujici) a pak davam standby, jinak Aliena vypinam tou kolibkou vzadu kazdy den. Proto me to mizeni nastaveni nahravani netrapilo. Enigma si to asi zapisuje do nejakeho souboru napevno, kdezto spark to zrejme drzi v pameti.
Zavilý, to se me moc libi
Uvidim jestli na tom PKT foru vezmou moje postezovani vazne. Verim ze tam rozumi Anglictine, asi lepe nez kdybych pouzil googlovy prekladac do polskeho jazyka. Ale obavam se, ze lidi co pouzivaji pozemni vysilani je asi celkem malo, aby se tomu nekdo venoval.
Prekopal, tedy promazal jsem cely setting, ale to nic nezrychlilo, vypada to na neco zakladniho, co asi nejde nijak ovlivnit ze strany uzivatele. Jeste si zkusim pohrat s nastavenim tuneru, mozna tam mam neco spatne nastaveneho.
-
Lojza3
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: SF8008,Hitube 4K,Alien 2,Humax
- Kontaktovat uživatele:
Skin = Alien-HD, u DVB-T potvrzuji taky delší prodlevy - ale dá se to vydržet, někdy se dokonce objeví v levém horním rohu "značka", že systém pracuje...vinov píše:Diky, presne takove popichnuti jsem potreboval. Jaky to mas skin?Lojza3 píše: Použij tlačítko MENU na DO (viz obrázky; pokud nastavíš přesun, tak pak jej po přesunu opět zakaž)
![]()
Ted jeste resim celkovou pomalost ukazovani menu. Je to pomale jen na pozemnim tuneru dvb-t, ...
- logan
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Zgemma H7S
U hyperionu V4 tiež potvrdzujem u mňa pomalšie prepnutie (používam i DVB-C tuner). Pri prvom nabehnutí z vypnutého stavu dlhšie nabieha prvá prednastavená stanica. Po prvom prepnutí na iný kanál sa zobrazí znak, že enigma pracuje a prepne až po 4- sekundách...
Ďalšie prepínanie medzi kanálmi je už do 1.5 sekundy.
Pri reštarte len enigmy nie celého systému všetko pracuje normálne!
Ďalšie prepínanie medzi kanálmi je už do 1.5 sekundy.
Pri reštarte len enigmy nie celého systému všetko pracuje normálne!
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51